Hívjon minket:
+36-06 1 796 03 94‬
Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek
Dental-Medical Hungary Kft.
Társasági forma: kft
Madarász Viktor u. 37/II 15,
1138 Budapest

Hungary
Adószám: 24258506-2-41
Vevőszolgálat:
Tel: 06 1 796 03 94
Fax: 06 1 796 03 94
e-mail: info@dental-medical.hu


SZERZŐI JOG
A honlapon található minden tartalom, szöveg, grafika, logó, ikon, kép, hangfelvétel, digitális adatátvitel, kínálat és programok, a DentalMedical doo és beszállítói tulajdonát képezik, és a Nemzetközi szerzői jogvédelmi törvények védik.

KORLÁTOZOTT FELELŐSÉG
Tartalom
A Szerző fenntartja magának a jogot, hogy nem vállal felelőséget az adatok időszerűségéért, helyességéért, teljességéért vagy minőségéért. Kártérítési igénynek a közölt információk használata miatt, beleértve bármely hiányos vagy helytelen információt, helye nincs.
Az ajánlatok nem kötelező érvényűek. A honlap a Szerző felé tett bejelentés nélkül részben vagy teljességében, beleértve az összes ajánlatot és információt, bővíthető, megváltoztatható, részben vagy teljességében törölhető.
Hivatkozások és linkek
A Szerző az oldal tartalma, linkjei vagy más oldalakra való átirányítás miatt felelőséget nem vállal. Ha Önnek bármilyen kára keletkezett ezen információk felhasználásából, a felelőség ezeknek az oldalaknak a készítőjét terheli, és nem azt a Szerzőt, aki ezekkel az oldalakkal kapcsolatban van. Ezen túlmenően a Szerző nem felelős azokért a tartalmakért, amelyeket az oldalra a fórumok felhasználói tesznek fel, vendégkönyv - személyek vagy e-mail címzettek.
Szerzői jog
A Szerző nem fog felhasználni egyetlen szerzői joggal védett szöveget sem közlésre ha az nem lehetséges, és a szerzői jogot az adott esetben feltünteti.
A Szerző fenntartja az általa írott bármely szöveg szerzői jogát. Ábrák, hangok, nyomtatott vagy elektromos formában készített szövegek a Szerző beleegyezése nélküli másolása tilos.
Adatvédelmi nyilatkozat
Ott ahol a személyes vagy üzleti adatok megadása lehetséges (e-mail címek, nevek, címek), ezeknek az adatoknak a bevitele önkéntes. Az összes felajánlott szolgáltatás felhasználása és a fizetés lehetséges, amennyiben ez műszakilag kivitelezhető és ésszerű - bármilyen személyes adat megadása nélkül, illetve névtelenül vagy álnévvel.
Érvényesség és a felelőség elhárítása
Ezt a nyilatkozat a honlap részének tekintendő, amelyről ide lett átirányítva. Ha a nyilatkozat elemei vagy egyes részei törvénybe ütköznek vagy nem pontosak, ez a többi elem érvényességét nem befolyásolja.
3m
Amann girrbach
ANAXDENT
Argen
BEGO
Carl Martin
Cato
Coltene
Diadent
Dürr
EMS
Euronda
G&H
GC
GRAMM DENTAL
Hanel
Hereaus
Ivoclar ivodent
Jota
Kettenbach
Kuraray
MANFREDI
Mani
MGF
Microbrush
Miltex/Integra
MPF
Nordiska Dental
Noritake
OCC
ORANGEDENTAL
PREMIER
REITEL
Renfert
Roeko
Ruthinium
Ultradent
UNIDENT
UNIGLOVES
Valplast
VDW
Vertex
Yamahachi
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.