Címlap > CAD-CAM > 3D nyomtató NextDent™ 5100

3D nyomtató NextDent™ 5100

3D nyomtató NextDent™ 5100

 

A forradalmian új, nagy gyorsaságú 4. generációs 3D nyomtatási technológia kombinálva az ipar fogászati anyagainak széleskörű tárházával a legkülönfélébb felhasználási formákat teszi lehetővé. Egyúttal a kezelések példátlan pontosságát, megismételhetőségét, kimagasló termelékenységet és példátlan összköltséget eredményezi. 

ÚJRAFOGALMAZOTT DIGITÁLIS FOGÁSZAT

Köszönhetően a Figure 4™ technológiának, a NextDent 5100 megkönnyíti a nagy sebességű 3D nyomtatást a fogászati készülékek és próba öntvények számára. Ez a forradalmi megoldás az iparban újszerű: a NextDent 5100 a kategóriájában legnagyobb elérhető gyorsaságot és árértékarányban a  legmagasabb tejesítményt ötvözi, mely gyakorlatilag elérhető minden labor és rendelő számára.

A fogászati anyagok kiterjedt alkalmazhatósága, valamint a fejlett nyomtatási technológia nagyfokú kompatibilitása a vezető fogászati szoftverekkel megváltoztatja a fogászati munkafolyamatokat. Kevesebb idő alatt, precízebben, hatékonyabban és alacsonyabb áron teszi lehetővé a fogtechnikai laboratóriumok és rendelők számára az egyéni kanalak, modellek, szájsebészeti vezetősínek, fogsorok,  orthodonciai splintek, koronák, hidak készítését.

 

 

IGAZOLT ÉS BIOKOMPATIBILIS ANYAGOK

A NextDent 30 egyedi biokompatibilis anyag kombinációját nyújtja - ezeknek az anyagoknak a legnagyobb része elérhető bármely anyagbeszállítónál- a  NextDent 5100 sokféle fogászati felhasználásra alkalmas. Ezek az anyagok  számos esztétikus színben elérhetőek, hogy megfelelően illeszkedhessenek a páciens fogaihoz és ínyéhez. Minden NextDent anyag biokompatibilis és CE-igazolt, FDA jegyzékben szerepel,összhangban a nemzetközi egészségügyi szabályokkal.

MEGBÍZHATÓ  SZOROSAN EGYMÁSHOZ ILLESZKEDŐ MUNKAFOLYAMATOK

A NextDent 5100 teljesen kompatibilis a gyári szabványos intra-orális szkennerekkel és szoftverekkel, minden egyes alkalommal pontos eredményeket ad minimális emberi beavatkozással.  Ötvözi a nyomtatót és a 3D Systems egyéb  fogászati  elemeit, annak érdekében, hogy átfogó és megbízható munkafolyamatokat hozhasson létre. Alkalmazza például a NextDent LC-3DMixer-t az anyagok optimális keverésére, és a NextDent LC-3DPrint Box-ot az UV-s utóvilágításra.

A TAPASZTALAT, AMIRE ALAPOZHAT

A NextDent 5100 a 3D Systems 30 éves 3D-s digitális nyotatási tapasztalatára és a 3D-s biokompatibilis anyagok legújabb fejlesztéseire épül. Ez a teljeskörű megoldás arra törekszik, hogy megújítsa a munkafolyamatokat miközben az ipart újonnan meghatározó anyagokat és nyomtatási innovációkat valamint a fogászat területén bizonyított legmagasabb szaktudást képviseli, és megfelel a nagyobb piacok körében elfogadott  előírásoknak.

ÁR: 3900500 HUF

 

Hagyjon üzenetet

Tekintse meg az összes hozzászólást

Kiss Éva18.05.2019 09:52

Árajánlatot szeretnék kérni a dentolinekft@gmail.com címre . Üdvözlettel,Kiss Éva

Dr nagy istvan25.04.2019 09:54

Árajánlatot kérek!zahndoktor9400@gmail.com

Dental Medical25.04.2019 08:22

Tisztelt Doktor Úr. Hamarosan megkeressük a kért információkkal kapcsolatban. Köszönettel, Dental - Medical Hungary

Dental Medical20.12.2018 14:10

Kedves Deák Csaba! Kérem küldje el elérhetőségeit a rita.huszar@dental-medical. hu e-mail címre, hogy fel tudjuk Önnel venni a kapcsolatot. Köszönettel, Huszár Rita

Deák csaba20.12.2018 11:50

Árajánlatot kérek. Köszönettel. deák csaba

Deák csaba06.09.2018 18:50

Ajánlatot kérnék a 3D nyomtatóbarát. Köszönettel deák csaba csabadeak64@gmail.com