A 3D Systems Figure 4 valóságossá teszi a 3D nyomtatást

2101
A 3D Systems Figure 4 valóságossá teszi a 3D nyomtatást

LEHETŐVÉ TESZI A MÉRHETŐ, MODULÁRIS GYÁRI MEGOLDÁSOKAT A 3D-S GYÁRTÁSBAN


Ez az ipar első mérhető, teljesen 3D integrált nyomtatói platformja extrém gyorsasággal, mely 15xes produktivitást tesz lehetővé 20 %-os költséghatékonysággal.

 

 

TERMELÉKENY ÉS KÖLTSÉGHATÉKONY DIGITÁLIS GYÁRTÁSI MEGOLDÁSOK BÁRMELY GYÁRTÓKÖRNYEZETNEK


A Figure 4 megoldások bármely gyártási követménynek megfelelnek:

  1. Figure 4 Production - az ipar első mérhető, teljesen integrált gyári megoldása a direkt 3D nyomtatás számára.
  2. Figure 4 Modular - bővíthető, moduláris 3D termelési megoldás, ami lépést tud tartani a gyártási növekedéssel.
  3. Figure 4 Standalone - extragyors és elfogadható a kezelés napján elkészülő prototípus gyártása és kiszámú gyártás.
     

A gyártás újradefiniálása
A 3D Systems Figure 4 valóságossá teszi a 3D nyomtatást-növekedett termelékenységgel, tartóssággal, megismételhetőséggel és kisebb anyagi befektetéssel. Figure 4 Standalone a termelést gyorsabbá és automatikussá teszi, ami azt jelenti, hogy a termelés megismételhető, pontos részletekkel rendelkezik a Six Sigma megjelenésből kifolyólag és sokféle erős anyagot tud felhasználni.

 


Extrém gyorsaságú digitalis gyártásitechnika

Figure 4 ultragyors additív gyártástechnológiát biztosít diszkrét modulokon keresztül, melyekbe másodlagos folyamatok is be vannak építve, beleértve a végtermék mosását, szárítását és megvilágítását. A digitális gyártás csökkenti a fejlesztési költségeket, növeli a termelékenységet, eliminálva a drága eszközök anyagi költségeit és azok befektetett idejét. A digitális gyártás folyamat felgyorsul és egyszerűbbé teszi a termelést egy automatikus  kisszámú műanyagrész gyártással. A Figure 4 megismételhető, igazán CAD részletes pontosságot nyújt egy gyors, egységes sorozatgyártásban.


A moduláris platform növekszik a gyártási igényeket követve

Konfigurálható egységekben a bármikori mérhetőségre, a Figure 4  lehetővé teszi a gyártási kapacitás növekedését az igényeknek megfelelően- egy önálló direkt 3D nyomtató gyors de kisszámű prototípuskészítéses gyártásból átalakul az Ön igényeinek megfelelő moduláris rendszerré, mely már egy független, automatizált, teljesen integrált gyártási megoldás.


Az anyagok széleskörű választéka

A 3D Systems’ Material Design Center-nek 30 éves bizonyított R&D  szakértői tapasztalata  van a folyamatok fejlesztésének területén. A Figure 4 számára elérhető anyagok széles körű és folyamatosan növekvő anyagskálát képviselnek, hogy kiválóan tudják helyettesíteni a hagyományos marástechnikát és uretán mintakészítést.

 

Alább a 12 NextDent 3D nyomtatható anyagok teljes listája:

  • Base
  • SG
  • C&B, C&B MFH
  • Ortho Clear, Ortho IBT, Ortho Rigid
  • Model, Model Ortho
  • Tray
  • Gingivitis Mask Cast



Korszerűsítse munkafolyamatait 3D Sprinttel

A Figure 4 megoldások 3D Sprint™-et használnak, a 3D Systems’ korszerű szoftverét, mely képes a file előkészítésre, szerkesztésre, nyomtatásra és vezérlésre egyetlen intuitív felületen keresztül. A 3D Sprint lehetővé teszi a felhasználó számára hogy jelentősen csökkentse a 3 D nyomtató fenntartási költségeit, kiiktatva a költséges szoftvervásárlást egy haramadik személytől. A 3D Sprint sokkal kisebb anyagigényű, mely jelentős megtakarításokhoz vezethet.
 


Maximalizálja a termelést

3D Connect egy új szintjét képviselni a 3D termelés veyérlésének, gyors monitorizálással és távoli diagnosztikus applikációkkal. 3D Connect Service biztonságos felhő alapú kapcsolatot biztosít a 3D Systems karbantartói csapatával. Proaktív és megelőző támogatást ad a jobb szolgáltatásnyújtás érdekében, biztosítja a termelés biztonságát. Through 3D Connect Manage-en keresztül bármikor és bárhonnan vezérelheti és követheti berendezését. Hozzáférhet a nyomtatóihoz, azok teljesítményének mérőszámaihoz és működéséhez a termelés növelésének érdekében.

Hasonló bejegyzések

NextDent 5100-A legjobb a kategóriájában az elérhető technológiai eredmények terén 2018-ban

NextDent 5100-A legjobb a kategóriájában az elérhető technológiai eredmények terén 2018-ban

Ezt a tekintélyes elismerést a fogászati eszközök gyártóinak adományozzák. A NextDent™ 5100-at egy innovatív technológiát alkalmazó cég, amely megreformálja a digitális fogászatot.

1849
3D nyomtató NextDent™ 5100

3D nyomtató NextDent™ 5100

Köszönhetően a Figure 4™ technológiának, a NextDent 5100 megkönnyíti a nagy sebességű 3D nyomtatást a fogászati készülékek és próba öntvények számára.

7796

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.