A GAMMAT® optimo2 – 20 éves galvanoplasztikai tapasztalat alapján

2529
A GAMMAT® optimo2 – 20 éves galvanoplasztikai tapasztalat alapján

A Gramm Technik cég, a GAMMAT® optimo2 készüléket, a galvanoplasztikai termékek prémium kategóriájában jegyzi. A GAMMAT® gépek jólismert erényei következetesen átgondolt fejlesztések eredményei. Így egy komplett berendezés elegendő bármilyen galvanizáláshoz, vázak aranyozásához, súrlódás folyamán megkopott teleszkópos esetek megújítására, nem nemesfém, vagy nemesfém ötvözetekből készült koronákhoz és csúsztatós restaurációkhoz – mindezt a szabályozható rétegvastagság előnyével.

A GAMMAT® optimo2-tőt egyszerű kezelhetősége különbözteti meg a többitől. A színes kijelző könnyű navigálást eredményez a menüpontok között. Nem feltétlenül szükséges az erő és az idő kiszámítása. Automatikusan kalkulált a kellő aranyoldat mennyisége.

A GAMMAT® optimo2 készülék tovább viszi a Gramm megszokott küllemét. Zárt, biztonsági üveggel ellátott lemez borítja. Kikapcsolt állapotban szinte láthatatlan a kijelző, bekapcsolásnál kékes fényben világítanak egyes elemei.

A technikai tulajdonságait tekintve, a forradalmi hidrodinamika ötvözve az arzénmentes ECOLYT SG200 aranyoldattal, egyenletesebb lerakódást és egységesebb rétegfelszínt eredményez. Különböző aktivátorok állnak rendelkezésre különleges esetekhez, illetve a kívánt galvanizálási struktúrának megfelelően – függetlenül attól, hogy kerámia pótlásokról, teleszkópos esetekről, vagy aranyozásról van-e szó. Az így galvanizált elemek tökéletesen fényes és sima arany felszíne igazán meggyőző.

Az aranyoldat folyamatos ellenőrzése a technológia során, kiemelkedően biztonságos működést jelent. Egyrészt a bevonófej egy gyors és problémamentes mágneses optiCLIC kapcsolódással van felszerelve, ami a feltöltést megkönnyíti. Másrészt, az integrált elektronikus rendszer, fénykibocsátó diódák segítségével, ellenőrzi a töltést és automatikusan csökkenti, ha hibás vagy kontaktos tápegységet érzékel. A galvanizálás folyamata jól nyomonkövethető a készülék formájának és a beépített világításnak köszönhetően. A chipkártyák nemcsak a munkafolyamatok ellenőrzésére szolgálnak, hanem lehetővé teszik a jövőbeni újjítások frissítését. A készülék így mindig a legújabb fejlesztéssel működhet.


Gazdasági előny az aranyoldat hatékony felhasználása a galvanizálás folyamán és az integrált újrahasznosítás, mely során a használt oldatból a maradék arany kinyrése történik.

A GAMMAT® optimo2 készülékkel és 20 év tapasztalatával, a Gramm következetesen alakítja a fogászat galvanoplasztikai területét. A technológia klasszikus, kipróbált és teszttel előnyeit egyesíti a csúcsminőségű készülékgyártással. Komoly előnyöket kínálva így a felhasználónak, alacsony beruházási és működtetési költségek mellett.

Gramm Technik GmbH
Dental Division
Heimerdingen
Einsteinstrasse 4
D-71254 Ditzingen
Germany 

phone +49-(0)7152 500960
fax +49-(0)7152 500980
e-mail:
gramm.dental@t-online.de
www.galvanoforming.de

Hasonló bejegyzések

A GAMMAT Optimo2 bemutatása

A GAMMAT Optimo2 bemutatása

A GAMMAT Optimo2 készülék a „felhasználóbarát“ gépek közé tartozik, mivel egyszerű a használata. Az aranyfogyasztása - amely felolvad az elektrolitban- optimális, a végtermékek kiváló kémiai és mechanikus tulajdonságokkal rendelkeznek.

2071
Elektroforming a protetikában, illúzió vagy valóság?

Elektroforming a protetikában, illúzió vagy valóság?

Az implantátumra készülő restaurációk sokkal magasabb áron érhetők el, magas esztétikai igényeket képesek kielégíteni, ezzel szemben a klasszikus fogsorok sokkal olcsóbbak és kevésbé esztétikusak.

2751

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.