Címlap > Implantólógia és sebészet > A TITOK FELFELDVE! Bemutatjuk a DENTAL RATIO céget!

A TITOK FELFELDVE! Bemutatjuk a DENTAL RATIO céget!

A TITOK FELFELDVE! Bemutatjuk a DENTAL RATIO céget!

 

DENTAL RATIO implantológiai anyagok a magas minőségükről híresek, a nagy nevű német Hager & Meisinger cég gyártja őket, mely a minőségi garancia legmagasabb fokát képviseli.

1888. óta a tradíció, precizitás és innováció képezi az alapját a Meisinger cég sikerének.

125 tapasztalatával, magasan képzett és motivált alkalmazotti körrel valamint korszerű létesítményekkel és gépekkel a Meisinger termékeket  a “Made in Germany”  jelzővel ellátott magas minőség jellemzi.

Hager & Meisinger biztosítják termékeik minőségét a gyártási folyamatok és a minőség folyamatos felülvizsgálatával , valamint a tárolás körülményei is folyamatosan felügyelet alatt vannak.

 

2004. A Dental Ratio System két implantátumvonallal indult, a HEXATEC és OKTAGON-nal. Abban az időben csupán csak néhány átmérő és implantátumhossz volt elérhető.

2009. Később Ulf Henschen vette át a Dental Implant System-et és egy magasabb szintre fejlesztette, ami az OKTAGON® Dental Implant System nevet kapta.

2010. Egy jobb minőségi kontrollal és egy jobb felületi morfológia megvalósításával (S.L.A.) a Tissue Level optimalizásásra került.

2012. A Dental Implant System terjeszkedett a Bone Level Implantátumvonal felé is, így több lehetőséget nyújtva a felhasználóknak.

2015. A Tissue Level CONICAL-t azért fejlesztették ki, hogy ellássa a felhasználókat kúnuszos típusú implantátumokkal a Tissue Level implantátumok területén is. Ezeknek nagyobb a felülete, magasabb a primer stabilitása, tökéletes megoldás a Bone Splitting és Bone Condensation Techniques-ra.

2016. A ROX-CERA Cerid® Implants bemutatása. A Grade 5 Titanium, amely kerámia felületbevonással rendelkezik, sokkal erősebb, mint a Grade 4 Titanium Implants és ezáltal kerámia implantátumként is viselkedik.

2017. A Bone Level kúpos implantátumvonallal kiegészülve, cégünk nagy  választékát nyújtja a Tissue Level és Bone Level típusú cilindrikus és kúpos implantátum-formáknak.


A szakmai segítségnyújtás a legmagasabb szinten

Csapatunk sokévnyi tapasztalattal  rendelkezik az implantológia területén. Minden szakértelmünket felhasználjuk  az Ön számára fontos speciális igények kielégítése érdekében.

A DENTAL RATIO kifejezetten a fogászati implantológiára specializálódott és elérhető árú szabadalmaztatott termékekkel látja el a maxillo-faciális sebészeket, szájsebészeket, általános fogorvosokat és fogtechnikusokat-  beleértve a páciens ellátását széleskörű  protetikai megoldásokkal.

Vásároljon tudatosan

“Vásároljon tudatosan” a DENTAL RATIO cég mottója, mely kapcsolatot képez a magas minőségű termékek és az intelligens használat és kifizetődőség között.

Célunk az egészségügyi ellátás és az életminőség jobbá tétele több páciens számára, a magas minőségű fogászati anyagokkal történő ellátás elérhető árakon.


Minőség elérhető árakon

Célunk a fejlődés, optimalizáció és magas minőségű  anyagokkal és technológiával történő ellátás illetve az eljárások elérhetőbbé tétele.

A fogászati implatológiában jól ismert szakemberek biztosítják a DENTAL RATIO cég számára a szakmai, tudományos tanácsadást és támogatást.

A Hager & Meisinger céggel együttműködve, mely bizonyított minőséget gyártó cégként ismert, a DENTAL RATIO elérhető árakon kínálja termékeit, mely közvetelenül a felhasználókat érinti.

Összhangban a szakirányú és folyamatosan növekvő implantológiai-sebészeti piaccal, a szakmaiság és a felhasználóink támogatása hozzájárul rendszerünk hosszútávú sikeréhez. 

 

 JÓTÁLLÁSI TANUSÍTVÁNY

A DENTAL RlATIO® termékeit és elemeit használva mindig biztonságban érezheti magát. Teljeskörű garanciát vállalunk minden DENTAL RATIO® termékre. Garantáljunk, hogy új terméket küldünk minden alkalommal, amikor gyártási vagy anyaghibás terméket vásárol, vagy ha a vásárolt termék nem felel meg a DENTAL RATIO® minőségi elvárásainak, mindez nem jár további költségekkel. Visszafizetési garanciát vállalunk a bizonyított anyagi pluuszköltségekre ha a termék cserére kell hogy kerüljön, amennyiben a termék  más gyártó termékeivel volt kombinálva és a a harmadik fél visszautasítja a jótállást azon a területen, ahol a harmadik fél termékeit a DENTAL RATIO® -éval  kombinálták.

ÉLETHOSZIG TARTÓ GARANCIÁT VÁLLALUNK AZ IMPLANTÁTUMAINKRA.
10 ÉVES GARANCIÁT VÁLLALUNK AZ ABUTMENTJEINKRE.

Made in Germany by HAGER & MEISINGER, garancia a magas minőségű fogászati  termékek gyártására már 125 éve.

 

Hagyjon üzenetet