Címlap > Bemutatjuk > A VistaImpress Easy- A digitális jövő testet ölt

A VistaImpress Easy- A digitális jövő testet ölt

A VistaImpress Easy- A digitális jövő testet ölt

 

Függetelenül attól, hogy koronákról, hidakról inlaykről, kanalakról vagy egyébről van szó, az intraoralis lenyomatok jövője digitális és kontaktmentes.

 

Egészítse ki a digitális munkafolyamatait az új Vistaimpress Easy intraoralis szkennerrel. Takarítson meg értékes perceket, biztosítsa a legmagasabb precizitást és kínáljon pácienseinek újításokat a kezelés komfortjában.

 

A VistaImpress Easy kisméretű intraoralis szkennerként ergonómikus fogást biztosít és nagyon kényelmessé teszi a szkennelési folyamatot páciensei számára. A hagyományos lenyomatvételi technika már a múlté. Ehelyett kap egy pontos, tökéletesen identikus digitális modellt, melyre fogászati restaurációk készülhetnek. A VistaSoft szoftvernek köszönhetően, az inraoralis szkenner tökéletesen beépíthető praxisa digitális munkafolyamataiba. A szkennelő szoftverben könnyen kielemezheti és szerkesztheti a 3D-s modellt és utána fetöltheti a laboratórium felhőjébe a VistaSoft Cluod-on keresztül, illetve egyenesen továbbíthatja a gyártó létesítménybe.

Legfontosabb jellemzők:

  • Különösen kicsi és ergonómikus kézidarab
  • Pormentes technológia
  • Monokromatikus vagy színes szkennelés
  • Mindkét fogív kényelmes szkennelése
  • Autoklávozható szkennelőujjak
  • Multicolour státusz LED
  • Nyitott interfész: STL és PLY adatok direkt exportja
  • Intelligens szkennelési elv a lágyszövetek felismerésével
  • A VistaSoft szoftveren kereszül beépíthető rendelőjébe
  • Nincsenek ismétlődő licenszdíjak


A hagyományos lenyomatvételi technika már a múlté

Az idő hatékony kihasználása egyre fontosabbá válik a fogászati rendelőkben. A VistaImpress Easyvel nincs szükség lenyomatanyag keverésére, lenyomatkanál használatára vagy  a kötési idő kivárására- nincs szükség fizikai lenyomatvételre a hagyományos értelemben. A 3D szkennerrel a kezelőorvosnak azonnal rendelkezésére áll egy digitális modell, mely tökéletes mása a szájbéli képleteknek. A pormentes technológia biztosítja, hogy a szkennelési folyamat azonnal véghezvihető legyen időveszteség nélkül. Az automatikus lágyszövetfelismerésnek köszönhetően a kezelőorvos és a páciens is profitálhat a szkennelési folyamatok gyorsaságából és a preparációs határok könnyű felismeréséből.

Ideális fenntarthatóság és pácienskomfort

A rendszer többféle előnyös tulajdonsággal bír: színes szkennelés,  autoklávozható szkennelőujjak és rugalmasság a lenyomatvételnél, akár egy fogról vagy egy egész állcsontról van szó. Ez az új fejlesztés nem csak a modern kezelőorvosok elvárásainak felel meg- a VistaImpress Easy kölönösen kis méretű és ideális kialakítással bír ergonómiáját tekintve. Mindennek eredményeként a szkennelési folyamat kényelmessé válik a páciens számára. A VistaSoft képfeldolgozó szoftvernek köszönhetően az intraorális szkennelés tökéletesen beépíthető a digitális munkafolyamatokba bármelyik rendelőben. A nyitott interfésznek köszönhetően, melynek ingyenes a használata, az adatok szabadon exportálhatók a CAD/CAM szolgáltatóknak,  3D nyomtatóknak vagy marógépeknek- akár saját rendelőjében, akár a laboratóriumban. 

Hagyjon üzenetet

Tekintse meg az összes hozzászólást

Dental Medical15.07.2019 07:51

Tisztelt Pados Róbert! Bővebb tájékoztató kapcsán, kérem keressen bennünket a 0630/78-96-445 telefonszámon vagy e-mailben az info@dental-medical.hu címen. Üdvözlettel: DM

Pados Róbert12.07.2019 15:26

Az árat nem találtam. Mennyibe kerül? Üdv.: Róbert