anaxGum kézikönyv, by Christian Coachmann

2944
anaxGum kézikönyv, by Christian Coachmann

Az anaxGum egy szövetszínű rózsaszín kompozit, melyet a gingivális részek esztétikai rekonstrukciójára fejlesztettek ki. Bármely fogtechnikai laboratóriumban alkalmazható fogtechnikus által, valamint szájon belül fogorvosi használatra is alkalmas.


 

 

 

anaxGum- a íny  természetes megjelenésének visszaadására
 

Az íny természetes kinézete (rózsaszín esztétika) ugyanolyan fontos, mint a tökéletesen élethű restaurációk készítése (fehér esztétika). Az anaxGUM-ot úgy fejltesztették ki, hogy a lehető legtökéletesebben alkalmazkodjon a természetes gingivához. Az anaxGUM egy jól összehangolt rendszer, melyben megtalálható a paszta típusú kompozit (Gingiva Paste) és a rétegzésre alkalmas folyékony kompozit (Paint/Flow). Az anaxGUM a gingiva egyéni reprodukálhatóságának  széles spektrumát foglalja magába. Alkalmazható csavarral rögzített implantátumos pótlások esetében, kivehető hidaknál és koronáknál, valamint a teljes protézisek egyénreszabásánál.
 

 

Az anaxGUM a direkt szájon belüli alkalmazásra fejlesztették ki. Kiválóan alkamazható azoknál a restaurációknál, ahol a hiányzó papillákat kell visszaadni, és ezáltal a fekete háromszögeket bezárni. A teljes gingivaszerkezet imitációjára is alkalmas direkt a szájban rétegezve. A sűrű konzisztencia garantálja a könnyű polírozhatóságot, melynek segítségével a restauráció könnyű tisztíthatósága biztosított.

TÖLTSE KI AZ ŰRLAPOT

  Brosúra letöltése:

Hasonló bejegyzések

Ismerje meg az Anaxdentet - Interjú Carlos Baurier Salvansa előadóval

Ismerje meg az Anaxdentet - Interjú Carlos Baurier Salvansa előadóval

Napjaink egyik fiatal, innovatív cégével az Anaxdenttel együttműködve szerveztük meg a kombinált analóg-digitális kidolgozású all-on-four és all-on-six immediát protézisek készítésének kurzusát Stuttgartban 2018.júniusában.

1110
Testreszabott kényelem: Opalescence PF és egyéni sínek a tökéletes illeszkedés érdekében

Testreszabott kényelem: Opalescence PF és egyéni sínek a tökéletes illeszkedés érdekében

Az Opalescence PF fogfehérítő gél egyedi otthon viselhető fehérítő sínekkel kombinálva sokféle lehetőséget kínál a pácienseknek.  A fecskendős kiszerelése miatt az Opalescence PF fehérítő gél könnyen testreszabható minden páciens egyéni...

614

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.