Címlap > Protetika és esztétika > anaxGum kézikönyv, by Christian Coachmann

anaxGum kézikönyv, by Christian Coachmann

anaxGum kézikönyv, by Christian Coachmann

 

Az anaxGum egy szövetszínű rózsaszín kompozit, melyet a gingivális részek esztétikai rekonstrukciójára fejlesztettek ki. Bármely fogtechnikai laboratóriumban alkalmazható fogtechnikus által, valamint szájon belül fogorvosi használatra is alkalmas.

 

 

anaxGum- a íny  természetes megjelenésének visszaadására

Az íny természetes kinézete (rózsaszín esztétika) ugyanolyan fontos, mint a tökéletesen élethű restaurációk készítése (fehér esztétika). Az anaxGUM-ot úgy fejltesztették ki, hogy a lehető legtökéletesebben alkalmazkodjon a természetes gingivához. Az anaxGUM egy jól összehangolt rendszer, melyben megtalálható a paszta típusú kompozit (Gingiva Paste) és a rétegzésre alkalmas folyékony kompozit (Paint/Flow). Az anaxGUM a gingiva egyéni reprodukálhatóságának  széles spektrumát foglalja magába. Alkalmazható csavarral rögzített implantátumos pótlások esetében, kivehető hidaknál és koronáknál, valamint a teljes protézisek egyénreszabásánál.

 

Az anaxGUM a direkt szájon belüli alkalmazásra fejlesztették ki. Kiválóan alkamazható azoknál a restaurációknál, ahol a hiányzó papillákat kell visszaadni, és ezáltal a fekete háromszögeket bezárni. A teljes gingivaszerkezet imitációjára is alkalmas direkt a szájban rétegezve. A sűrű konzisztencia garantálja a könnyű polírozhatóságot, melynek segítségével a restauráció könnyű tisztíthatósága biztosított.

 

Az anaxGUM gyakorlati kézikönyvét elolvashatják a következő linken:

 

anaxgum.pdf Töltsd le a fájlt

Hagyjon üzenetet