Aranyozás és galvanizálás, a Gramm-Dental bemutatása 2018.9.10-én

1335
Aranyozás és galvanizálás, a Gramm-Dental bemutatása 2018.9.10-én

2018. szept. 10-én tartottuk meg a „Galvanizált teleszkópkoronák és aranyozott kobalt-króm protézisek” című előadást a Dental Medical maribori székhelyén, Rainer Schwarz előadásában.


Az előadás bevezetésében a Gramm Technick GmbH roved bemutatóját láthatták a résztvevők, Karin Schiffner, a részleg vezérigazgatója, valamint Rainer Schwarz, a részleg technikai menedzsere előadásában.

A rövid bemutató után kezdetét vette a galvanizálás cirkóniumvázra illetve CrCo primér teleszkópkoronára. A résztvevők számára ismertették a galvanizálás előkészítését és magát a galvanizálás folyamatát. Ez után következett a munkák előkészítése a nem nemesfém 1° és 2° -os összetérésű teleszkópkoronákhoz illetve maga a galvanizálás.

Ezután következett a részleges protézis galvanizálása illetve ismertették a végleges kidolgozáshoz lépéseit.

GAMMAT®optimo2-vel a Gramm a fogászati galvanizálásban szerzett  20 éves tapasztalattal a háta mögött folyamatos fejlődésben van. Az egyetlen rendszer, amely lépésről lépésre vezet végig az egész folyamaton.

Szeretnénk átadni a hangulatot, illetve hogy hogyan zajlott az összejövetel, megtekintheti a következő képeken:


 

 

Hasonló bejegyzések

A GAMMAT Optimo2 bemutatása

A GAMMAT Optimo2 bemutatása

A GAMMAT Optimo2 készülék a „felhasználóbarát“ gépek közé tartozik, mivel egyszerű a használata. Az aranyfogyasztása - amely felolvad az elektrolitban- optimális, a végtermékek kiváló kémiai és mechanikus tulajdonságokkal rendelkeznek.

2048
A GAMMAT® optimo2 – 20 éves galvanoplasztikai tapasztalat alapján

A GAMMAT® optimo2 – 20 éves galvanoplasztikai tapasztalat alapján

A Gramm Technik cég, a GAMMAT® optimo2 készüléket, a galvanoplasztikai termékek prémium kategóriájában jegyzi. A GAMMAT® gépek jólismert erényei következetesen átgondolt fejlesztések eredményei.

2488

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.