Hívjon minket:
+36-62 55 40 80
3D nyomtató NextDent™ 5100

3D nyomtató NextDent™ 5100

3D nyomtató NextDent™ 5100
3D nyomtató NextDent™ 5100
1 6862

A forradalmian új, nagy gyorsaságú 4. generációs 3D nyomtatási technológia kombinálva az ipar fogászati anyagainak széleskörű tárházával a legkülönfélébb felhasználási formákat teszi lehetővé. Egyúttal a kezelések példátlan pontosságát, megismételhetőségét, kimagasló termelékenységet és példátlan összköltséget eredményezi.

 

ÚJRAFOGALMAZOTT DIGITÁLIS FOGÁSZAT

Köszönhetően a Figure 4™ technológiának, a NextDent 5100 megkönnyíti a nagy sebességű 3D nyomtatást a fogászati készülékek és próba öntvények számára. Ez a forradalmi megoldás az iparban újszerű: a NextDent 5100 a kategóriájában legnagyobb elérhető gyorsaságot és árértékarányban a  legmagasabb tejesítményt ötvözi, mely gyakorlatilag elérhető minden labor és rendelő számára.

A fogászati anyagok kiterjedt alkalmazhatósága, valamint a fejlett nyomtatási technológia nagyfokú kompatibilitása a vezető fogászati szoftverekkel megváltoztatja a fogászati munkafolyamatokat. Kevesebb idő alatt, precízebben, hatékonyabban és alacsonyabb áron teszi lehetővé a fogtechnikai laboratóriumok és rendelők számára az egyéni kanalak, modellek, szájsebészeti vezetősínek, fogsorok,  orthodonciai splintek, koronák, hidak készítését.

 

 

IGAZOLT ÉS BIOKOMPATIBILIS ANYAGOK

A NextDent 30 egyedi biokompatibilis anyag kombinációját nyújtja - ezeknek az anyagoknak a legnagyobb része elérhető bármely anyagbeszállítónál- a  NextDent 5100 sokféle fogászati felhasználásra alkalmas. Ezek az anyagok  számos esztétikus színben elérhetőek, hogy megfelelően illeszkedhessenek a páciens fogaihoz és ínyéhez. Minden NextDent anyag biokompatibilis és CE-igazolt, FDA jegyzékben szerepel,összhangban a nemzetközi egészségügyi szabályokkal.

MEGBÍZHATÓ  SZOROSAN EGYMÁSHOZ ILLESZKEDŐ MUNKAFOLYAMATOK

A NextDent 5100 teljesen kompatibilis a gyári szabványos intra-orális szkennerekkel és szoftverekkel, minden egyes alkalommal pontos eredményeket ad minimális emberi beavatkozással.  Ötvözi a nyomtatót és a 3D Systems egyéb  fogászati  elemeit, annak érdekében, hogy átfogó és megbízható munkafolyamatokat hozhasson létre. Alkalmazza például a NextDent LC-3DMixer-t az anyagok optimális keverésére, és a NextDent LC-3DPrint Box-ot az UV-s utóvilágításra.

A TAPASZTALAT, AMIRE ALAPOZHAT

A NextDent 5100 a 3D Systems 30 éves 3D-s digitális nyotatási tapasztalatára és a 3D-s biokompatibilis anyagok legújabb fejlesztéseire épül. Ez a teljeskörű megoldás arra törekszik, hogy megújítsa a munkafolyamatokat miközben az ipart újonnan meghatározó anyagokat és nyomtatási innovációkat valamint a fogászat területén bizonyított legmagasabb szaktudást képviseli, és megfelel a nagyobb piacok körében elfogadott  előírásoknak.

ÁR: 3900500 HUF

 

Hasonló bejegyzések
NextDent 5100-A legjobb a kategóriájában az elérhető technológiai eredmények terén 2018-ban NextDent 5100-A legjobb a kategóriájában az elérhető technológiai eredmények terén 2018-ban
Ezt a tekintélyes elismerést a fogászati eszközök gyártóinak adományozzák. A NextDent™ 5100-at egy innovatív technológiát alkalmazó cég, amely megreformálja a digitális fogászatot.
Részletek
1533
A 3D nyomtatás innovációja - NextDent gépek A 3D nyomtatás innovációja - NextDent gépek
A világ hatalmas sebességű technológiai előrehaladással gyorsabban fejlődik, mintvalaha. Az egyik legdinamikusabban fejlődő iparág a 3D nyomtatás. 3D Systems NextDent vezető szerepet tölt be a forradalmian új 3D nyomtatási technológia fejlesztésében...
Részletek
2335
Megosztás
Hozzászólások
Dr. Poncz Ernő, 2020. 03. 20. 17:19
Üdvözlöm! Érdeklődni szeretnék a különböző 3D nyomtatók áráról, valamint a fenntartási költségeiről és a szükséges anyagköltségről (pl. egy teljes fogas minta esetén és egy teljesen fogatlan páciensnek készített implantációs sablon esetén) Tisztelettel, Dr. Poncz Ernő
Írjon megjegyzést
3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO WASSERMANN Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO WASSERMANN Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO WASSERMANN Yamahachi
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.