3D nyomtató NextDent™ 5100

7710
3D nyomtató NextDent™ 5100

A forradalmian új, nagy gyorsaságú 4. generációs 3D nyomtatási technológia kombinálva az ipar fogászati anyagainak széleskörű tárházával a legkülönfélébb felhasználási formákat teszi lehetővé. Egyúttal a kezelések példátlan pontosságát, megismételhetőségét, kimagasló termelékenységet és példátlan összköltséget eredményezi.

 

ÚJRAFOGALMAZOTT DIGITÁLIS FOGÁSZAT

Köszönhetően a Figure 4™ technológiának, a NextDent 5100 megkönnyíti a nagy sebességű 3D nyomtatást a fogászati készülékek és próba öntvények számára. Ez a forradalmi megoldás az iparban újszerű: a NextDent 5100 a kategóriájában legnagyobb elérhető gyorsaságot és árértékarányban a  legmagasabb tejesítményt ötvözi, mely gyakorlatilag elérhető minden labor és rendelő számára.

A fogászati anyagok kiterjedt alkalmazhatósága, valamint a fejlett nyomtatási technológia nagyfokú kompatibilitása a vezető fogászati szoftverekkel megváltoztatja a fogászati munkafolyamatokat. Kevesebb idő alatt, precízebben, hatékonyabban és alacsonyabb áron teszi lehetővé a fogtechnikai laboratóriumok és rendelők számára az egyéni kanalak, modellek, szájsebészeti vezetősínek, fogsorok,  orthodonciai splintek, koronák, hidak készítését.

 

 

IGAZOLT ÉS BIOKOMPATIBILIS ANYAGOK

A NextDent 30 egyedi biokompatibilis anyag kombinációját nyújtja - ezeknek az anyagoknak a legnagyobb része elérhető bármely anyagbeszállítónál- a  NextDent 5100 sokféle fogászati felhasználásra alkalmas. Ezek az anyagok  számos esztétikus színben elérhetőek, hogy megfelelően illeszkedhessenek a páciens fogaihoz és ínyéhez. Minden NextDent anyag biokompatibilis és CE-igazolt, FDA jegyzékben szerepel,összhangban a nemzetközi egészségügyi szabályokkal.

MEGBÍZHATÓ  SZOROSAN EGYMÁSHOZ ILLESZKEDŐ MUNKAFOLYAMATOK

A NextDent 5100 teljesen kompatibilis a gyári szabványos intra-orális szkennerekkel és szoftverekkel, minden egyes alkalommal pontos eredményeket ad minimális emberi beavatkozással.  Ötvözi a nyomtatót és a 3D Systems egyéb  fogászati  elemeit, annak érdekében, hogy átfogó és megbízható munkafolyamatokat hozhasson létre. Alkalmazza például a NextDent LC-3DMixer-t az anyagok optimális keverésére, és a NextDent LC-3DPrint Box-ot az UV-s utóvilágításra.

A TAPASZTALAT, AMIRE ALAPOZHAT

A NextDent 5100 a 3D Systems 30 éves 3D-s digitális nyotatási tapasztalatára és a 3D-s biokompatibilis anyagok legújabb fejlesztéseire épül. Ez a teljeskörű megoldás arra törekszik, hogy megújítsa a munkafolyamatokat miközben az ipart újonnan meghatározó anyagokat és nyomtatási innovációkat valamint a fogászat területén bizonyított legmagasabb szaktudást képviseli, és megfelel a nagyobb piacok körében elfogadott  előírásoknak.

ÁR: 3900500 HUF

 

Hasonló bejegyzések

NextDent 5100-A legjobb a kategóriájában az elérhető technológiai eredmények terén 2018-ban

NextDent 5100-A legjobb a kategóriájában az elérhető technológiai eredmények terén 2018-ban

Ezt a tekintélyes elismerést a fogászati eszközök gyártóinak adományozzák. A NextDent™ 5100-at egy innovatív technológiát alkalmazó cég, amely megreformálja a digitális fogászatot.

1816
A 3D nyomtatás innovációja - NextDent gépek

A 3D nyomtatás innovációja - NextDent gépek

A világ hatalmas sebességű technológiai előrehaladással gyorsabban fejlődik, mintvalaha. Az egyik legdinamikusabban fejlődő iparág a 3D nyomtatás. 3D Systems NextDent vezető szerepet tölt be a forradalmian új 3D nyomtatási technológia...

2628

Hozzászólások

Dr. Poncz Ernő, 2020. 03. 20. 17:19

Üdvözlöm! Érdeklődni szeretnék a különböző 3D nyomtatók áráról, valamint a fenntartási költségeiről és a szükséges anyagköltségről (pl. egy teljes fogas minta esetén és egy teljesen fogatlan páciensnek készített implantációs sablon esetén) Tisztelettel, Dr. Poncz Ernő

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.