5 fogászati ​​laboratóriumot mutatunk be a régióban

1645
5 fogászati ​​laboratóriumot mutatunk be a régióban

Sokéves fennállásunk során csapatunknak alkalma volt találkozni több sikeres fogtechnikussal és részt venni sikertörténeteikben. Pár évvel ezelőtt úgy döntöttünk, hogy széles közönség elé tárjuk ezeket a laboratóriumokat abból  a célból, hogy megoszthassák tapasztalataikat és ezzel a szakma fejlődését mozgassuk elő. “DM News” c. folyóiratunkban és  blogunkban bemutattuk munkáikat, esettanulmányaikat, dolgozóikat és munkahelyüket.

TÖLTSE KI AZ ŰRLAPOT


Ha szeretne többet megtudni a szóban forgó laboratóriumokról, valamint részletesebb információt kapni a munkáikról, kérem töltse ki a kérdőívet, mellyel letöltheti a PDF dokumentumot.

  Brosúra letöltése:

Hasonló bejegyzések

SILENT compactCAM - Elszívó egység CAM egységekhez

SILENT compactCAM - Elszívó egység CAM egységekhez

A Renfert elszívó egység, kifejezetten kompakt, fogászati CAM egységek optimalizált használatához fejlesztve.

251
SCHEU DENTAL – RÓLUNK

SCHEU DENTAL – RÓLUNK

A cégalapító fogorvos, Rudolf Scheu  1926-ban hozta létre az alapítványt SCHEU-DENTAL néven. Büszkék vagyunk a 91 éves németországban alapított cégünk múltjára. Immáron harmadik generációs családi cégként fogászati termékeket és...

2193
Q & A és Rik Jacobs - A digitális fogászat felemelkedése

Q & A és Rik Jacobs - A digitális fogászat felemelkedése

Rik Jacobs vezeti a 3D Systems’ dental teamjét, mint a cég alelnöke, aki egyben vezérigazgatója a fogászati részlegenek. Több évtizetes tapasztalatával, Rik tekintélyes belátással bír a fogászati kereskedelemre a NextDent társalapítójaként.

1505

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.