A 3D nyomtatóanyagok egyedi portfoliója

882
A 3D nyomtatóanyagok egyedi portfoliója

A CE-szabadalmaztatott biokompatibilis anyagoknak köszönhetően a Nexdent 3D nyomtatóanyagai lehetővé teszik a sínek, modellek, fúrósablonok, ideiglenes koronák és hidak nyomtatását. A cég növekedésével a NextDent folyamatosan új anyagokat dob piacra a fogászati technológia- és ellátás területén. Az anyagok 1 kg-os kiszerelésekben elérhetők.

NextDent SG (sebészi sablon)- a digitális módon tervezett nagy pontosságú transzparens fúrósablon. 
NextDent SG - egy elsőosztályú biokompatibilis anyag, melyet az implantsebészetben használt sebészi sablonok készítésére fejlesztettek ki. A fúróhüvelyek behelyezése közvetlenül a nyomtatás után lehetséges a nyomtatott sablon kiemelkedő pontossága miatt. Mindez precíz munkát eredményez a sebészeti műtét során. A NextDent SG tulajdonságai nem változnak fertőtlenítőszerek hatására.
Az anyag hagyományos autoklávos módszerekkel sterilizálható. Az autokláv használata nincs kihatással a dimenzióstabilitásra, így a NextDent SG mindenféle műtéti körülmények között használható. Elérhető áttetsző narancs színben is.

NextDent SG

NextDent Model 2.0 - nagy pontosságú fogászati minták nyomtatására.
A NextDent Model 2.0-ra nagyfokú pontosság jellemző. Emiatt az anyag alkalmas részletgazdag mesterminták és orthodonciai minták készítésére, ahol a precizitás elengedhetetlen. A modellek részletgazdagságát kiemeli a minta színe és opacitása, felszínük pedig ideális a szkenneléshez.
A pontos nyomtatott modellek képezik a kiváló fogtechnikai munka alapját. Barack, fehér és szürke színben kaphatóak.

NextDent Model 2.0

NextDent C&B MFH (Micro Filled Hybrid)-kiegyensúlyozott opacitás és transzlucencia
NextDent C&B MFH (Micro Filled Hybrid) egy másodosztályú biokompatibilis anyag, melyet koronák és hidak készítésére fejlesztettek ki. Az anorganikus töltőanyagok és rezin közötti egyensúly adja az anyag keménységét. Az anyag finírozása és polírozása könnyű, mindenféle kompozitszínező- készlettel festhető. Az opacitás és transzlucencia közötti tökéletes egyensúly miatt a nyomtatott korona tökéletesen illeszkedik a meglévő fogak közé. Elérhetőek: BL, N1, N1.5, N2, N2.5, és N3 színben.

NextDent C&B MFH

NextDent Cast -reziduamentes kiégethető 3D nyomtatóanyag
A NextDent Cast, egy könnyen kiégethető 3D nyomtatóanyag, reziduamentes és mindenféle indikációra alkalmas. Megtámasztásra, vázra vagy fogszabályozó készülék készítésére is használható. Egyszerűen tervezze meg, nyomtassa ki a mintát a gyártó által javasolt önthető anyagból vagy beágyazóból.
Öntse ki a fém elemeket, amire szüksége van. Lila színben elérhető. 

NextDent Cast

Hasonló bejegyzések

NextDent Denture 3D+ Classic Pink & NextDent Ortho Flex

NextDent Denture 3D+ Classic Pink & NextDent Ortho Flex

A teljes színskálát kibővítettük 6 színre, mi által lehetővé válik a fogtechnikai laboratóriumok és klinikák számára, hogy  az elkészült termék teljesen egyezzen páciens ínyszínével, a tökéletes esztétika elérésének érdekében. A Nextdent...

1733
CROWNTEC-elsőrendű 3D nyomtatási rezin

CROWNTEC-elsőrendű 3D nyomtatási rezin

A CROWNTEC egy prémium kompozit, amit biokompatibilis végleges pótlások gyártására fejlesztettek ki: koronák, inlayek, onlayek, héjak és fogsorok műfogai. Ez az FDA-tisztított (510(k) tisztaság) és CE-jelölésű II.a osztályú anyag a legjobbat...

965
Ismerje meg a Nextdent új LCD1 3D nyomtatóját!

Ismerje meg a Nextdent új LCD1 3D nyomtatóját!

Ez a kisméretű LCD technológiát használó nyomtató-platform az utómunkálatokat végző NextDent Wash & Cure rendszerrel kombinálva egy komplett munkafolyamatot képes végrehajtani. A megbízható munkafolyamat által sokkal egyszerűbbé válik a magas...

3726

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.