Hívjon minket:
+36-06 1 796 03 94‬
A 3D Systems Figure 4 valóságossá teszi a 3D nyomtatást

A 3D Systems Figure 4 valóságossá teszi a 3D nyomtatást

A 3D Systems Figure 4 valóságossá teszi a 3D nyomtatást
A 3D Systems Figure 4 valóságossá teszi a 3D nyomtatást
0 956

LEHETŐVÉ TESZI A MÉRHETŐ, MODULÁRIS GYÁRI MEGOLDÁSOKAT A 3D-S GYÁRTÁSBAN

 

Ez az ipar első mérhető, teljesen 3D integrált nyomtatói platformja extrém gyorsasággal, mely 15xes produktivitást tesz lehetővé 20 %-os költséghatékonysággal.

 

 

 

TERMELÉKENY ÉS KÖLTSÉGHATÉKONY DIGITÁLIS GYÁRTÁSI MEGOLDÁSOK BÁRMELY GYÁRTÓKÖRNYEZETNEK

A Figure 4 megoldások bármely gyártási követménynek megfelelnek:

    1. Figure 4 Production - az ipar első mérhető, teljesen integrált gyári megoldása a direkt 3D nyomtatás számára.

    2. Figure 4 Modular - bővíthető, moduláris 3D termelési megoldás, ami lépést tud tartani a gyártási növekedéssel.

    3. Figure 4 Standalone - extragyors és elfogadható a kezelés napján elkészülő prototípus gyártása és kiszámú gyártás.
 

A gyártás újradefiniálása

A 3D Systems Figure 4 valóságossá teszi a 3D nyomtatást-növekedett termelékenységgel, tartóssággal, megismételhetőséggel és kisebb anyagi befektetéssel. Figure 4 Standalone a termelést gyorsabbá és automatikussá teszi, ami azt jelenti, hogy a termelés megismételhető, pontos részletekkel rendelkezik a Six Sigma megjelenésből kifolyólag és sokféle erős anyagot tud felhasználni.
 


Extrém gyorsaságú digitalis gyártásitechnika

Figure 4 ultragyors additív gyártástechnológiát biztosít diszkrét modulokon keresztül, melyekbe másodlagos folyamatok is be vannak építve, beleértve a végtermék mosását, szárítását és megvilágítását. A digitális gyártás csökkenti a fejlesztési költségeket, növeli a termelékenységet, eliminálva a drága eszközök anyagi költségeit és azok befektetett idejét. A digitális gyártás folyamat felgyorsul és egyszerűbbé teszi a termelést egy automatikus  kisszámú műanyagrész gyártással. A Figure 4 megismételhető, igazán CAD részletes pontosságot nyújt egy gyors, egységes sorozatgyártásban.


A moduláris platform növekszik a gyártási igényeket követve

Konfigurálható egységekben a bármikori mérhetőségre, a Figure 4  lehetővé teszi a gyártási kapacitás növekedését az igényeknek megfelelően- egy önálló direkt 3D nyomtató gyors de kisszámű prototípuskészítéses gyártásból átalakul az Ön igényeinek megfelelő moduláris rendszerré, mely már egy független, automatizált, teljesen integrált gyártási megoldás.


Az anyagok széleskörű választéka

A 3D Systems’ Material Design Center-nek 30 éves bizonyított R&D  szakértői tapasztalata  van a folyamatok fejlesztésének területén. A Figure 4 számára elérhető anyagok széles körű és folyamatosan növekvő anyagskálát képviselnek, hogy kiválóan tudják helyettesíteni a hagyományos marástechnikát és uretán mintakészítést.

Alább a 12 NextDent 3D nyomtatható anyagok teljes listája:

  • Base
  • SG
  • C&B, C&B MFH
  • Ortho Clear, Ortho IBT, Ortho Rigid
  • Model, Model Ortho
  • Tray
  • Gingivitis Mask
  • Cast


Korszerűsítse munkafolyamatait 3D Sprinttel

A Figure 4 megoldások 3D Sprint™-et használnak, a 3D Systems’ korszerű szoftverét, mely képes a file előkészítésre, szerkesztésre, nyomtatásra és vezérlésre egyetlen intuitív felületen keresztül. A 3D Sprint lehetővé teszi a felhasználó számára hogy jelentősen csökkentse a 3 D nyomtató fenntartási költségeit, kiiktatva a költséges szoftvervásárlást egy haramadik személytől. A 3D Sprint sokkal kisebb anyagigényű, mely jelentős megtakarításokhoz vezethet.
 


Maximalizálja a termelést

3D Connect egy új szintjét képviselni a 3D termelés veyérlésének, gyors monitorizálással és távoli diagnosztikus applikációkkal.
3D Connect Service biztonságos felhő alapú kapcsolatot biztosít a 3D Systems karbantartói csapatával. Proaktív és megelőző támogatást ad a jobb szolgáltatásnyújtás érdekében, biztosítja a termelés biztonságát.
Through 3D Connect Manage-en keresztül bármikor és bárhonnan vezérelheti és követheti berendezését. Hozzáférhet a nyomtatóihoz, azok teljesítményének mérőszámaihoz és működéséhez a termelés növelésének érdekében.

Hasonló bejegyzések
NextDent 5100-A legjobb a kategóriájában az elérhető technológiai eredmények terén 2018-ban NextDent 5100-A legjobb a kategóriájában az elérhető technológiai eredmények terén 2018-ban
Ezt a tekintélyes elismerést a fogászati eszközök gyártóinak adományozzák. A NextDent™ 5100-at egy innovatív technológiát alkalmazó cég, amely megreformálja a digitális fogászatot.
3D nyomtató NextDent™ 5100 3D nyomtató NextDent™ 5100
Köszönhetően a Figure 4™ technológiának, a NextDent 5100 megkönnyíti a nagy sebességű 3D nyomtatást a fogászati készülékek és próba öntvények számára.
Részletek
4482
Megosztás
Hozzászólások
Írjon megjegyzést
3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO Carl Martin Cato Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Hereaus Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach Kuraray
Manfredi
Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex Yamahachi 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO Carl Martin Cato Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Hereaus Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach Kuraray
Manfredi
Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex Yamahachi 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO Carl Martin Cato Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Hereaus Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach Kuraray
Manfredi
Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex Yamahachi
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.