Hívjon minket:
+36-06 1 796 03 94‬
A TITOK FELFELDVE! Bemutatjuk a DENTAL RATIO céget!

A TITOK FELFELDVE! Bemutatjuk a DENTAL RATIO céget!

A TITOK FELFELDVE! Bemutatjuk a DENTAL RATIO céget!
A TITOK FELFELDVE! Bemutatjuk a DENTAL RATIO céget!
0 629

 

DENTAL RATIO implantológiai anyagok a magas minőségükről híresek, a nagy nevű német Hager & Meisinger cég gyártja őket, mely a minőségi garancia legmagasabb fokát képviseli.
 

1888. óta a tradíció, precizitás és innováció képezi az alapját a Meisinger cég sikerének.

125 tapasztalatával, magasan képzett és motivált alkalmazotti körrel valamint korszerű létesítményekkel és gépekkel a Meisinger termékeket  a “Made in Germany”  jelzővel ellátott magas minőség jellemzi.

Hager & Meisinger biztosítják termékeik minőségét a gyártási folyamatok és a minőség folyamatos felülvizsgálatával , valamint a tárolás körülményei is folyamatosan felügyelet alatt vannak.

 

2004. A Dental Ratio System két implantátumvonallal indult, a HEXATEC és OKTAGON-nal. Abban az időben csupán csak néhány átmérő és implantátumhossz volt elérhető.

2009. Később Ulf Henschen vette át a Dental Implant System-et és egy magasabb szintre fejlesztette, ami az OKTAGON® Dental Implant System nevet kapta.

2010. Egy jobb minőségi kontrollal és egy jobb felületi morfológia megvalósításával (S.L.A.) a Tissue Level optimalizásásra került.

2012. A Dental Implant System terjeszkedett a Bone Level Implantátumvonal felé is, így több lehetőséget nyújtva a felhasználóknak.

2015. A Tissue Level CONICAL-t azért fejlesztették ki, hogy ellássa a felhasználókat kúnuszos típusú implantátumokkal a Tissue Level implantátumok területén is. Ezeknek nagyobb a felülete, magasabb a primer stabilitása, tökéletes megoldás a Bone Splitting és Bone Condensation Techniques-ra.

2016. A ROX-CERA Cerid® Implants bemutatása. A Grade 5 Titanium, amely kerámia felületbevonással rendelkezik, sokkal erősebb, mint a Grade 4 Titanium Implants és ezáltal kerámia implantátumként is viselkedik.

2017. A Bone Level kúpos implantátumvonallal kiegészülve, cégünk nagy  választékát nyújtja a Tissue Level és Bone Level típusú cilindrikus és kúpos implantátum-formáknak.


A szakmai segítségnyújtás a legmagasabb szinten

Csapatunk sokévnyi tapasztalattal  rendelkezik az implantológia területén. Minden szakértelmünket felhasználjuk  az Ön számára fontos speciális igények kielégítése érdekében.

A DENTAL RATIO kifejezetten a fogászati implantológiára specializálódott és elérhető árú szabadalmaztatott termékekkel látja el a maxillo-faciális sebészeket, szájsebészeket, általános fogorvosokat és fogtechnikusokat-  beleértve a páciens ellátását széleskörű  protetikai megoldásokkal.

Vásároljon tudatosan

“Vásároljon tudatosan” a DENTAL RATIO cég mottója, mely kapcsolatot képez a magas minőségű termékek és az intelligens használat és kifizetődőség között.

Célunk az egészségügyi ellátás és az életminőség jobbá tétele több páciens számára, a magas minőségű fogászati anyagokkal történő ellátás elérhető árakon.


Minőség elérhető árakon

Célunk a fejlődés, optimalizáció és magas minőségű  anyagokkal és technológiával történő ellátás illetve az eljárások elérhetőbbé tétele.

A fogászati implatológiában jól ismert szakemberek biztosítják a DENTAL RATIO cég számára a szakmai, tudományos tanácsadást és támogatást.

A Hager & Meisinger céggel együttműködve, mely bizonyított minőséget gyártó cégként ismert, a DENTAL RATIO elérhető árakon kínálja termékeit, mely közvetelenül a felhasználókat érinti.

Összhangban a szakirányú és folyamatosan növekvő implantológiai-sebészeti piaccal, a szakmaiság és a felhasználóink támogatása hozzájárul rendszerünk hosszútávú sikeréhez. 

 

 JÓTÁLLÁSI TANUSÍTVÁNY

A DENTAL RlATIO® termékeit és elemeit használva mindig biztonságban érezheti magát. Teljeskörű garanciát vállalunk minden DENTAL RATIO® termékre. Garantáljunk, hogy új terméket küldünk minden alkalommal, amikor gyártási vagy anyaghibás terméket vásárol, vagy ha a vásárolt termék nem felel meg a DENTAL RATIO® minőségi elvárásainak, mindez nem jár további költségekkel. Visszafizetési garanciát vállalunk a bizonyított anyagi pluuszköltségekre ha a termék cserére kell hogy kerüljön, amennyiben a termék  más gyártó termékeivel volt kombinálva és a a harmadik fél visszautasítja a jótállást azon a területen, ahol a harmadik fél termékeit a DENTAL RATIO® -éval  kombinálták.
ÉLETHOSZIG TARTÓ GARANCIÁT VÁLLALUNK AZ IMPLANTÁTUMAINKRA.
10 ÉVES GARANCIÁT VÁLLALUNK AZ ABUTMENTJEINKRE.

Made in Germany by HAGER & MEISINGER, garancia a magas minőségű fogászati  termékek gyártására már 125 éve.

 

Hasonló bejegyzések
Eljött a változás ideje: Miért az OKTAGON®BLT implantátum a legjobb választás? Eljött a változás ideje: Miért az OKTAGON®BLT implantátum a legjobb választás?
Az OKTAGON®BLT implantációs rendszer bizonyított implantológiai elveket alkalmaz a mindennapi praktikumból és kombinálja az egyszerűséget a sokoldalúsággal. A precíz lézer jelzések 4-től 16 mm-ig lehetővé teszik a pontos implantátumhossz mélységi fúrását.
DENTAL RATIO, a cég, amiben hihet! DENTAL RATIO, a cég, amiben hihet!
Üdvözljük a Dental Ratio-nál! Híres a magas minőségű és nagy pontosságú termékek gyártásáról, kompromisszumok nélkül. Gazdaságos árakon kínálja termékeit, több lehetőséget adva ezzel még több páciens kezelésére. Több,mint 25 országban elérhető világszerte
Megosztás
Hozzászólások
Írjon megjegyzést
3m
Amann girrbach
ANAXDENT
Argen
BEGO
Carl Martin
Cato
Coltene
Diadent
Dürr
EMS
Euronda
G&H
GC
GRAMM DENTAL
Hanel
Hereaus
Ivoclar ivodent
Jota
Kettenbach
Kuraray
MANFREDI
Mani
MGF
Microbrush
Miltex/Integra
MPF
Nordiska Dental
Noritake
OCC
ORANGEDENTAL
PREMIER
REITEL
Renfert
Roeko
Ruthinium
Tokuyama
Ultradent
UNIDENT
UNIGLOVES
Valplast
VDW
Vertex
Yamahachi
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.