Automatizáció és rugalmasság a Ceramill Matik segítségével

532
Automatizáció és rugalmasság a Ceramill Matik segítségével

A Ceramill Matik egy új korszak hajnala az in-house gyártásban. Intelligens gyártási megoldásként egyértelműen kiemelkedik a hagyományos, munkadarabcserés marógépek közül. A teljesen integrált gyártóegység lehetőséget nyújt a laboratóriumnak, hogy függetlenül és rugalmasan tervezze meg a munkafolyamatait. Jelentősen csökkenti az anyag- és eszközkezelés bonyolultságát. Az automatikus karbantartás, tisztítás, valamint az üzemmódok megváltoztatása időt takarít meg, és segít a technikusnak a lényegre koncentrálni - a fogorvosi munkára.

A Ceramill Matik még egyedülálló szegmenst nyit meg a digitális fogászati világban. Mint az első teljes szolgáltatást nyújtó egység, három gépet egyesít. A tényleges feldolgozóállomáson kívül a rendszer teljesen automatizált raktárkezelő rendszerként és géptisztító berendezésként is funkcionál. A betöltés, tisztítás és anyagkezelés támogatása jelentős időmegtakarítást tesz lehetővé a mindennapi laboratóriumi rutinokban. Emellett további szoftveres eszközök segítenek a legjobb eredmények elérésében az anyagok és eszközök optimális felhasználása terén. Az RFID technológiának köszönhetően nem számít, hogy az erőforrásokat a rendszeren belül vagy kívül helyezik el. Még egy kiemelendő újdonság a újonnan tervezett 5 tengelyes megmunkaállomás. A fejlesztés során például a fő hangsúlyt a különböző indikációk és anyagok maximális sokszínűségére helyezték. A Ceramill Matik ezért olyan innovatív feldolgozási módszereket kínál, mint például a szabadalmaztatott faragás (60%-os időmegtakarítás) az egyrészes műcsonkok gyártása és az akril anyagok gyors megmunkálása, valamint a kemény és rideg anyagoktól a cirkónium és PMMA anyagokon át, a fém anyagokig terjedő maximális anyagválasztékot.

ELŐNYÖK

  • Maximális időmegtakarítás az erőforrás-kezelésben az eszközök és anyagok automatikus kezelésével.

  • A lehető legnagyobb kényelem az autonóm nedves és száraz cserének és az automatikus tisztításnak köszönhetően.

  • Alkalmazások teljes köre a maximális indikációnak és anyagportfóliónak köszönhetően.

  • Jövőbiztos, az állandó szoftverfejlesztésnek és a bővíthető tartókínálatnak köszönhetően.

MŰSZAKI ADATOK Ceramill Matik  Ceramill cleanstream
Méretek S/Z/M (mm) 780x1.265x1.015 780x1.265x985
Súly üresen/max.  (kg) 310/365 210/260
Teljesítményfelvétel 100-230 V 50/60 Hz 100-230V 50/60 Hz
Kimeneti teljesítmény (W) 750 300
Sebesség (fordulat/perc) 100.000 -
↓ BROSSÚRA ↓
Töltse le a pdf-et (angolul) az alábbi kérdőív kitöltése után.

  Kérdőív:

Hasonló bejegyzések

CERAMILL MAP 400+

CERAMILL MAP 400+

„Funkcionális szkenner” Splitex integrációval.

1403
Ceramill Motion 2

Ceramill Motion 2

A dentál CAD/CAM rendszer egy modern technológia, amely segítségével gyorsan, minőségesen minimális erőfeszítéssel, maximális precizitással tudjuk kidolgozni a protetikai munkákat. A CAD/CAM gép előnye az egyszerű munkafolyamattal szenben a...

1489
Ceramill Motion 3- hozzáférhetőség bárhol-bármikor

Ceramill Motion 3- hozzáférhetőség bárhol-bármikor

A  Ceramill Motion 3 hatalmas fordulatot jelent a laboratóriumi gyártástechnológiában: a világ legintelligensebb hibrid készüléke kiváló minőségű restaurációkat gyárt, az anyagfelhasználása sokszínű és rengeteg indikációs területen...

2284

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.