Bluephase Style - LED polimerizacios lampa!

1417
Bluephase Style - LED polimerizacios lampa!

A Bluephase Style energiagazdag kek fenyt letrehozo LED polimerizacios lampa. Fenyre kemenyedő fogaszati anyagok kozvetlenul a fogaszati rendelőben tortenő polimerizaciojara terveztek. A rendeltetesszerű hasznalat tartalmazza az ebben a Hasznalati utasitasban levő megjegyzesek es előirasok betartasat is. A szelessavu spektrumaval a Bluephase Style minden, a 385 – 515 nm hullamhossztartomanyban fenyre kemenyedő fogaszati anyag polimerizaciojara alkalmas. 

 

Ezek koze az anyagok koze tartoznak: 

  • tomőanyagok,
  • kotőanyagok/ragasztoanyagok, 
  • alapozok, 
  • alabelelő anyagok, 
  • barazdazaro tomőanyagok,
  • ideiglenes anyagok, 
  • valamint ragasztoanyagok,
  • tartoszerkezetekhez es indirekt restauraciokhoz, 
  • keramia inlay-ekhez 


Minden hasznalat előtt fertőtlenitse a polimerizacios lampa szennyezett feluleteit, a fenyvezető csoveket es a fenyvedő tolcsereket. Ezenkivul győződjon meg arrol, hogy az előirt fenyintenzitas megfelelő polimerizaciot biztosit. Ezert rendszeresen ellenőrizze a fenyvezető cső szennyezes- es serulesmentesseget, illetve a fenyintenzitast. A polimerizacios idő kivalasztasa, a polimerizacios idő egyenileg, az időkivalaszto gomb segitsegevel allithato be. A felhasznalok 10, 15, 20 es 30 masodperc kozul valaszthatnak. A polimerizacios idő kivalasztasakor tartsa be az alkalmazott anyag hasznalati utasitasat. 

Ha a hasznalati utasitasban maskepp nem kerul pontositasra, a kompozit anyagokra vonatkozo polimerizacios előirasok minden arnyalatra vonatkoznak, max. 2 mm-es retegvastagsagig. Ezek az előirasok altalaban azokra az esetekre vonatkoznak, amikor a fenyvezető cső kibocsatasi nyilasa kozvetlenul a polimerizalando anyagra van helyezve. A fenyforras es az anyag kozotti tavolsag novelese megfelelően novelt polimerizacios időt igenyel. Peldaul, ha az anyagtol valo tavolsag 9 mm, az effektiv fenykibocsatas kb. 50%-kal csokken. Ebben az esetben a polimerizacios időt meg kell duplazni.

Hasonló bejegyzések

Editorial Tetric EvoFlow Bulk Fill

Editorial Tetric EvoFlow Bulk Fill

A time-saving workflow Bulk fill composites have paved the way for new strategies in dental composite technology. The demand for systems that are ever...

1850
Tetric EvoCeram Bulk Fill és Bluephase Style

Tetric EvoCeram Bulk Fill és Bluephase Style

A Tetric EvoCeram Bulk Fill korszerı technológián alapuló, fényre keményedő, röntgenárnyékot adó,...

1494

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.