Hívjon minket:
+36-62 55 40 80
BORA LK TURBINA MULTIFLEX-hez a legjobb a Bien Air technológiától

BORA LK TURBINA MULTIFLEX-hez a legjobb a Bien Air technológiától

BORA LK TURBINA MULTIFLEX-hez a legjobb a Bien Air technológiától
BORA LK TURBINA MULTIFLEX-hez a legjobb a Bien Air technológiától
0 2908

A Bora LK turbinák rendkívül könnyű és pontos eszközök. A Bien Air turbinái gyártása érdekében a legigényesebb dizájnterületeken inspirálódott, mint pl. a repülés vagy a hajózás tudománya. 

Ezek a turbinák rendkívül nagy teljesítményűek és megbízhatóak, a Bien Air legújabb fejlesztései jegyeit hordozzák magukon. Tökéletes higiéniát garantálnak a nemáteresztő szelepnek és a 3 nyíláson kiáramló tökéletes vízporlasztásnak köszönhetően. Továbbá rendelkeznek még egy ún. "Cool Touch" gombbal is, mely jelentős mértékben gátolja a turbina túlmelegedését.


A Bien Air új Bora LK és Prestige LK turbinái tökéletes kompatibilitást mutatnak a MULTIflex® Kavo® csatlakozással a gyors forgó csatlakozás érdekében. A Bien Air legjobb technológiái erőteljes, megbízható jelleget adnak a Bora és a Prestige turbináknak.  Kifogástalan higiénát tesz lehetővé a vízvisszatartó szelep és a zárt fejű rendszer. A tökéletes porlasztás a 3 különálló Accu-Spraynek- víz/levegő sprének köszönhető. A turbina egy Cool Touch nyomógombbal van felszerelve a túlmelegedés megelőzésére. Az ultrakönnyű karbonszálas markolat a Blackline modelleken biztosítja a kényelmes fogást és a kopásállóságot. A tökéletesen felszerelt turbinák többféle helyreállító munkára alkalmasak.

A Prestige turbinákat kiváló kezelhetőség és könnyű súlyúság, kompakt fej különbözteti meg versenytársaitól.
 


Jellemzők - Bora LK:

 • Teljesítmény (W): 17
 • Spré kimenet: 2 x 3 különálló
 • Zajszint (dBa): 59
 • Fejátmérő (mm): LED 
 • Fejméret (mm): 14.5 (22.6 mm 19 mm-es fúróval együtt)
 • Forgási sebesség (rpm): 320’000
 • Világítás: LED
 • Fényerő (klux): kb. 17
 • Kerámia csapágyak: Igen
 • Súly(g):72 
 • Csatlakozás: Multiflex® LED
 • Garancia: 2 év
 • Referencia: Bora LK 1600732-001 

BORA EGYEDI PONTOSSÁG

A Bora és a Prestige minden újabb generációja magán hordozza a Bien Air fehasználóbarát megközelítésének jegyeit mikropontosságú mérnöki tervezéssel. A hatékony fúróforgás, biztonságos hűtés a kezelési területen, és közel tökéletes súlyelosztás csak három jellemző a turbinák kiterjedt teljesítményt és kényelmet növelő jellemzői közül. A Prestige kompakt fejével a száj nehezen elérhető hátsó területei is könnyedén megközelíthetővé válnak. Hagyja, hogy a  bizonyított szaktudás és minőség felülmúlja elvárásait.  
 


TECHNOLÓGIA

 • Accu-Chuck™ (fúrózár és forgó-meghajtó mechanizmus)

Ez a bizonyított fúrózáras és vibrációmegszakításos rendszer kezeskedik az optimális stabilitásért és pontosságért függetlenül a forgási sebességtől. A Bien Air Soft PushTM gombbal a fúró kivétele gyors és egyszerű.

 • Accu-Spray Sep.3  dualook™-kal (LED világítással)

Az ultraprecíz porlasztórendszer 3 különálló víz és levegőspréből áll, teljeskörű hűtést biztosítva a fúrónak és a kezelési területnek. A LED világítással kombinálva a két dualook™ multi-strand fényvezető szál garantálja a jobb intraorális látásviszonyokat.

 • Cool Touch™ biztonság

A fej nyomógombjába beépített szabadalmaztatott túlmelegedést gátló technológia biztosítja az eszköz fejének biztosnágos hőmérsékletét, így védve a pácienst az égési sérülésektől.

 • Sealed Head™ kontamináció kontroll

Ez a technológia vízzáró szeleppel és kopássáló mechanizmussal kombinálva megakadályozza a száj folyadékainak és más organizmusainak az eszköz fejébe, vízvezető részeibe és kezelőrészeibe jutását. Ezzel megelőzhető a páciensek keresztfertőzése és érezhetően meghosszabbodik a csapágyak élettartama.

 • Egyedi tervezésű kerámiacsapágyak

A kopásálló Bien-Air kerámia csapágyak garantálják a kézidarab hosszabb élettartamát és hozzájárulnak az alacsonyabb zajszinthez.

 • Szabad mozgás

Garantált mozgásszabadság az optimális munkakényelemért. Az könnyen forgó Unifix gyorscsatlakozásának és könnyen használható biztonságos kioldásnak köszönhetően a Bien-Air turbina/cső kombináció kiváló társnak bizonyul a mindennapokban.

TÖLTSE KI AZ ŰRLAPOT


Alább letöltheti a termékkatalógust és a turbinák karbantartására vonatkozó információkat BORA LK TURBINE.

  Brosúra letöltése:

Hasonló bejegyzések
CA 1:1- A MEGBÍZHATÓSÁG KÉPVISELŐJE CA 1:1- A MEGBÍZHATÓSÁG KÉPVISELŐJE
Egyes eszközök még 40 év után is nagy tiszteletnek örvendenek, ezek közé tartozik a Bien Air CA 1:1 és a CA 1:5 elektromos kézidarabja. Állandó fejlesztésük, produktivitásuk és tartósságuk teszi őket a legközkedveltebb modellekké a termékek közül.
Részletek
1293
MCX LED- A legkisebb a legnagyobbak között MCX LED- A legkisebb a legnagyobbak között
40%-kal rövidebb és 33%-kal könnyebb. Az MCX LED a Bien-Air által valaha tervezett legkisebb és legkönnyebb kefementes mikromotor állítható LED lámpával.
Részletek
1939
Megosztás
Hozzászólások
Írjon megjegyzést
3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO WASSERMANN Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO WASSERMANN Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO WASSERMANN Yamahachi
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.