Brilliant New Line

2207
Brilliant New Line

A Brilliant New Line megalkotta forradalmian új formuláját, mely egyesíti a szférikus nano töltőanyagok előnyeit. Ennek köszönhetően egyszerűen kezelhető, erős és esztétikus (kaméleon effektus). Az eredmény magáért beszél – kitűnő restauráció érhető el vele minden fajta indikációnál, mellyel tökéletesen kielégítjük a páciensek igényeit.

A nano formulának köszönhetően:

Egyedülálló kezelhetőség

  • nem ragad - ideálisan alakítható
  • tömöríthető és formázható kompozit
  • minden osztályban megfelel – anterior, poszterior
  • zárványmentesen adaptálható a kavitás aljához
  • kézi műszerhez nem tapad, megtartja a már adaptált formáját
  • kitűnő széli záródás és kontakt pont


Klinikai esetek – univerzális használat

Front fog restaurációmoláris

A restauráció Brilliant New Line Enamel A2/B2 színnel készült. Mivel a Brilliant New Line nem tapad és jól formázható, a természetes anatómiai kontúrokat egyszerűen és gyorsan alakíthatjuk ki. Ennek köszönhetően nagy mértékben csökken a tömés végső kialakítására szánt idő.

Moláris restauráció

A restauráció Brilliant New Line Dentin A3/D3 színnel készült.

“Duo Shade” rendszer

Egyedülálló „duo shade” (kettős árnyalatú) szín rendszer Az egyszerűbb fogszín meghatározásért.

Egy mindennapos rendelői esetegyedülálló.

A fogszín meghatározásához általában VITA™ fogszín kulcsot használunk. A procedúra nem mindig egyszerű, két – három árnyalatot is közelinek érezhetünk. A Coltène/Whaledent ezt használta fel a „duo shade” szín rendszer kifejlesztésénél.

Az új fejlesztésnek köszönhetően a színválasztás egyszerű, gyors és ekonómikus.

Kitűnő esztétika – kaméleon effektus

Egyetemi tanulmányok és in vivo tesztek is megerősítették a Brilliant New Line magas esztétikai tulajdonságait: a kör-nyező fogszövethez ideálisan adaptálódik és reprodukálja a kiválasztott VITA™ szint.

Esetegyedülálló fogszín kulcs

A Brilliant New Line fogszín kulcs a „mag – héj” elven alapul. A zománc (héj) és dentin (mag) színeket külön választjuk ki, ezt követően egymásba helyezzük a két kulcsot (mag - héj), így látható a végső szín kombináció.

Fecskendőbőlkönnyen elérhető magas esztétika

Páciensek és a fogorvosok egyaránt kedvelik a magas esztétikai kaméleon effektust. A kívánt esztétikai eredmény gyors elérése az egyszerű és biztonságos színválasztási rendszeren és a kettős „duo shade” szín koncepción alapul.

Termékeknano technológia

Nano technológiának köszönhetően...

A nano fillernek köszönhetően a részecske eloszlás az anyagban optimális. Ez leegyszerűsíti a polírozást, a kezelhetőséget, növeli az anyag ellenálló képességét, és csökkenti a polimerizációs zsugorodását.

...egyszerű kezelhetőség, nem ragad, könnyen formázható...

Ha a keverő padra kihelyezett és szekcionált kompozit elfo-lyik és nem tartja meg a formáját, akkor szájhőmérsékleten nehezen alakítható.


BRILLIANT FLOW

új brilliant Flow folyékony kompozit tömőanyag

A Brilliant Flow a Coltène/Whaledent cég új rtg. árnyé-kot adó és klinikailag is sikeresen tesztelt nano techno-lógián alapuló folyékony tömőanyaga.A nano technológiának köszönhetően a legma-gasabb elvárásoknak is könnyen megfelel: magas rádioopacitás, csekély polimerizációs zsugorodás.

A brilliant Flow optimális folyékonyságot bizto-sít. Maga az anyag stabil, de nyomás hatására folyik, így könnyen és precízen applikálható.

Szín választás: A Brilliant New Line-hoz hasonlóan, a Brilliant Flow is a „duo shade” szín koncepción alapul, ami lehetővé teszi a könnyű és gyors applikációt. A magas esztétikai végeredményt szintén a kaméleon effektus biztosítja.

Rendelési információk

Brilliant Flow utántöltő fecskendőkEgy fecskendő tartalma 2,3 g / 1,25 ml

7100 Dentin A1/B1

7101 Dentin A2/B2

7102 Dentin A3/D3

7103 Dentin A3.5/B3

7104 Dentin A4/M5

7105 Super White

7106 Transparent

8469 Applikációs tűk, 20 db

ONE COAT BOND SL

 

Lineerős dentin és zománc ragasztás

A One Coat Bond SL hidrofil ter-mészete garantálja a fog felszí-nének megfelelő nedvességét, ami elősegíti a bond penetrá-cióját a dentin tubulusokba és a kollagén szállak közé.

Aceton mentes – homogén bond réteg

One Coat Bond SL vízoldékony, ezért oldóanyagra (aceton, etanol) nincs szükség. Ennek köszönhetően vékony, állan-dó, homogén réteget képez, és az oldó anyagok okozta posztoperatív érzékenységre sem kerül sor.

EgySzErű

Cseppencsen egy cseppet az ecsetre és vigye fel a kezelt felületre, majd világítsa meg polimerizációs lámpával.

Gazdaságos

Egy csepp - egy lépés. Az One Coat Bond SL oldóanyag mentes, gazdaságos kivitelezése lehetővé tesz száznál is több applikációt.

Etchant gel S

Precíz felvitel

A vékony applikációs tű lehetővé teszi a foszfor sav könnyű felvitelét még a nehezen elérhető helyekre is.

Homogén konzisztencia

Könnyen és egyenletesen felvihető.

Könnyű eltávolítás

Könnyen eltávolítható, a kék szín jelzi a foszfor sav jelenlétét.

Hasonló bejegyzések

GC Tooth Mousse Portfolió

GC Tooth Mousse Portfolió

A 2002-es év végi ausztráliai és új-zélandi bemutatkozása óta a GC Tooth Mousse hamar kedvenccé vált a fogorvosok körében, mint a fogak helyi védelmének eszköze számtalan indikációs területtel.

5897
Amelogenesis imperfecta

Amelogenesis imperfecta

Az amelogenesis imperfecta egy genetikai betegség, mely a fogak zománcát érinti. A betegség fő tünetei: a vékony zománcréteg, mely elszineződött, kis gödröcskékkel és barázdákkal a felszínén.

4285

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.