Hívjon minket:
+36-62 55 40 80
CA® CLEAR ALIGNER - A MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTŐ MEGOLDÁS.

CA® CLEAR ALIGNER - A MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTŐ MEGOLDÁS.

CA® CLEAR ALIGNER - A MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTŐ MEGOLDÁS.
CA® CLEAR ALIGNER - A MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTŐ MEGOLDÁS.
0 1139

A legtartósabb láthatatlan fogszabályzó készülék.


Nagy hatékonyságú hőre formálható anyag rugalmas elasztomer réteggel. Nagyobb tartósság, kisebb erőkifejtéssel: a CA® Pro új standardokat állít fel a láthatatlan fogszabályzó kezelésben. A rugalmas elasztomer mag kemény, de elasztikus rétegbe ágyazva biztosítja a folyamatos erőkifejtést kisebb kezdeti erőhatásokkal és nagyobb pácienskomforttal. A CA® Pro használható önálló láthatatlan fogszabályzó készülékként vagy a 3-splint-system-mel kombinálva a CA® protokollal részeként.

  • nagy elaszticitás és törésbiztonság a rugalmas elasztomer rétegnek köszönhetően
  • folyamatos erőátvitel, minimális erővesztés
  • a kényelmes viseletnek köszönhetően a finom kezdeti mozgatóerőknek
  • CA® Pro+ formában is elérhető beépített szigetelő fóliával

A hagyományos egyrétegű fogszabályzó anyagok elvesztik a kezdeti erejüket, így viszonylag gyorsan kedvezőtlen fiziológiai hatásokat váltanak ki a kezelési idő folyamán. A kétrétegű elasztomer tartalmú  szerkezetnek köszönhetően a CA® Pro kevesebb nyomást fejt ki- viszont ezzel egyidőben sokkal hosszabb ideig tartja fenn. Kisebb kezdeti erővel dolgozik, relatív folyamatos erőszintet tart fenn a kezelés folyamán, viselete kényelmesebb a finomabb és hatékonyabb fogmozgatás miatt.

A fogszabályzó készülék és a fog között fellépő erők a fogszabályzó készülék tartós deformációjához vezetnek a viselés folyamán. A bekövetkezett deformációk csökkentik a fogszabályzó készülék fogmozgatási képességét. A hagyományos egyrétegű fogszabályozó készülék transzpozíciós képessége 50%-ra csökken a kezelés első napján. A CA® Pro ezt továbbfejlesztett elasztikus tulajdonságokkal ellensúlyozza: az elasztomer magnak köszönhetően a fogszabályzó készülék hosszabb ideig ellenáll a deformációnak, és így hosszabb ideig képes kifejteni a transzpozíciós erőit a fogakra. Az egyrétegű fogszabályzó készülékekkel összehasonlítva, ez 72%-kal magasabb transzpozíciós potenciállal ruházza fel a készüléket még 6 nap után is, minek következtében a fogmozgatás folyamatosabbá válik a hordási idő alatt.

Hasonló bejegyzések
IMPRIMO® System - Minden a 3D nyomtatáshoz IMPRIMO® System - Minden a 3D nyomtatáshoz
IMPRIMO® LC Model egy fotopolimerizációs és fényérzékeny rezin, mely a leginkább szilárd  és üreges modellek készítésére alkalmas. A sima és nem porózus felszín optimális körülményeket teremt további  feldolgozáshoz, mint pl. a nyomásformázás. Az anyag csontszínben, szürke és bézs színben is elérhető. DLP technologiát (385 nm)  alkalmazó 3D nyomtatókkal használható.
Részletek
1117
Automatikus hőformázó BIOSTAR® készülék Automatikus hőformázó BIOSTAR® készülék
Sokoldalú nyomásformázó készülék mindenféle fogászati vagy fogszabályozási nyomásformázásra szkennelő technológiával és 6.0 bar munkanyomással felszerelve. A szelep redukálásával állítható a nyomás  az egységen. Az egység hőkontrollált  infravörös melegítője egy másodperc alatt éri el a munkahőmérsékletet. Minden paraméter: a hőmérséklet, a hűtő és fűtőidő előprogramozottak a szkenner olvasójával vagy a megfelelő kód bevitelével.
Megosztás
Hozzászólások
Írjon megjegyzést
3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO WASSERMANN Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO WASSERMANN Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO WASSERMANN Yamahachi
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.