Hívjon minket:
+36-62 55 40 80
Cervico Guide - a megfelelő cervico gyógyulási csavar könnyű intra-orális meghatározására

Cervico Guide - a megfelelő cervico gyógyulási csavar könnyű intra-orális meghatározására

Cervico Guide - a megfelelő cervico gyógyulási csavar könnyű intra-orális meghatározására
Cervico Guide - a megfelelő cervico gyógyulási csavar könnyű intra-orális meghatározására
0 759

The Cervico Guide


Áttekintés

A Cervico Guide  egy újrahasznosítható, autoklávozható, többször használatos eszköz, mellyel a megfelelő méretű és formájú cervico gyógyulócsavar intraorális kiválasztása gyorsan és könnyen kivitelezhető.

Az eszköz alkalmas továbbá:

 • az implantátumok/pótlások cervikális profiljának meghatározására
 • az implantátum- osteotomia  jelölésére  vagy  megkezdésére
 • a rendelkezésre álló mesio-distalis tér felmérésére, és ebből kifolyólag a megfelelő implant platform kiválasztására
 • a rendelkezésre álló  inter-occlusalis tér meghatározására

 A segédeszköz a következő elemeket tartalmazza:

 •  Szilikon doboz
 • mágneses retenciós eszköz
 • 4 vezető pin
 • 20 db rozsdamentes acél sapka
 • 2 db mélységmérő

Hogyan működik?

A kezelőorvos a retenciós eszközhöz csatlakoztatott sapka segítségével könnyedén felmérheti az implantátum körüli protetikai teret. Annak kielemzésével meghatározhatja pontosan milyen formájú és méretű cervico abutmenthez kell előkészítenie a rendelkezésre álló csontot. A cervikális sapka jelkódolása (pS) összhangban van a well of the mold with (pS) coding, etc.

Az eszköz műtéti segédeszközként is használható az implantátum osteotomia pontos pozícionálásához.

A cervikális sapkák orientációs T-vonala referenciaként szolgál az implantátum protetikai konnekciójának pontos térbeli helyzetét illetően. Ez lehetővé teszi cervico abutment pontos orientációját az implantátummal való összeillesztés során.

Az implantátumokat gyártó cégek orientációs markereket alkalmaznak az implanthordozókon, amik segítségével lehetővé válik az implantátum potetikai konnekciójának pontos iránymeghatározása a térben. Igazodjon ezekhez a markerekhez a T-vonal mentén.

Például:

 • External vagy iternal hex vagy ocatagon vagy négyzetes konnekciók: helyezze az implantátum bemenetét (vagy az implant hordozót) párhuzamosan a T-vonallal
 • Trilobe konnekciók: A konnekciók vertexe a T-vonal irányába mutasson
 • Grove/Locks konnekciók: az implanthordozó orientációs markerei a  T-vonal irányába mutassanak


Cervico mélységmérő ( A Cervico Guide doboz tartalmazza)

A Cervico mélységmérő  egy multi eszköz, mellyel meghatározható:

 • az implant platform és a cervikális marginális profil közötti távolság
 • az implant behelyezési mélysége
 • a supra crestalis gingivális magasság
 • a jövőbeni suprastruktúra magasság
 • a rendelkezésre álló interocclusalis tér

Az dizájn lehetővé teszi az eszköz funkcionális részének pontos illeszkedését az implantátum platformjára valamint a jelölések vizualizációját.  A mélységmérő mágnesesen csatlakoztatható a Cervico guide  retenciós eszközéhez.

TÖLTSE KI AZ ŰRLAPOT


Amennyiben érdeklik a részletesebb méretek, az űrlap kitöltésével letöltheti a PDF dokumentumot.

  Brosúra letöltése:

Hasonló bejegyzések
Miért pont a VPI CERVICO? Az emergencia profil tökéletesítése Miért pont a VPI CERVICO? Az emergencia profil tökéletesítése
Csalódott, mert a megfelelő pótlás dizájnjának kialakításában korlátai vannak? Aggódik az esetei hosszú távú biológiai reakciói miatt? Készen áll a változásokra? Az emergencia és cervikális profil megfelelő kialakítása lehetővé teszi a plakk zóna alapos kontrollját az implant platform és a korona cervikális vonala mentén. A  koronálisabb és laterálisabb kialakítás távolabbra helyezi a plakk zónát azt az implantátum platformtól/kresztális csont területtől, a korona cervikális vonalához pedig közelíti, mely már egy elérhetőbb terület. A páciens így eltávolíthatja a baktériumokat a szájhigiénia végzése során. Ez egy alapvető lépésnek tekinthető a periimplantitis kialakulásának megelőzése érdekében.
Részletek
1405
Cervico Mold- a végleges pótlás emergencia profiljának kialakítását egy teljesen új módon Cervico Mold- a végleges pótlás emergencia profiljának kialakítását egy teljesen új módon
A Cervico Mold egy rendelői eszköz, melyet a cervico gyógyulócsavarok és  lenyomatvételi fejek készítésére fejlesztettek ki. Alkalmas még az individualizált gyógyulócsavar vagy ideiglenes pótlás duplikálására egyéni lenyomatvételi fej készítéséhez. 17 üreget tartalmaz, mely minden fent említett célra használható.
Megosztás
Hozzászólások
Írjon megjegyzést
3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO WASSERMANN Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO WASSERMANN Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO WASSERMANN Yamahachi
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.