Cervico Mold- a végleges pótlás emergencia profiljának kialakítását egy teljesen új módon

1323
Cervico Mold- a végleges pótlás emergencia profiljának kialakítását egy teljesen új módon

A Cervico Mold egy rendelői eszköz, melyet a cervico gyógyulócsavarok és
lenyomatvételi fejek készítésére fejlesztettek ki.


Alkalmas még az individualizált gyógyulócsavar vagy ideiglenes pótlás duplikálására egyéni lenyomatvételi fej készítéséhez. 17 üreget tartalmaz, mely minden fent említett célra használható.

A szett tartalma

  • Alap csavarhúzó
  • VPI protetikai csatlakoztatható betétek
  • Szilikon betét
  • Öntőforma bázis

A VPI protetikai csatlakoztató betétek sokféle változata elérhető, alkalmazkodva a különféle cégek implantációs rendszereihez, csatlakozási típusaihoz és méreteihez.

 


Hogyan működik?

A Cervico Mold felső gyűrűje betűkódolást tartalmaz, ezek a jelek összhangban vannak a szilikon betét üregeinek alakjával és méretével.

Az  alsó gyűrű  36 nyílást tartalmaz, melybe illeszthetők a VPI protetikai csatlakoztatható betétek (VPI inserts). Ezeket a nyílásokat 4 csoportba osszuk, melyek a betétek befogadására képesek 4 különböző mélységben 0 mm-től (crestális implantátumok) -3 mm-ig (sub-crestalis implantátumok -1mm, -2mm és -3mm). Egy csoporton belül egyik nyílás sem különbözik a másiktól. A sok hasonló magasságú nyílás kialakításának az az oka, hogy a Cervico Mold ezáltal lehetővé teszi sok különböző VPI betét behelyezését. Így ugyanaz az öntőforma sok különböző implantációs rendszerrel, valamint ezen belül több  implantátum mérettel és csatlakozási típussal is működik.

A Cervico Mold felső gyűrűje a szilikon betéttel stabilan összeillesztve eltekerhető a Cervico Mold alsó gyűrűjéhez viszonyítva. Ez lehetővé teszi a szilikon betét különböző üregeinek VPI betétekhez állítását, melyeket az alsó gyűrű hordoz.

 


Tulajdonképpen mik a VPI protetikai csatlakoztatható betétek?

A VPI protetikai csatlakoztatható betétek innovációs dizájnnal rendelkező egységek, melyek reprodukálják az adott implantátum csatlakozását és platformját. Az innovációs külső dizájn lehetővé teszi a VPI protetikai csatlakoztatható betétek számára a Cervico Mold alsó gyűrűjébe való behelyezést egyetlen funkcionális irányban és stabil pozícióban. A belső dizájn pedig többféle helyzetet tesz lehetővé különféle platform-méretek használata során azonos protetikai konnekciókon belül. Minden VPI protetikai csatlakoztatható betéthez használható a retenciós csavarhúzó, mellyel biztonságosan beilleszthetők a Cervico Mold alsó gyűrűjébe. Rengeteg VPI protetikai csatlakoztató betét áll rendelkezésre a klinikai igények kielégítésére.


Duplikációs folyamat

A Cervico Mold használható a módosított gyógyulócsavar vagy ideiglenes pótlás duplikálására egyéni lenyomatvételi fej készítéséhez.


Szilikon betétek

A Cervico Mold egy centrált típusú szilikon betéttel rendelkezik. Egy nem- centrált típusú szilikon betét is megvásárolható kiegészítő elemként. Ez a kiegészítő szilikon betét teszi lehetővé azon cervico gyógyólucsavarok és lenyomatvételi fejek készítését, melyeknél az egyénileg kialakított  cervikális test egy része nem középen összpontosul az ideiglenes vagy lenyomatvételi fej tengelyében. Ez hasznos lehet a lingvális pozícióban beültetett implantátumok esetében, az azonnali extrakciós és implantációs protokollok alkalmazása során.


 

  • Szilikon betét csere

A szilikon betét cseréjéhez a csavarhúzót  egyszerűen vezesse keresztül az egyik nyitott furaton az öntőforma bázisában és lassan nyomja felfelé a szilikon bázist. Ezután ragadja meg a szilikon betétet a duplikációs üreg területén és óvatosan távolítsa el a bázisról. Ha újra be szeretné illeszteni a szilikon indexet, igazítsa a duplikációs üreget a bázison található kör alakú nyíláshoz. A szélektől indulva nyomkodja a betétet a bázisba, amíg az teljesen le nem ül.

 

TÖLTSE KI AZ ŰRLAPOT


Amennyiben érdeklik a további alkalmazási lehetőségek, töltse le a PDF dokumentumot az űrlap kitöltése után.

  Brosúra letöltése:

Hasonló bejegyzések

Miért pont a VPI CERVICO? Az emergencia profil tökéletesítése

Miért pont a VPI CERVICO? Az emergencia profil tökéletesítése

Csalódott, mert a megfelelő pótlás dizájnjának kialakításában korlátai vannak? Aggódik az esetei hosszú távú biológiai reakciói miatt? Készen áll a változásokra? Az emergencia és cervikális profil megfelelő kialakítása lehetővé teszi a plakk zóna...

2026
Cervico Guide - a megfelelő cervico gyógyulási csavar könnyű intra-orális meghatározására

Cervico Guide - a megfelelő cervico gyógyulási csavar könnyű intra-orális meghatározására

A Cervico Guide  egy újrahasznosítható, autoklávozható, többször használatos eszköz, mellyel a megfelelő méretű és formájú cervico gyógyulócsavar intraorális kiválasztása gyorsan és könnyen kivitelezhető. Az eszköz alkalmas...

1151
Egy egyszerű Cervico eset - hétköznapi fogászat

Egy egyszerű Cervico eset - hétköznapi fogászat

Kiértékelési szakasz: A  fogatlan gerincet a Cervico Guide cilindrikus sapkája segítségével mérjük fel, hogy biztosítsuk a megfelelő mesio-distalis dimenziókat az implantátum behelyezéséhez. Tipp:  a cilindrikus sapkára...

1033

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.