Chiropro PLUS, speciálisan szájsebészeknek kifejlesztve!

1019
Chiropro PLUS, speciálisan szájsebészeknek kifejlesztve!

Egyszerűség. A Bien-Air legújabb generációs implantációs és sebészeti motorja. A két eszköz (Chiropro és Chiropro PLUS)  kifejlesztésekor arra törekedtünk, hogy ezen rendszerek használatát a legapróbb részletekig a lehető legkönnyebbé tegyük. Az indikációs területeik különbözősége ellenére, a Chiropro és a Chiropro PLUS használata is rendkívül egyszerű.

ABSZOLÚT PRECIZITÁS
A nagy pontosságú elektronikai rendszerének köszönhetően, a konzolon kiválasztott nyomaték pontosan megegyezik az eszköz kimeneténél tapasztalható nyomatékkal*. Nincs szükség további kalibrációra. Tényleg ennyire egyszerű.

ELŐRE PROGRAMOZOTT SEBÉSZETI PROTOKOLLOK
Az előprogramozott sebészeti protokolloknak köszönhetően jelentősen lerövidíthető a kezelés ideje. Táplálja be páciense klinikai adatait, hogy meghatározza a munkafolyamat lépéseinek számát - 3, 4 vagy 5 szakasz. A gép minden egyes lépés paraméterét automatikusan kijelzi. Egyszerűen kezelheti páciensét. Olyannyira megbízható,  amennyire egyszerű.

TISZTA, ÁTTEKINTHETŐ KIJELZŐ
Az egyszerű és áttekinthető kijelző minden információt hozzáférhetővé tesz a kezelés sikeressége érdekében: a könyökdarab típusát, sebességet, nyomatékot, vízhűtés mértékét és a forgásirányt is.

A FENNTARTÁS IS EGYSZERŰ
A tekerőgomb könnyen leszerelhető az egységről a sterilizálás folyamata során. A kijelzőt egy nagy ellenállású, könnyedén tisztítható üveg védi. 

INTUITÍV KEZELÉS
Mivel csak egy tekerőgombja van, a kezelése egyszerűbb, mint valaha. Csak el kell tekernie a gombot ahhoz, hogy lejjebb lépjen a menüben, ezután kattintson a választás megerősítéséhez.

Az implantációs sebészet mellett szájsebészeti beavatkozásokat is végez? Akkor fedezze fel a Chiropro PLUS-t, amit szájsebészek és fej-nyak sebészek számára fejlesztettek ki. A sokféle motor-eszköz kombinációnak köszönhetően, a Chiropro PLUS tökéletes eszköz a periodontális- és szájsebészeti beavatkozások elvégzésére, beleértve a hemiszekciót is.

SZÁJSEBÉSZET (beleértve a hemiszekciót is)
A PM 1:2 egyenesdarabbal és az MX-i PLUS mikromotorral  kombinálva a Chiropro PLUS egy tökéletes megoldás a szájsebészeti beavatkozások kivitelezésére, különös tekintettel a bölcsességfog műtétekre. A PM 1:2 nagy erejének köszönhetően a gyökérfelezéshez szükséges idő 70%-kal csökkenthető (csupán 12 mp-re van szükség a fog teljes megfelezéséhez), emellett az alkalmazott erő is jelentősen redukálható. Az MX-i PLUS beépített hűtőrendszerének köszönhetően a túlmelegedés kockázata nagymértékben csökken . 

 

SZÁJSEBÉSZET ÉS PERIODONTÁLIS SEBÉSZET
Akár szájsebészeti és periodontális sebészeti beavatkozásokat is elvégezhet a Chiropro PLUS-szal, ha kombinálja a MX-i PLUS mikromotort és az új CA 1:2.5 nagysebességű kézidarabot. A kézidarab szögben megtört formája könnyebben alkalmazkodik az operációs munkaterülethez, mint az egyenes kézidarabok. Az  MX-i PLUS nagy nyomatéka és beépített hűtőrendszere biztosítják a munkafolyamat gyors kivitelezését anélkül, hogy fennállna a túlmelegedés veszélye, beleértve a hosszú és összetett esetek kezelését is. Dolgozzon biztonságosan és kiszámíthatóan.

 ↓ BROSSÚRA 

Töltse le a pdf-et (angolul) az alábbi kérdőív kitöltése után.

  Kérdőív:

Hasonló bejegyzések

TORNADO X turbina a Bien Air Dental-tól

TORNADO X turbina a Bien Air Dental-tól

Accu-Chuck™- fúrózár és rotációs meghajtó mechanizmus Ez a forradalmian új technológia biztosítja a fúrófej megbízható befogását, meggátolva a vibrációt. Ez az innováció felel a A TORNADO X összehasonlíthatatlan stabilitásáért, mely...

4018
Bien-Air Chiropro L Implantológiai rendszer- felülmúlja elvárásait

Bien-Air Chiropro L Implantológiai rendszer- felülmúlja elvárásait

A Chiropro L tökéletes partnere lehet Önnek az implantológiában és a szájsebészeti beavatkozásokban előprogramozott működési szekvenciáival és áramvonalas kialakításaival. A Chiropro L támogatja a piacon fellelhető 8 vezető implantációs rendszert.

2613
BORA LK TURBINA MULTIFLEX-hez a legjobb a Bien Air technológiától

BORA LK TURBINA MULTIFLEX-hez a legjobb a Bien Air technológiától

A Bora LK turbinák rendkívül könnyű és pontos eszközök. A Bien Air turbinái gyártása érdekében a legigényesebb dizájnterületeken inspirálódott, mint pl. a repülés vagy a hajózás tudománya.

3365

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.