CROWNTEC-elsőrendű 3D nyomtatási rezin

957
CROWNTEC-elsőrendű 3D nyomtatási rezin

A CROWNTEC egy prémium kompozit, amit biokompatibilis végleges pótlások gyártására fejlesztettek ki: koronák, inlayek, onlayek, héjak és fogsorok műfogai. Ez az FDA-tisztított (510(k) tisztaság) és CE-jelölésű II.a osztályú anyag a legjobbat nyújtja kategóriájában.​

A NextDent digitális fogászati megoldásaival a fogtechnikai laboratóriumok és rendelők a hagyományos módszerekkel kivitelezett fogpótlásoknál 30%-kal erősebbeket készíthetnek, mindemellett csökkenthető a hulladék mennyisége is.
A CROWNTEC 5 féle fogszínben is elérhető a természetazonos esztétikai megjelenés elérése érdekében. A hagyományos VITA®  fogszínkulcsnak megfelelően, a színek között megtalálható az  B1, A1, A2, és A3 és mindemellett az SW (bleach-szín) is.

“A célunk, hogy a fogászati szakemberek munkája még hatékonyabbá váljon és ennek eredményéből a páciensek is profitáljanak.”- mondta Stef Vanneste, a 3D Systems alelnöke és vezérigazgatója.“ A 3D Systems alapításakor vezető szerepre törekedett a digitális fogászat területén, így jött létre a NextDent anyagok kiterjedt portfóliója. Folyamatos innovációinkkal arra törekszünk, hogy kielégítsük vásárlóink igényeit- a velük való stratégiai társulás kulcsfontosságú szerepet játszik anyagválasztékunk portfóliójának folyamatos fejlődésében . Saremcoban találtunk egy olyan partnert, aki amellett, hogy felismeri innovációs értékeinket és egyetért  elveinkkel, nagy szakértelemmel rendelkezik a digitális fogászat területén. A CROWNTEC anyaguk fontos kiegészítője a NextDent anyag-portfóliójának. Egy újabb lépés afelé, hogy a fogászati szakemberek még jobb eredményeket érhessenek el.”


How to clean CROWNTEC​

A CROWNTEC kiegészíti a 3D Systems’ anyagportfólióját 30 egyedi NextDent rezinnel- ez a lehető legtöbb szín- ez kizárólag a 3D Systems’ nyomtatóanyagokat  gyártó cég palettáján található meg. A paletta tartalmaz NextDent C&B Micro Filled Hybrid (MFH)-et - biokompatibilis II.a osztályú anyag ideiglenes koronák, hidak és műfogak készítésére. A CROWNTEC anyagaival a fogtechnikai laboratóriumok és rendelők a végleges koronák készítése mellett, kiváló esztétikai eredményeket érhetnek el ezeken az indikációs területeken is.

Jellemzők:

  • Végleges koronák, inalyek, onlayek, héjak és műfogak készítésére alkalmas

  • Magas esztétikai elvárásoknak megfelelő egyfázisú anyag, tökéletesen illeszkedő opacitással

  • Kimagasló biokompatibilitás: nem tartalmaz vizes közegben oldódó komponenseket 

  • Azonnali használatra kész, nincs szükség felrázásra

  • Hajlítószilárdsága> 135 MPa (átlagos)

  • E-Modulus: > 4000 MPa

KOMPATIBILITÁSI ÁTTEKINTÉS

↓ Az űrlap kitöltésével letöltheti a kompatibilitási áttekintést ↓

  Űrlap:

Hasonló bejegyzések

A 3D Systems Figure 4 valóságossá teszi a 3D nyomtatást

A 3D Systems Figure 4 valóságossá teszi a 3D nyomtatást

Figure 4 Standalone a termelést gyorsabbá és automatikussá teszi, ami azt jelenti, hogy a termelés megismételhető, pontos részletekkel rendelkezik a Six Sigma megjelenésből kifolyólag és sokféle erős anyagot tud felhasználni.

2101
NextDent Denture 3D+ Classic Pink & NextDent Ortho Flex

NextDent Denture 3D+ Classic Pink & NextDent Ortho Flex

A teljes színskálát kibővítettük 6 színre, mi által lehetővé válik a fogtechnikai laboratóriumok és klinikák számára, hogy  az elkészült termék teljesen egyezzen páciens ínyszínével, a tökéletes esztétika elérésének érdekében. A Nextdent...

1730
Ismerje meg a Nextdent új LCD1 3D nyomtatóját!

Ismerje meg a Nextdent új LCD1 3D nyomtatóját!

Ez a kisméretű LCD technológiát használó nyomtató-platform az utómunkálatokat végző NextDent Wash & Cure rendszerrel kombinálva egy komplett munkafolyamatot képes végrehajtani. A megbízható munkafolyamat által sokkal egyszerűbbé válik a magas...

3723

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.