Hívjon minket:
+36-62 55 40 80
Densah fúrók

Densah fúrók

Densah fúrók
Densah fúrók
0 2087

A Versah egy amerikai cég, amely a Densah fúrók gyártásával foglalkozik. Dr Salah Huwais egy teljesen új irányzat feltalálója és alapítója az implantológiában, melyet osszeodenzifikációnak nevezünk. Az osszeodenzifikáció visszatér a régi elfeledett biológiai törvényszerűségekhez, melyek az “out of the box” gondolkodásmódot inspirálják és ösztönzik.

Densah full kit-12 db újabb generációs arany borítású fúró

A speciálisan kialakított Densah fúrókat úgy tervezték, hogy bármelyik implantációs rendszerrel kompatibilisek legyenek. A hagyományos fúrókkal összehasonlítva hatékonyabbá válik a csontpreparáció az implantációs eljárásnál. Az osszeodenzifikáció során a Densah fúrók palsztikus csontdeformációt hoznak létre, mely által a csontszövet fúrása nélkül jön létre a cilindrikus oszteotomia expanziója.


Indikációk

Az implantátum és a csont közötti érintkezés kiterjedtebb az egész preparációs felületen, mely növeli a primer stabilitást és lerövidíti az osszeointegráció idejét. Az implantátum-beültetés során megőrzött  nagyobb csontmennyiség mellett a Densah fúrók előnye még, hogy az autografttal történő kresztális sinuslift kivitelezésére valamint az alveoláris gerinc kiszélesítésére ( biológiailag vezetett regeneráció) is alkalmasak. Ezeknél a folyamatoknál különösen fontos, hogy milyen augmentációs anyagot választunk. A kresztális sinuslifthez putty konzisztenciájú anyag javasolt. A xenograft típusú anyagok nem ajánlottak.

Kresztális sinus lift

Ridge splitting tehnika ( biológiailag vezetett regeneráció)

Az alveoláris gerinc laterális expanziója


Megjegyzés

A D1 csonttípussal rendelkező mandibulában az implantátumok beültetésénél a Densah fúrókat az óramutató járásával megegyező irányban kell használni.

A D2 csonttípussal rendelkező mandibulában a „DAC“ (Densification After Cutting) tehnika javasolt, melynek lényege, hogy a kezdeti oszteotomia során a forgásirány az óramutató járásával megegyező, majd a fúró kifelé húzásakor pedig „densification mode“ -ban (óramutató járásával fordított irány) használjuk a fúrókat.


Kresztális sinus lift


Az alveoláris gerinc expanziója


A támogatott implantációs rendszerek listája

Adin, AlphaBio, Ankylos, Anthogyr, Argon, Astra Tech, Avinent Biomimetic, Bego, Biodenta, BioHorizons, Blue Sky Bio, Bredent, CAMLOG, Dentis, Dentium, Dentsply, Galimplant, Hahn Tapered, Hiossen, Implant Direct, IntraLock, Keystone (Prima), Mega’Gen, MIS, NeoBiotech, NeoDent, Neoss, Nobel Biocare, OCO Biomedical, Osstem, Paltop, Ritter, SGS, Southern Implant, Straumann, Swiden & Martina, Thommen Medical, Zimmer Biomet, Z-System, Complete reference guide

TÖLTSE KI AZ ŰRLAPOT


Amennyiben érdekli a Densah® fúrórendszer használati utasítása vagy a Versah®  sebészi műtétekhez használatos rendszere,
a kérdőív kitöltésével letöltheti a PDF dokumentumot.

  Brosúra letöltése:

Hasonló bejegyzések
OSEODENSIFIKACIÓ OSEODENSIFIKACIÓ
A Densah fúrók tulajdonságai: Minden implantációs rendszert támogatna, A csontpreparáció az óramutató járásával ellentétesen történik, A csont tömörítésével kenetréteg képződik a preparáció teljes hosszában, Autograftolnak, A laterális-kresztális sinuslift aránya 20:80, Kiterjeszik a csontot.
Miért pont a VPI CERVICO? Az emergencia profil tökéletesítése Miért pont a VPI CERVICO? Az emergencia profil tökéletesítése
Csalódott, mert a megfelelő pótlás dizájnjának kialakításában korlátai vannak? Aggódik az esetei hosszú távú biológiai reakciói miatt? Készen áll a változásokra? Az emergencia és cervikális profil megfelelő kialakítása lehetővé teszi a plakk zóna alapos kontrollját az implant platform és a korona cervikális vonala mentén. A  koronálisabb és laterálisabb kialakítás távolabbra helyezi a plakk zónát azt az implantátum platformtól/kresztális csont területtől, a korona cervikális vonalához pedig közelíti, mely már egy elérhetőbb terület. A páciens így eltávolíthatja a baktériumokat a szájhigiénia végzése során. Ez egy alapvető lépésnek tekinthető a periimplantitis kialakulásának megelőzése érdekében.
Megosztás
Hozzászólások
Írjon megjegyzést
3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO Yamahachi
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.