DMP Flex 200 - profi és pontos 3d fém nyomtató 500w lézerforrással

538
DMP Flex 200 - profi és pontos 3d fém nyomtató 500w lézerforrással

Magas teljesítmény alacsonyabb költséggel

A DMP Flex 100-nál nagyobb építési térfogattal (140x140x115mm) és 500W lézerforrással, ez a 3D fém nyomtató csökkenti az egység költségeket és gyorsabb szállítási időt biztosít. Az a képessége, hogy láthatóan jobb felületkezeléssel nyomtat, kevesebb utómunkát és kevesebb anyagfelhasználást eredményez.

Könnyű betöltés és tisztítás

A nyomtatási lemezek eltávolítása most könnyebb, mint valaha, az új lemezrögzítő mechanizmusnak köszönhetően, ami kiküszöböli a csavarok kezelését a folyamatkamrában. Egy belső porszívó tisztán tartja a folyamatkamrát, amely inaktív körülmények között zárt marad, és a porral való érintkezés nélkül tisztítja az összes felületet. Egy légzáró kamrát használnak a nyomtatási lemezek és por tárolók mozgatásához a folyamatkamrán belül és kívül, segítve ezzel elkerülni a porral való érintkezést és korlátozni az oxigén bejutását a folyamatkamrába.

Egyszerűsítse munkafolyamatát

A 3DXpert®, a fém additív gyártáshoz kifejlesztett, mindenre kiterjedő szoftveres megoldás a DMP Flex 200 tartozéka, amely biztosítja a kiváló minőségű könnyen ismételhető és egyszerűsített folyamatot a minőségi optimalizált nyomatokhoz. Ez a szoftver példátlan irányítást biztosít a felhasználók számára a teljes tervezéstől a gyártásig tartó munkafolyamat felett, hogy rekordidő alatt minőségi alkatrészeket készíthessenek.

Kísérletezzen kis mennyiségű porral

A DMP Flex 200 új építési térfogatcsökkentője ideális olyan anyagkutatók és egyetemi kutatási részlegek számára, akik új ötvözetformulációkat szeretnének tesztelni, kísérletezni és kifejleszteni, vagy korlátozott mennyiségű nemesfémet nyomtatni. Az építési térfogat csökkentő építési méretei 20x20mm (mélység x átmérő), és 50-szeresére csökkenti a 20mm-es kocka nyomtatásához szükséges minimális pormennyiséget.

A DMP Flex 200-at a professzionális 3D-s fémalkatrész gyártásra tervezték kis, bonyolult, finom részletekkel rendelkező fémalkatrészekhez magas minőségben, a 3D Systems közvetlen fémnyomtatási (DMP) technológiájával. A 3D Systems szabadalmaztatott rétegtömörítési technológiája lehetővé teszi a kisebb részecskék használatát, ami segít a piacon elérhető legfinomabb részletek és a lehető legvékonyabb falvastagságok előállításában. A kis fémalkatrészek jellemző pontossága +/- 50μm, a nagyobb alkatrészeknél +/- 0.2%. Az alkatrészről alkatrészre való megismételhetőség körülbelül 20μm.

ALKALMAZÁSOK

 • Fogászati alkalmazások, mint a következő napi RPD-k, koronák, hidak és implantátumok rögzítői
 • Kutatás és fejlesztés
 • Kisméretű, összetett precíziós alkatrészek
 • Egyszerűsített összeszerelések / csökkentett alkatrészszám
 • Csökkentett súly / könnyűszerkezetes tervezés
 • Javított folyadékáramlás

ELŐNYÖK

 • Kivételes felületkezelés és felbontás
 • Olyan alkatrészek nyomtatása, amelyeket mások nehezen tudnak kinyomtatni
 • Minimális anyagveszteség
 • Egyenletesen nagy pontosságú alkatrészek még az első alkalommal történő gyártás esetén is
 • Könnyű használat - intuitív munkafolyamat

MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓK

 • Teljes körű megoldás (nyomtatók, anyagok, szoftver és alkalmazástámogatás)
 • Közvetlen fémnyomtatás (DMP) technológiájának használata
 • Építési térfogat (Sz x Mé x Ma): 140x140x115mm magasság az építőlemezzel együtt
 • Felületminőség akár 5 Ra μm (200 Ra mikro hüvelyk)
 • Nagy pontosság és megismételhetőség
 • Intuitív 3DXpert szoftver az alkatrész beállításához és gyártásához
 • LaserForm anyagok tanúsított paraméterekkel

 ↓ BROSSÚRA 
Töltse le a pdf-et (angolul) az alábbi kérdőív kitöltése után.

 Kérdőív

Hasonló bejegyzések

A 3D Systems Figure 4 valóságossá teszi a 3D nyomtatást

A 3D Systems Figure 4 valóságossá teszi a 3D nyomtatást

Figure 4 Standalone a termelést gyorsabbá és automatikussá teszi, ami azt jelenti, hogy a termelés megismételhető, pontos részletekkel rendelkezik a Six Sigma megjelenésből kifolyólag és sokféle erős anyagot tud felhasználni.

2101
3D nyomtató NextDent™ 5100

3D nyomtató NextDent™ 5100

Köszönhetően a Figure 4™ technológiának, a NextDent 5100 megkönnyíti a nagy sebességű 3D nyomtatást a fogászati készülékek és próba öntvények számára.

7790
Ismerje meg a Nextdent új LCD1 3D nyomtatóját!

Ismerje meg a Nextdent új LCD1 3D nyomtatóját!

Ez a kisméretű LCD technológiát használó nyomtató-platform az utómunkálatokat végző NextDent Wash & Cure rendszerrel kombinálva egy komplett munkafolyamatot képes végrehajtani. A megbízható munkafolyamat által sokkal egyszerűbbé válik a magas...

3724

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.