DWX-42W Plus: Tervezve, hogy túlszárnyalja az Ön elvárásait

159
DWX-42W Plus: Tervezve, hogy túlszárnyalja az Ön elvárásait

MINŐSÉG
Soha nem látott pontosság

Az új DWX-42W Plus marógép úgy van tervezve, hogy túlszárnyalja az Ön elvárásait. Gyorsabb marási idővel, hosszabb szerszámélettartammal, új CAM stratégiákkal és erősebb rendszerrel a teljesen szinterelt cirkónium blokkok és hibrid kerámia anyagok marását hatékonyabbá és pontosabbá teszi, mint valaha.

SZERZÁMHATÓSÁG
Egyéni abutmentek gyártása

Az AK-1 abutment marórendszerrel párosítva a DWX-42W teljes körű megoldást kínál az egyedi abutmentek marására titánlemezekből, amelyeket népszerű gyártók, mint a DESS, NT-Trading, MEDETiKA® és a GeoMedi állítanak elő. Az egyéni titán abutmentek könnyen előállíthatók a DWX-42W és az AK-1 abutment marórendszerrel. Váltson az üveg-kerámia marásáról az egyéni abutmentek gyártására néhány perc alatt, elkerülve a külső szolgáltatásokkal járó kellemetlenségeket, így gyorsabbá, praktikusabbá és költséghatékonyabbá téve a gyártási folyamatot.

HATÉKONYSÁG
Marjon több restaurációt egyszerre

A DWX-42W egyszerre három kerámia blokkot képes megmarni. Növelheti termelékenységét a DGSHAPE többpozíciós adapterével (ZV-42W, külön értékesítve). A Multi-Pin Clamp akár hat kerámia blokkot tart meg, növelve ezzel marógépe kapacitását és munkafolyamatának hatékonyságát.

TELJESÍTMÉNY
Hihetetlenül gyors kimenet

A DGSHAPE legújabb nedves marógépe új, tartós főtengellyel rendelkezik és csupán 2 bár sűrített levegőt igényel, ezáltal megszünteti a különálló légkompresszor szükségességét. Többféle marási technikát kínál a fogászati pótlások gyártásának felgyorsítására. Marjon egyszerre három restaurációt a rövidebb elkészítési idő érdekében, vagy válassza az opcionális több blokkos adaptert, amely egyszerre akár hat restaurációt is képes megmarni. Válasszon több szerszámot a magas minőségű koronák, héjak, kis hídkészítések, inlay-ek, onlay-ek és csavarokkal rögzített koronák készítéséhez.

MUNKAVÉGZÉS ÉS KARBANTARTÁS
Egyszerűsített kezelés és eszközfelügyelet

A mellékelt VPanel szoftver teljes körű megoldást nyújt, amely zökkenőmentesen ötvözi a karbantartást és a teljesítményellenőrzést. Használja a VPanel-t a marógép kezelésére anélkül, hogy az operátornak a közelben kellene lennie. Figyelje az eszközhasználatot, és állítson be értesítéseket, hogy tudja, mikor fejeződtek be a marási munkák, a műveletek, vagy ha hiba történt. Kövessen nyomon akár négy marógépet egy számítógépről, és végezze és figyelje az összes karbantartási műveletet a VPanel felhasználói felületén keresztül.

Hasonló bejegyzések

Ceramill Motion 3- hozzáférhetőség bárhol-bármikor

Ceramill Motion 3- hozzáférhetőség bárhol-bármikor

A  Ceramill Motion 3 hatalmas fordulatot jelent a laboratóriumi gyártástechnológiában: a világ legintelligensebb hibrid készüléke kiváló minőségű restaurációkat gyárt, az anyagfelhasználása sokszínű és rengeteg indikációs területen...

2284
DMP Flex 200 - profi és pontos 3d fém  nyomtató 500w lézerforrással

DMP Flex 200 - profi és pontos 3d fém nyomtató 500w lézerforrással

A DMP Flex 100-nál nagyobb építési térfogattal (140x140x115mm) és 500W lézerforrással, ez a 3D fém nyomtató csökkenti az egység költségeket és gyorsabb szállítási időt biztosít. Az a képessége, hogy láthatóan jobb felületkezeléssel nyomtat,...

729
DWX-4 Kis helyigény, magas teljesítmény

DWX-4 Kis helyigény, magas teljesítmény

Elegendően kicsi ahhoz, hogy kis helyeken is elférjen, és elég erős ahhoz, hogy lépést tartson a nagyobb CAD/CAM marógépekkel. A DWX-4 megkönnyíti az átállást az analógról a digitális munkafolyamatra. Ez a 4-tengelyes fogászati marógép modern...

206

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.