Egyszerűsített mérés, azonnnali dokumentáció és mentés a pa-on-nnal!

720
Egyszerűsített mérés, azonnnali dokumentáció és mentés a pa-on-nnal!

A parodontális státusz mérése egyszerűvé válik. A parodontális státusz felvétele része a leletezésnek és a mérése egyre inkább beletartozik a dentálhigiénikusi feladatkörbe. Viszonylag korán felfedezheti a fogágybetegségeket és minimalizálhatja azok rizikóit. A pa-on egyszerűbbé és egységessé teszi a parodontális státusz felvételét. A mérési eredmények azonnal láthatók a parodontális táblázatban. 

Az okos parodontális szonda előnyei:

  • Automatikus és kontrollált mérés. A szondázás során a tasak mélysége, a tapadásveszteség és a recesszió automatikusan kerül meghatározásra és átvitelre a rendelő management szoftverébe. Kiemelkedő előny: nincs szükség asszisztenciára a mérési eredmények dokumentációjához.
  • Teljesen beépül a rendelői szoftverbe. A mérési eredmények a byzz Paro vagy a rendelő management szoftverébe kerülnek átvitelre. A leletek azonnal láthatóvá válnak a parodontális táblázatban és ez a későbbiekben megkönnyíti a páciens-kommunikációt.
  • Egységes mérések. A steril egyszer használatos végződés egységes 20 g (0,2N) standardizált erőre van kalibrálva. Ez pontos, egységes eredményeket nyújt- különböző kezelőorvosok esetében is. A páciensek a pa-on-os méréseket kevésbé fájdalmasnak ítélik meg a hagyományos fém szondázással összehasonlítva.
  • Sokrétű mérési folyamat.  Minden hagyományos mérési folyamat beállítható a szoftver által, mint pl. a mérések száma, fogankénti pontok, recessziók, vérzési index- tehát a kezelőorvosnak nem kell megváltoztatnia a hagyományos mérési protokolljait.

GYORS EGYLÉPÉSES KALIBRÁCIÓ
a mérés kezdete előtt a mérővégződést egyszer a nullpontra kell állítani. A szonda egy rövid sípolással jelzi, hogy készen áll a mérésre.

EGYÉNI MÉRÉSI FOLYAMAT
 
a szoftver segítségével személyre szabhatja a mérési folyamatot (mérési szekvenciák/mérőpontok száma stb.)

STERIL ELDOBHATÓ VÉGZŐDÉS
fájdalommentes, kalibrált mérés, mely pontosan 20g [0,2N] erővel működik

ERGONÓMIKUS ÉS DRÓTNÉLKÜLI
A teljesen automatizált és könnyű kézidarabnak köszönhetően a pontos mérési adatok automatikusan mentésre kerülnek és láthatóvá válnak a kijelzőn

KÖNNYŰ VELE DOLGOZNI 
A méréseket maga a szonda végzi el. A járulékos információk, mint pl. a vérzési index direkt módon rögzíthetők a mérés folyamata alatt a beviteli gombok segítségével. 

MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS KÉSZENLÉTBEN
Amint a kézidarabot a töltőjére helyezzük, minden mérési adat átvitelre kerül a byzz Paro és/vagy a rendelői management szoftverbe.

KIJELZŐ/VISSZAJELZÉS
Optikai és akusztikus visszajelzés a mérés során 

Hasonló bejegyzések

Az opt-on®/spot-on® univerzális lupe rendszer

Az opt-on®/spot-on® univerzális lupe rendszer

opt–on®  fogászati lupe: Könnyű súly, mindössze 32 g; Sportos, esztétikus dizájn; Nagy látószög, komfortos viselet; Folyamatosan viselhető, a lupe állandó levétele szükségtelen, ezáltal csökken a keresztfertőzés veszélye....

834
NOVA - JOBB LÁTÁSI VISZONYOK,  KÖNNYEBB MEGKÖZELÍTHETSŐSÉG

NOVA - JOBB LÁTÁSI VISZONYOK, KÖNNYEBB MEGKÖZELÍTHETSŐSÉG

A Bien-Air 60 évnyi tapasztalatát felhasználva állandóan fejleszti termékeit. Folyamatosan vezeti be újításait, termékeiben optimális ergonómiára és extrém megbízhatóságra törekszik. A Bien-Air hisz abban, hogy az eszközeik minősége és...

520

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.