Hívjon minket:
+36-62 55 40 80
Egyszerűsített mérés, azonnnali dokumentáció és mentés a pa-on-nnal!

Egyszerűsített mérés, azonnnali dokumentáció és mentés a pa-on-nnal!

Egyszerűsített mérés, azonnnali dokumentáció és mentés a pa-on-nnal!
Egyszerűsített mérés, azonnnali dokumentáció és mentés a pa-on-nnal!
0 237

A parodontális státusz mérése egyszerűvé válik. A parodontális státusz felvétele része a leletezésnek és a mérése egyre inkább beletartozik a dentálhigiénikusi feladatkörbe. Viszonylag korán felfedezheti a fogágybetegségeket és minimalizálhatja azok rizikóit. A pa-on egyszerűbbé és egységessé teszi a parodontális státusz felvételét. A mérési eredmények azonnal láthatók a parodontális táblázatban. 

Az okos parodontális szonda előnyei:

  • Automatikus és kontrollált mérés. A szondázás során a tasak mélysége, a tapadásveszteség és a recesszió automatikusan kerül meghatározásra és átvitelre a rendelő management szoftverébe. Kiemelkedő előny: nincs szükség asszisztenciára a mérési eredmények dokumentációjához.
  • Teljesen beépül a rendelői szoftverbe. A mérési eredmények a byzz Paro vagy a rendelő management szoftverébe kerülnek átvitelre. A leletek azonnal láthatóvá válnak a parodontális táblázatban és ez a későbbiekben megkönnyíti a páciens-kommunikációt.
  • Egységes mérések. A steril egyszer használatos végződés egységes 20 g (0,2N) standardizált erőre van kalibrálva. Ez pontos, egységes eredményeket nyújt- különböző kezelőorvosok esetében is. A páciensek a pa-on-os méréseket kevésbé fájdalmasnak ítélik meg a hagyományos fém szondázással összehasonlítva.
  • Sokrétű mérési folyamat.  Minden hagyományos mérési folyamat beállítható a szoftver által, mint pl. a mérések száma, fogankénti pontok, recessziók, vérzési index- tehát a kezelőorvosnak nem kell megváltoztatnia a hagyományos mérési protokolljait.

GYORS EGYLÉPÉSES KALIBRÁCIÓ
a mérés kezdete előtt a mérővégződést egyszer a nullpontra kell állítani. A szonda egy rövid sípolással jelzi, hogy készen áll a mérésre.

EGYÉNI MÉRÉSI FOLYAMAT
 
a szoftver segítségével személyre szabhatja a mérési folyamatot (mérési szekvenciák/mérőpontok száma stb.)

STERIL ELDOBHATÓ VÉGZŐDÉS
fájdalommentes, kalibrált mérés, mely pontosan 20g [0,2N] erővel működik

ERGONÓMIKUS ÉS DRÓTNÉLKÜLI
A teljesen automatizált és könnyű kézidarabnak köszönhetően a pontos mérési adatok automatikusan mentésre kerülnek és láthatóvá válnak a kijelzőn

KÖNNYŰ VELE DOLGOZNI 
A méréseket maga a szonda végzi el. A járulékos információk, mint pl. a vérzési index direkt módon rögzíthetők a mérés folyamata alatt a beviteli gombok segítségével. 

MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS KÉSZENLÉTBEN
Amint a kézidarabot a töltőjére helyezzük, minden mérési adat átvitelre kerül a byzz Paro és/vagy a rendelői management szoftverbe.

KIJELZŐ/VISSZAJELZÉS
Optikai és akusztikus visszajelzés a mérés során 

Hasonló bejegyzések
Intraoral scanner FUSSEN by orangedental Intraoral scanner FUSSEN by orangedental
Az orangedental FUSSEN szkennerével a leképezés kényelmes a kezelőorvos és a páciens számára is.  A nagy teljesítményű hardverrel és az intelligens szoftverrel felszerelve a FUSSEN S6000 a rendelői digitális munkafolyamatok elvégzésére kiválóan alkalmas berendezés. Ez az innovációs termék teljesen új megvilágításba helyezi az intraorális és extraorális adatgyűjtést, valamint az analóg lenyomatok és modellek szkennelését. Fedezze fel, hogyan tudja elősegíteni a digitális fogászat a mindennapi munkát és milyen komfortot tud nyújtani a pácienseknek és munkatársainak.
Byzznxt by Orangedental Byzznxt by Orangedental
Legyen szó akár orálkameráról, kisröntgen-szenzorról, digitális panoráma felvételről, modell szkennelésről vagy hagyományos fényképezésről, a byzz®nxt segítségével egyetlen szoftver platform segítségével kontrollálhatja az összes, rendelőben használt hagyományos digitális berendezést. Minden lépés beépített. Mindezeken felül a byzz®nxt sokféle eszközt kínál, amivel könnyebbé tehető a kommunikáció a páciensekkel, marketing célokat szolgál és dokumentációt is végez.
Megosztás
Hozzászólások
Írjon megjegyzést
3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO Yamahachi
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.