Emelje magasabb szintre páciense biztonságát az EVO.15-tel

1477
Emelje magasabb szintre páciense biztonságát az EVO.15-tel

A mai nap kihívásaira tervezve

Az EVO.15 könyökdarab megfelel a megjelenésre vonatkozó elvárásoknak és a páciens biztonságát is növeli. Kombinálja a svájci precizitást és a versenytársaival összehasonlíthatatlan tartósságot és ergonómiát. Fedezze fel, mi teszi az EVO.15 könyökdarabot nélkülözhetetlen fogászati eszközzé a mindennapokban.

Egyedülálló precizitás a tartós megjelenésért

Pontos. Nagy hatékonyság és élvonalbeli technológia egyesül az EVO.15 könyökdarabban. Az új Accu-Chuck PreciPlus™ fúrótartó rotációs meghajtó mechanizmus remek példája ennek. A vibrációgátló tulajdonságok nem csak csökkentik a zajinterferenciákat, hanem tökéletes stabilitást és pontosságot biztosítanak a sebesség és torque mértékétől függetlenül.

A tartósság kulcsfontosságú eleme a megjelenésnek, az EVO.15 egyedileg kialakított rotorfejjel van felszerelve, mely jelentősen meghosszabbítja az eszköz élettartamát a hagyományos modellekkel összehasonlítva.  A fejlett mérnöki munka, a szakképzett vállalati tudás és a több, mint 3 éves garancia olyan minőséget, megbízhatóságot ad az Ön kezébe, melyet a konkurens cégek már 60 éve próbálnak elérni.

Amikor a hatékonyság a könnyedséggel találkozik.

Praktikus. Az EVO.15 könyökdarab mérete nem azt sugallja, hogy egy nagy teljesítményű eszközt tart a kezében. A kisméretű, ütésálló rozsdamentes acélfej kiváló kezelhetőséget és hozzáférhetőséget biztosít akár a bölcsességfog területén is. A Bien-Air’s Micro-Series vonal részeként a könyökdarab összehasonlíthatatlan könnyedsége a komfort szintjeit magasabbra emeli. Kiegyensúlyozott a kezelhetősége, valamint kisebb csukló és kéz fáradással jár a használata. A felhasználói élmény növelése érdekében az EVO.15 könyökdarab minden aspektusa alaposan átgondolt. A továbbfejlesztett Accu-Spray Quattro Mix™ és dualook™ nem fényes, sodrott optikai-szál rendszere alátámasztja ezt az állítást és ez felelős a kellő hűtésért és az intraorális láthatóságért.

Az eszköz, amely garantálja a páciens teljes biztonságát

AZ EVO.15 1:5  könyökdarab tervezésénél több szempontot vettek figyelembe, melyek közül az egyik legfontosabb a páciens biztonsága. A Bien-Air’s szabadalmaztatott CoolTouch+™ hőtartó technológiája miatt nullára csökken a páciens égési sérülésének esélye. Továbbá az extrém hatékony gyorsító rendszernek köszönhetően a fúró kicsúszásának veszélye sem áll fenn. Mindezek a biztonsági megoldások teszik az EVO.15-öt  minden idők legbiztonságosabb könyökdarabjává.

SZÓRÓLAP
↓ A szórólap letöltéséhez kérem töltse ki a kérdőívet. ↓ 

  Szórólap kérdőív

Hasonló bejegyzések

TORNADO X turbina a Bien Air Dental-tól

TORNADO X turbina a Bien Air Dental-tól

Accu-Chuck™- fúrózár és rotációs meghajtó mechanizmus Ez a forradalmian új technológia biztosítja a fúrófej megbízható befogását, meggátolva a vibrációt. Ez az innováció felel a A TORNADO X összehasonlíthatatlan stabilitásáért, mely...

4014
NOVA - JOBB LÁTÁSI VISZONYOK,  KÖNNYEBB MEGKÖZELÍTHETSŐSÉG

NOVA - JOBB LÁTÁSI VISZONYOK, KÖNNYEBB MEGKÖZELÍTHETSŐSÉG

A Bien-Air 60 évnyi tapasztalatát felhasználva állandóan fejleszti termékeit. Folyamatosan vezeti be újításait, termékeiben optimális ergonómiára és extrém megbízhatóságra törekszik. A Bien-Air hisz abban, hogy az eszközeik minősége és...

811
Chiropro PLUS, speciálisan szájsebészeknek kifejlesztve!

Chiropro PLUS, speciálisan szájsebészeknek kifejlesztve!

Egyszerűség. A Bien-Air legújabb generációs implantációs és sebészeti motorja. A két eszköz (Chiropro és Chiropro PLUS)  kifejlesztésekor arra törekedtünk, hogy ezen rendszerek használatát a legapróbb részletekig a lehető legkönnyebbé tegyük....

1018

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.