Hívjon minket:
+36-62 55 40 80
Emelje magasabb szintre páciense biztonságát az EVO.15-tel

Emelje magasabb szintre páciense biztonságát az EVO.15-tel

Emelje magasabb szintre páciense biztonságát az EVO.15-tel
Emelje magasabb szintre páciense biztonságát az EVO.15-tel
0 131

A mai nap kihívásaira tervezve

Az EVO.15 könyökdarab megfelel a megjelenésre vonatkozó elvárásoknak és a páciens biztonságát is növeli. Kombinálja a svájci precizitást és a versenytársaival összehasonlíthatatlan tartósságot és ergonómiát. Fedezze fel, mi teszi az EVO.15 könyökdarabot nélkülözhetetlen fogászati eszközzé a mindennapokban.

Egyedülálló precizitás a tartós megjelenésért

Pontos. Nagy hatékonyság és élvonalbeli technológia egyesül az EVO.15 könyökdarabban. Az új Accu-Chuck PreciPlus™ fúrótartó rotációs meghajtó mechanizmus remek példája ennek. A vibrációgátló tulajdonságok nem csak csökkentik a zajinterferenciákat, hanem tökéletes stabilitást és pontosságot biztosítanak a sebesség és torque mértékétől függetlenül.

A tartósság kulcsfontosságú eleme a megjelenésnek, az EVO.15 egyedileg kialakított rotorfejjel van felszerelve, mely jelentősen meghosszabbítja az eszköz élettartamát a hagyományos modellekkel összehasonlítva.  A fejlett mérnöki munka, a szakképzett vállalati tudás és a több, mint 3 éves garancia olyan minőséget, megbízhatóságot ad az Ön kezébe, melyet a konkurens cégek már 60 éve próbálnak elérni.

Amikor a hatékonyság a könnyedséggel találkozik.

Praktikus. Az EVO.15 könyökdarab mérete nem azt sugallja, hogy egy nagy teljesítményű eszközt tart a kezében. A kisméretű, ütésálló rozsdamentes acélfej kiváló kezelhetőséget és hozzáférhetőséget biztosít akár a bölcsességfog területén is. A Bien-Air’s Micro-Series vonal részeként a könyökdarab összehasonlíthatatlan könnyedsége a komfort szintjeit magasabbra emeli. Kiegyensúlyozott a kezelhetősége, valamint kisebb csukló és kéz fáradással jár a használata. A felhasználói élmény növelése érdekében az EVO.15 könyökdarab minden aspektusa alaposan átgondolt. A továbbfejlesztett Accu-Spray Quattro Mix™ és dualook™ nem fényes, sodrott optikai-szál rendszere alátámasztja ezt az állítást és ez felelős a kellő hűtésért és az intraorális láthatóságért.

Az eszköz, amely garantálja a páciens teljes biztonságát

AZ EVO.15 1:5  könyökdarab tervezésénél több szempontot vettek figyelembe, melyek közül az egyik legfontosabb a páciens biztonsága. A Bien-Air’s szabadalmaztatott CoolTouch+™ hőtartó technológiája miatt nullára csökken a páciens égési sérülésének esélye. Továbbá az extrém hatékony gyorsító rendszernek köszönhetően a fúró kicsúszásának veszélye sem áll fenn. Mindezek a biztonsági megoldások teszik az EVO.15-öt  minden idők legbiztonságosabb könyökdarabjává.

SZÓRÓLAP
↓ A szórólap letöltéséhez kérem töltse ki a kérdőívet. ↓ 

  Szórólap kérdőív

Hasonló bejegyzések
Érje el az elérhető legjobb minőséget és esztétikát a Sagemax-szal! Érje el az elérhető legjobb minőséget és esztétikát a Sagemax-szal!
Kezdetben csak fehér, opak és nem megfelelő esztétikájú cirkónium-oxid (ZrO2) volt elérhető. Az utóbbi években a folyamatos újításnek köszönhetően az ittrium-stabilizált cirkónium különböző formáit fejlesztették ki, melyekre a kocka és tetragonális-fázisok különféle arányai jellemzőek.

A Sagemaxnak (Made in USA) nagy szerepe volt a korszerűsítési lépésekben, emiatt a vezető cirkónium gyártók közé sorolható. A Sagemax cirkónium tömbök az elérhető legjobb minőségű nyersanyagokból készülnek. Ebből kifolyólag  a legmagasabb minőségű és esztétikájú tömbök közé tartoznak.
CA 1:1- A MEGBÍZHATÓSÁG KÉPVISELŐJE CA 1:1- A MEGBÍZHATÓSÁG KÉPVISELŐJE
Egyes eszközök még 40 év után is nagy tiszteletnek örvendenek, ezek közé tartozik a Bien Air CA 1:1 és a CA 1:5 elektromos kézidarabja. Állandó fejlesztésük, produktivitásuk és tartósságuk teszi őket a legközkedveltebb modellekké a termékek közül.
Részletek
1205
Megosztás
Hozzászólások
Írjon megjegyzést
3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO WASSERMANN Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO WASSERMANN Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO WASSERMANN Yamahachi
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.