Érje el az elérhető legjobb minőséget és esztétikát a Sagemax-szal!

1357
Érje el az elérhető legjobb minőséget és esztétikát a Sagemax-szal!

Kezdetben csak fehér, opak és nem megfelelő esztétikájú cirkónium-oxid (ZrO2) volt elérhető. Az utóbbi években a folyamatos újításnek köszönhetően az ittrium-stabilizált cirkónium különböző formáit fejlesztették ki, melyekre a kocka és tetragonális-fázisok különféle arányai jellemzőek.
A Sagemaxnak (Made in USA) nagy szerepe volt a korszerűsítési lépésekben, emiatt a vezető cirkónium gyártók közé sorolható. A Sagemax cirkónium tömbök az elérhető legjobb minőségű nyersanyagokból készülnek. Ebből kifolyólag  a legmagasabb minőségű és esztétikájú tömbök közé tartoznak.
A színintenzitás, transzlucencia és opaleszcencia összjátéka kiváló optikai élményhez vezet. A NexxZr tökéletes esztétikájú termékeket kínál cirkónium korona, implantátumos cirkónium- és más egyéb restaurációk megvalósításához. 


Cirkónium tömbök

Megfelelő transzlucencia minden esethez. Válasszon a multilayer, előszínezett vagy fehér cirkónium tömbökből kiváló esztétikai eredmények eléréséhez.

Marási eszközök

A magas minőségű maróeszközök prémium karbidból készülnek 6 különböző CAD/CAM géptípushoz. Válassza a D - gyémánt borítású vagy az U - bevonat nélküli fúrókat.

Színező folyadékok

NexxZr zirconia infiltrációs folyadékok az egyedi színezés és karakterizálás érdekében.

Viasz tömb

Szintetikus viasztömbök a CAD/CAM viaszvázak készítéséhez.

PMMA Multi-tömb

Erős keresztkötésekkel és beépített színátmenettel rendelkező polimetil-metakrilát a CAD/CAM-gyártott ideiglenesek készítéséhez.

Glazúr-spay

A glazúr spay extrém szilárdságú lithium üveg-kerámia a monolitikus cikrónium-oxid restaurációk befejezéséhez.

Prés kerámia

Lithium-diszilikát üveg-kerámia ingotok prés technológiához.

 

Hasonló bejegyzések

Nem csak egy tömb és nem csak egy multi—ez a NexxZr T Multi!

Nem csak egy tömb és nem csak egy multi—ez a NexxZr T Multi!

NexxZr: T Multi (Made in USA) a legújabb generációs fogászati multilayer cirkónium-oxidok (3Y-TZP cervikális, 5Y-TZP incizális) közé tartozik. Magas hajlítószilárdság (1170 MPa cervikálisan, 630 MP incizálisan) és a fokozatos színárnyalat- és...

2200
Termék-összehasonlítás: NexxZre T Multi/ NexxZre+ Multi

Termék-összehasonlítás: NexxZre T Multi/ NexxZre+ Multi

A NexxZr T Mutli (Made in USA) a legújabb generációs fogászati ​​többrétegű cirkónium-oxid (3Y-TZP cervical, 5Y-TZP incisal) A nagyon nagy hajlítószilárdság (1170 MPa cervical, 630 MPa incsal) és a sima színátmenet és áttetszőség kombinációja...

1794
NexxZr T Multi tömbökből készült kiváló esetek

NexxZr T Multi tömbökből készült kiváló esetek

Ivan Unfeter Fogtechnikus, Szerbia Andrea Dalla Costa Fogtechnikus, Olaszország Mark Bultmann Fogtechnikus mester, Németország

852

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.