Hívjon minket:
+36-06 1 796 03 94‬
FabPro1000 tökéletes belépő fogászati alkalmazásra

FabPro1000 tökéletes belépő fogászati alkalmazásra

FabPro1000 tökéletes belépő fogászati alkalmazásra
FabPro1000 tökéletes belépő fogászati alkalmazásra
0 1548

Belépő kategóriás 3D nyomtató


Az belépő kategóriás fogászati megoldások a NextDent anyagokkal a fogászati modellek készítésére és a biokompatibilis sebészeti sablononok és fogszabályzó splintek készítésére.

A FabPro 1000-rel magas minőségű sebészi sablonok, fogszabályzó splintek és fogászati modellek készíthetők magas precizitással és finom polírozással, emellett könnyű a használata és alacsony  működési költségekkel bír. A FabPro 1000 kombinálható más 3D rendszerekkel egy átfogó és megbízható munkafolyamat kivitelezésére. Ez magába foglalja az LC-3DMixer-t az anyagok optimális keverésére és a LC-3DPrint Box-ot az utóvilágításra.

A FabPro 1000-ret az anyagok hatékony felhasználására és megismételhetőségre tervezték, így elérhetőbbé és elfogadhatóbbá téve a digitális fogászatot, mint korábban. Könnyű a használata- a beállítástól az anyagbetöltésig, utómunkálatok, tisztítás és fenntarthatóság- tökéletes belépőkategóriás megoldást kínálva.
 


FabPro™ 1000 Dental 3D Printer

  • Teljes munkafolyamat része  együttműködve a NexDent biokompatibilis anyagokkal, a 3D Sprint szoftverrel és utómunkálatokkal.
  • Fogászati modellek nyomatatására és biokompatibilis sebészeti sablonok és fogszabályzó splintek gyártására optimalizálva.
  • Pontosság, megismételhetőség és precíz finom kidolgozás.
  • Könnyű használat- a beállítástól az anyagbetöltésig, utómunkálatok, tisztítás és fenntarthatóság- tökéletes belépőkategóriás megoldást kínálva.


Alkalmazás

  • Fogszabályzó modellek
  • Fogpótlástani modellek
  • Sebészi sablonok
  • Fogszabályzó splintek


Precíziós nyomtatás

A FabPro 1000 technológia egy projektort használ minden réteg megtervezésére egy fotopolimerizált bázisú fogászati anyagban a könnyű és precíz nyomtatás érdekében, több kisebb részlet egy platformon történő legyártására ad lehetőséget megnövekedett hatékonyság érdekében.

NexDent Fogászati Anyagok

A FabPro 1000-ret  sebészi sablonok, és splintek készítésére tervezték a NexDent biokompatibilis anyagokkal és fogászati modellekkel NexDent modellanyagokat felhasználva. 
 
A 3D Systems kompatibilitásra optimalizálja a nemrég megejelentetett FabPro 1000 asztali nyomtatót a kiválasztott NextDent anyagokkal specifikus fogászati alkalmazásra, beleértve a modelleket (fogszabályzási/fogpótlástani), biokompatibilis antagokat sebészi sablonok, fogszabályzási splinteket.

1.kép FabPro 1000 a NexDent SG (sebészi sablon) anyaggal biokompatibilis Class I anyag, sebészi sablonok nyomtatására az implantációs fogászatban


A munkafolyamat kezdetétől a befejezésig 

A FabPro 1000  kombinálható más 3D nyomatású fogászati megoldásokkal átfogó és megbízható munkafolyamat kivitelezésére. Ez magába foglalja az LC-3DMixer-t az anyagok optimális keverésére és a LC-3DPrint Box-ot az utóvilágításra.

.
2. kép A LC-3DPrint Box egy forradalmian új fény-alapú UV utóvilágító egység, speciálisan a 3D nyomtatási anyagok utóvilágítására, valamint a LC-3DMixer egy opcionális kiegészítő az anyagok keverésére mielőtt a nyomtatótálcába kerülnének, hogy elérhető legyen a lehető legjobb kémiai keveréket a flakonon belül.


Alacsonyabb költségek

Anyaghatékonyságra megismételhetőségre tervezve,  a FabPro 1000 a digitális fogászatot elérhetőbbé és megfizethetőbbé teszi, mint korábban. Könnyű a használata- a beállítástól az anyagbetöltésig, utómunkálatokig, egyszerű a tisztítása és fenntarthatósága- kiváló belépő kategóriás megoldást jelent.


3 kép. FabPro 1000 részletes fogászati modelleket nyomtat nagy részletgazdagsággal NextDent Model 1.0-lel

Hasonló bejegyzések
A 3D Systems Figure 4 valóságossá teszi a 3D nyomtatást A 3D Systems Figure 4 valóságossá teszi a 3D nyomtatást
Figure 4 Standalone a termelést gyorsabbá és automatikussá teszi, ami azt jelenti, hogy a termelés megismételhető, pontos részletekkel rendelkezik a Six Sigma megjelenésből kifolyólag és sokféle erős anyagot tud felhasználni.
A 3D nyomtatás innovációja - NextDent gépek A 3D nyomtatás innovációja - NextDent gépek
A világ hatalmas sebességű technológiai előrehaladással gyorsabban fejlődik, mintvalaha. Az egyik legdinamikusabban fejlődő iparág a 3D nyomtatás. 3D Systems NextDent vezető szerepet tölt be a forradalmian új 3D nyomtatási technológia fejlesztésében...
Részletek
1456
Megosztás
Hozzászólások
Írjon megjegyzést
3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO Carl Martin Cato Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Hereaus Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach Kuraray
Manfredi
Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex Yamahachi 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO Carl Martin Cato Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Hereaus Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach Kuraray
Manfredi
Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex Yamahachi 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO Carl Martin Cato Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Hereaus Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach Kuraray
Manfredi
Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex Yamahachi
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.