Hívjon minket:
+36-62 55 40 80
FabPro1000 tökéletes belépő fogászati alkalmazásra

FabPro1000 tökéletes belépő fogászati alkalmazásra

FabPro1000 tökéletes belépő fogászati alkalmazásra
FabPro1000 tökéletes belépő fogászati alkalmazásra
0 2232

Belépő kategóriás 3D nyomtató


Az belépő kategóriás fogászati megoldások a NextDent anyagokkal a fogászati modellek készítésére és a biokompatibilis sebészeti sablononok és fogszabályzó splintek készítésére.

A FabPro 1000-rel magas minőségű sebészi sablonok, fogszabályzó splintek és fogászati modellek készíthetők magas precizitással és finom polírozással, emellett könnyű a használata és alacsony  működési költségekkel bír. A FabPro 1000 kombinálható más 3D rendszerekkel egy átfogó és megbízható munkafolyamat kivitelezésére. Ez magába foglalja az LC-3DMixer-t az anyagok optimális keverésére és a LC-3DPrint Box-ot az utóvilágításra.

A FabPro 1000-ret az anyagok hatékony felhasználására és megismételhetőségre tervezték, így elérhetőbbé és elfogadhatóbbá téve a digitális fogászatot, mint korábban. Könnyű a használata- a beállítástól az anyagbetöltésig, utómunkálatok, tisztítás és fenntarthatóság- tökéletes belépőkategóriás megoldást kínálva.


FabPro™ 1000 Dental 3D Printer

  • Teljes munkafolyamat része  együttműködve a NexDent biokompatibilis anyagokkal, a 3D Sprint szoftverrel és utómunkálatokkal.
  • Fogászati modellek nyomatatására és biokompatibilis sebészeti sablonok és fogszabályzó splintek gyártására optimalizálva.
  • Pontosság, megismételhetőség és precíz finom kidolgozás.
  • Könnyű használat- a beállítástól az anyagbetöltésig, utómunkálatok, tisztítás és fenntarthatóság- tökéletes belépőkategóriás megoldást kínálva.


Alkalmazás

  • Fogszabályzó modellek
  • Fogpótlástani modellek
  • Sebészi sablonok
  • Fogszabályzó splintek


Precíziós nyomtatás

A FabPro 1000 technológia egy projektort használ minden réteg megtervezésére egy fotopolimerizált bázisú fogászati anyagban a könnyű és precíz nyomtatás érdekében, több kisebb részlet egy platformon történő legyártására ad lehetőséget megnövekedett hatékonyság érdekében.

NexDent Fogászati Anyagok

A FabPro 1000-ret  sebészi sablonok, és splintek készítésére tervezték a NexDent biokompatibilis anyagokkal és fogászati modellekkel NexDent modellanyagokat felhasználva. 
 
A 3D Systems kompatibilitásra optimalizálja a nemrég megejelentetett FabPro 1000 asztali nyomtatót a kiválasztott NextDent anyagokkal specifikus fogászati alkalmazásra, beleértve a modelleket (fogszabályzási/fogpótlástani), biokompatibilis antagokat sebészi sablonok, fogszabályzási splinteket.

1.kép FabPro 1000 a NexDent SG (sebészi sablon) anyaggal biokompatibilis Class I anyag, sebészi sablonok nyomtatására az implantációs fogászatban


A munkafolyamat kezdetétől a befejezésig 

A FabPro 1000  kombinálható más 3D nyomatású fogászati megoldásokkal átfogó és megbízható munkafolyamat kivitelezésére. Ez magába foglalja az LC-3DMixer-t az anyagok optimális keverésére és a LC-3DPrint Box-ot az utóvilágításra.

.
2. kép A LC-3DPrint Box egy forradalmian új fény-alapú UV utóvilágító egység, speciálisan a 3D nyomtatási anyagok utóvilágítására, valamint a LC-3DMixer egy opcionális kiegészítő az anyagok keverésére mielőtt a nyomtatótálcába kerülnének, hogy elérhető legyen a lehető legjobb kémiai keveréket a flakonon belül.


Alacsonyabb költségek

Anyaghatékonyságra megismételhetőségre tervezve,  a FabPro 1000 a digitális fogászatot elérhetőbbé és megfizethetőbbé teszi, mint korábban. Könnyű a használata- a beállítástól az anyagbetöltésig, utómunkálatokig, egyszerű a tisztítása és fenntarthatósága- kiváló belépő kategóriás megoldást jelent.


3 kép. FabPro 1000 részletes fogászati modelleket nyomtat nagy részletgazdagsággal NextDent Model 1.0-lel

Hasonló bejegyzések
A 3D Systems Figure 4 valóságossá teszi a 3D nyomtatást A 3D Systems Figure 4 valóságossá teszi a 3D nyomtatást
Figure 4 Standalone a termelést gyorsabbá és automatikussá teszi, ami azt jelenti, hogy a termelés megismételhető, pontos részletekkel rendelkezik a Six Sigma megjelenésből kifolyólag és sokféle erős anyagot tud felhasználni.
Részletek
1715
A 3D nyomtatás innovációja - NextDent gépek A 3D nyomtatás innovációja - NextDent gépek
A világ hatalmas sebességű technológiai előrehaladással gyorsabban fejlődik, mintvalaha. Az egyik legdinamikusabban fejlődő iparág a 3D nyomtatás. 3D Systems NextDent vezető szerepet tölt be a forradalmian új 3D nyomtatási technológia fejlesztésében...
Részletek
2335
Megosztás
Hozzászólások
Írjon megjegyzést
3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO WASSERMANN Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO WASSERMANN Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO WASSERMANN Yamahachi
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.