Filtek™ Z550 Nano-Hibrid univerzális tömőanyag

1977
Filtek™ Z550 Nano-Hibrid univerzális tömőanyag

Filtek™ Z550 Nano-Hibrid univerzális tömőanyag egy minden-célra felhasználható nano-hibrid kompozit. A kiemelkedő kezelhetőség segíti az egyszerű és könnyű munkát:

  • Nem tapad a műszerhez, könnyen adaptálható
  • Nem esik össze, beleolvad a környezetébe
  • Könnyen alakítható és megtartja formáját
  • Jobban kezelhető, mint más hibrid kompozitok
  • 12 színárnyalatban elérhető (dentin/zománc színek)


Az erős és megbízható megoldásért

A Filtek™ Z550 tömőanyaggal elkészítheti a páciens igényeinek megfelelő, természethű, magas minőségű restaurációt.

Az eredmény egy nagy flexibilitási erővel bíró, kopásálló, és magas polírfényű restauráció. Amikor a Filtek Z550 tömőanyagot használja, tudja mire számíthat.

Filtek™ Z550 Nano-Hibrid univerzális tömőanyag filler TEM 50ezres nagyításban (3M labor belső fotó). A nano-szilikát részecskék és a nano-zirconia/ silica rögök jól láthatók. Az összes részecskét a felületkezelték a jobb megtartás érdekében.

Mi az a nano-hibrid?

A nano-hibrid kompozitok megbízható megoldást jelentenek számos indikációban. Különböző méretű töltőanyagokat tartalmaznak a nagyobb töltetsűrűség érdekében, ezért a hagyományos hibridekhez hasonló erősségűek. A ragasztott nano-méretű részecskék kopásállóbbá teszik az anyagot, és felszínük is könnyen polírozható magas fényűre – nagyobb esztétikájú restaurációk.

Filtek™ Z550 Nano-Hibrid univerzális tömőanyag egyedülálló hibridizációt takar, beleértve az előre kiszámított méretűre formulált részecskéket. (3. ábra).

A Filtek™ Z550 Nano-Hibrid univerzális tömőanyag egy fényrekötő nanohibrid kompozit, ami az alábbiakra javasolt:

  • Direkt anterior és posterior restaurációk, beleértve az occlusal felszínek pótlását is
  • Csonkfelépítések
  • Sínezés
  • Indirekt restaurációk (pl. inlay-k, onlay-k és héjak)

 

A Filtek™ Z550 a mindennapok fogászatára készült.

12 népszerű színben kapható - melyek illeszkednek a Vita® Classical Shade Guide színeihez – úgyhogy könnyű megtalálni a pácienshez szükséges árnyalatot. Ezzel a Filtek™ Z550 tömőanyagból készült tömés hasonlóvá válik a páciens valódi fogaihoz. Ráadásul könnyen polírozható.

Hasonló bejegyzések

Filtek Bulk Fill Posterior

Filtek Bulk Fill Posterior

A GYORSABB, EGYSZERŰBB POSTERIOR TÖMÉSEKÉRT A Filtek Bulk Fill Posterior Tömőanyag arra lett tervezve, hogy a nagy posterior...

1275
Filtek Ultimate - Ideális végeredmény Maximális egyszerűség

Filtek Ultimate - Ideális végeredmény Maximális egyszerűség

Gyors, hatékony és előre kiszámítható a 3M ESPE-nél szenvedélyesen törekszünk arra, hogy Ön a fogászati termékeinkkel a legjobb klinikai eredményeket érhesse el.

1190

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.