Finom sebészet... ahol minden fogorvos egyben művész is: Új hf Surg®

282
Finom sebészet... ahol minden fogorvos egyben művész is: Új hf Surg®

A mindennapi fogászati gyakorlatban való széles körű alkalmazása gazdaságos és univerzális eszközzé teszi. Az hf szövetkontúrozás azonnal alkalmazható, klinikailag bizonyított, egyszerű használatú és számos előnnyel jár a skalpellummal szemben. A Hager & Werken vállalat reagált és piacra dobta a kis hf Surg®-et: kompakt vágó- és inciziós eszköz egyidejű koagulációval.

Az hf Surg® 2,2 MHz-es frekvencián működik, ami 2 200 000 hullámperiódust jelent másodpercenként. Megfelelő használat során nem fog színváltozás vagy nekrózis bekövetkezni, és a kezelt terület gyorsan gyógyul minimális fájdalommal. A vágástechnika olyan vékony és minimálisan invazív, amennyire a legfinomabb elektróda lehetővé teszi és előírja.
A művelet kis vérzéssel történik, és néhány esetben akár vérzés nélkül is, a skalpellummal összehasonlítva. Semmi sem akadályozza meg a jobb, optimális látást! Ami jobban látható, az jobban és pontosabban kezelhető!
A szűrt hullám rendkívüli vágóerővel rendelkezik szinte nulla koagulációval. Ezért alkalmas az alábbi indikációkra: szulcus bővítése, gingivektómia, nyitott kiretázs vagy lamellás sebészet.

 Másrészről, a enyhén modulált hullámot általában a plasztikai munkákhoz választják. A vágási él egyidejűleg koagulálódik az incízió során. Az indikációk magukban foglalják a gingivoplasztikát, a hiperplázia eltávolítását vagy a nyelvszűkület műtétét. Az optimális vezérlés a lábkapcsoló segítségével ergonomikus és mindig megőrzi a szükséges kézmozgás szabadságát, ami hozzájárul a higiénia fenntartásához.
A magasfrekvenciás hullámok kivételes műtéti minőséget biztosítanak minimális időráfordítással, a legbiztonságosabb minimálisan invazív alkalmazást és optimális műtéti eredményeket. A seb gyors gyógyulása azonnal következik be, teljes életminőséget nyújtva a páciensnek a megfelelő időben.

A TERMÉK ÁRA

Hasonló bejegyzések

Bien-Air Chiropro L Implantológiai rendszer- felülmúlja elvárásait

Bien-Air Chiropro L Implantológiai rendszer- felülmúlja elvárásait

A Chiropro L tökéletes partnere lehet Önnek az implantológiában és a szájsebészeti beavatkozásokban előprogramozott működési szekvenciáival és áramvonalas kialakításaival. A Chiropro L támogatja a piacon fellelhető 8 vezető implantációs rendszert.

2400
Ismerje meg a ROX-CERA Cerid® implantátumokat

Ismerje meg a ROX-CERA Cerid® implantátumokat

ROX-CERA IMPLANTÁTUMOK titánium-cirkon-oxid borítással… magasabb mechanikai stressztűrés magasabb biológiai befogadással! OKTAGON® ROX-CERA implantátumok grade 5 titániumból készülnek, elérhetők TISSUE LEVEL és BONE LEVEL formában is.

2513
Öt indok, hogy miért is kellene diódás lézer minden fogorvosnak

Öt indok, hogy miért is kellene diódás lézer minden fogorvosnak

A Gemini egy lágyszövet dióda lézer. Egyedülálló kettős hullámhossz technológiája, optimálisan egyesíti magában a melanin 810 nanométer, illetve a víz felszívódást 980 nanométer lézer hullámhosszon.

2249

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.