Finom sebészet... ahol minden fogorvos egyben művész is: Új hf Surg®

633
Finom sebészet... ahol minden fogorvos egyben művész is: Új hf Surg®

A mindennapi fogászati gyakorlatban való széles körű alkalmazása gazdaságos és univerzális eszközzé teszi. Az hf szövetkontúrozás azonnal alkalmazható, klinikailag bizonyított, egyszerű használatú és számos előnnyel jár a skalpellummal szemben. A Hager & Werken vállalat reagált és piacra dobta a kis hf Surg®-et: kompakt vágó- és inciziós eszköz egyidejű koagulációval.

Az hf Surg® 2,2 MHz-es frekvencián működik, ami 2 200 000 hullámperiódust jelent másodpercenként. Megfelelő használat során nem fog színváltozás vagy nekrózis bekövetkezni, és a kezelt terület gyorsan gyógyul minimális fájdalommal. A vágástechnika olyan vékony és minimálisan invazív, amennyire a legfinomabb elektróda lehetővé teszi és előírja.
A művelet kis vérzéssel történik, és néhány esetben akár vérzés nélkül is, a skalpellummal összehasonlítva. Semmi sem akadályozza meg a jobb, optimális látást! Ami jobban látható, az jobban és pontosabban kezelhető!
A szűrt hullám rendkívüli vágóerővel rendelkezik szinte nulla koagulációval. Ezért alkalmas az alábbi indikációkra: szulcus bővítése, gingivektómia, nyitott kiretázs vagy lamellás sebészet.

 Másrészről, a enyhén modulált hullámot általában a plasztikai munkákhoz választják. A vágási él egyidejűleg koagulálódik az incízió során. Az indikációk magukban foglalják a gingivoplasztikát, a hiperplázia eltávolítását vagy a nyelvszűkület műtétét. Az optimális vezérlés a lábkapcsoló segítségével ergonomikus és mindig megőrzi a szükséges kézmozgás szabadságát, ami hozzájárul a higiénia fenntartásához.
A magasfrekvenciás hullámok kivételes műtéti minőséget biztosítanak minimális időráfordítással, a legbiztonságosabb minimálisan invazív alkalmazást és optimális műtéti eredményeket. A seb gyors gyógyulása azonnal következik be, teljes életminőséget nyújtva a páciensnek a megfelelő időben.

Hasonló bejegyzések

ESETMUTATÓK - A Smart Dentin Grinder

ESETMUTATÓK - A Smart Dentin Grinder

Ne dobják eldobni a kihúzott fogakat. Használják őket a legmagasabb minőségű autológ graftként a páciens maximális esztétikai eredményének eléréséhez. A Smart Dentin Grinder egyszerű és hatékony módot kínál az autogén graft anyag előállítására...

643
EMS – PIEZON MASTER SURGERY

EMS – PIEZON MASTER SURGERY

'Piezon master surgery' érintőképernyővel – kivételes a sebészet területén, a három érintőpanel egyszerűsége előnyt jelent az Ön számára.

1840
Az autológ autogén dentinpótlás előnyei

Az autológ autogén dentinpótlás előnyei

Kiszámíthatóság: Az autológ saját pótlás, mint a dentinpótlások használatának legnagyobb előnye a kezelési siker javított kiszámíthatósága. A tanulmányok minimális magasság- és szélességvesztést mutatnak a dentinpótlásokkal történő pótlás után,...

519

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.