GLUMA – Erős kötés egy életre

1727
GLUMA – Erős kötés egy életre

Kéznél van az Ön számára: Közel 30 év tapasztalat a biztonságos és kényelmes bondok kifejlesztésében. Ragasztott restaurációk esetén a páciensek bíznak az Ön által választott anyag tartósságában. Ön pedig szeretne erős és hatékony ragasztóanyagra támaszkodni. Mind a kötő- mind a ragasztóerőt tekintve a GLUMA a legjobb választás. Kiváló kezelhetősége megkönnyíti a mindennapi kihívások teljesítését, emellett a GLUMA kiváló kötőerejét és kezelhetőségét számos klinikai vizsgálat is megerősítette. Büszkén kijelenthetjük a sokévi tapasztalat és fejlesztés eredményét: a GLUMA megfelel ragasztó rendszerekkel kapcsolatos minden igényének!

GLUMA –Kizárólag szakértőknek.

Páciensei elégedettsége a célunk. Azt kívánjuk, hogy páciensei ismerjék el mindennapi kiváló munkáját. Ezért támogatjuk azt a követelményeinek megfelelő termékekkel. A GLUMA a Heraeus-tól hosszú és sikeres történettel rendelkezőmegkülönböztetett márka: közel 30 éve a GLUMA termékek lefedik a bondok majdnem minden generációját, s mind indirekt, mind direkt restaurációkhoz megbízható és igen hatékony ragasztóanyagokat szolgáltatnak a fogorvosoknak világszerte. Páciensei azonnal el fogják ismerni: a modern GLUMA termékek egyedülálló és jól ismert érzékenységet csökkentő hatással rendelkeznek. Csökkentik, vagy megszüntetik a műtét utáni érzékenységet a fog preparációját, illetve restaurációját követően.


GLUMA 2Bond – Kényelem a ragasztásban.

Hatékony ragasztó és deszenzibilizáló. Bondokkal kapcsolatos sokéves tapasztalatunk alapján kifejlesztettük a GLUMA 2Bond Etch & Rinse ragasztórendszert, hogy megfeleljen az Ön komplikációmentes és modern adhezívre vonatkozó, mindennapi igényének.


A GLUMA 2Bond-dal többet kap:

  • Nagyobb hatékonyságot
  • Speciális összetételének köszönhetően a GLUMA 2Bond-dal csak egy réteget szükséges primerezéshez, bondozáshoz és az érzékenység csökkentéséhez.
  • Nagyobb biztonságot
  • Innovatív kémiai összetételének köszönhetően a GLUMA 2Bond kiváló kötőerőt nyújt és ideális széli zárást biztosít.
  • Nagyobb megbízhatóságot
  • Számos vizsgálat és teszt erősítette meg a GLUMA 2Bond kötési tulajdonságait.
  • Nagyobb kényelmet
  • A GLUMA 2Bond használatra kész, egypalackos rendszer. Egyszerűen alkalmazható, előzetes keverés vagy felrázás nélkül.


GLUMA 2Bond előnyei páciensei érdekében:

  • Kevesebb irritáció
  • A benne lévő GLUMA deszenzibilizáló csökkenti a műtét utáni érzékenységet.
  • Rövidebb előkészítési idő
  • A GLUMA 2Bond azonnal hatékony.
  • Kisebb érzékenység
  • A GLUMA 2Bond használható a fogak túlérzékeny területeire.
  • A GLUMA – a tökéletes ragasztó minden igényhez!

A kötőerőnek köszönhetően a GLUMA 2Bond alkalmas a restaurációk minden típusához. A bondok 5. generációja modern nano töltőanyagokon alapszik, a GLUMA 2Bond kiváló kötést biztosít a zománcon és a dentinen, valamint optimális a szélek lezárásához. Továbbá a GLUMA 2Bond tartalmazza a GLUMA deszenzibilizálót, egy glutárdialdehidet, melynek klinikai sikeressége már több, mint 10 éve bizonyított. A GLUMA 2Bond bizonyítottan ideális érzékeny pácienseknél, illetve fognyaki érzékenység csökkentésére.

GLUMA 2Bond – Európában már 100-nál több fogorvos tesztelte és minősítette a GLUMA 2Bond-ot:

  • A fogorvosok 96 %-a a GLUMA 2Bond-ot könnyen használhatónak minősítette.
  • A fogorvosok 87 %-a ajánlaná a GLUMA 2Bond-ot kollégáinak.
  • A fogorvosok 75 %-a minősítette a GLUMA 2Bond-ot kedvenc Etch & Rinse bondjának.


GLUMA 2Bond – Kényelmes és egyszerű kezelhetőség. Egyetlen réteg primerezésre, bondozásra és az érzékenység megszüntetésére. A GLUMA 2Bond kezelhetősége egyszerű és könnyű: A GLUMA Etch használatával történt savazás után és az öblítést követően létrejön a ragasztóanyag és fogfelszín hatékony keresztkötése. Új összetételének és speciális viszkozitásának köszönhetően a GLUMA 2Bond nem mozdul el a fogon Az eredmény homogén, fényes réteg a zománcon és a dentinen – a kitűnő, tartós restauráció garanciája.Széles körben alkalmazható.

A GLUMA 2Bond a lehető legjobb választás, univerzális bond minden nap szinte az összes indikációra. Ideális az alábbiakra:

  • Direkt kompozit- és kompomer restaurációk rögzítésére.
  • Indirekt, laboratóriumban készült kerámia- és kompozit resturációk (inlay, onlay, héjkerámiák, koronák) rögzítésére.
  • Túlérzékeny fogterületek kezelésére.


GLUMA Self Etch – Egy lépéssel tovább.

Hatékony ragasztó és deszenzibilizáló. Bondokkal kapcsolatos hosszútávú tapasztalataink alapján kifejlesztettük a GLUMA Self Etch új önsavazó rendszert. Ez a termék megfelel a mindennapi követelményeknek és demonstrálja a komplikációmentes, modern bondra jellemző összes fontos ismérvet.


GLUMA Self Etch előnyei a páciensek érdekében:

Egy lépés – megbízhatóság

A GLUMA Self Etch megbízhatóságát és minőségét számos vizsgálat és teszteredmény igazolja. Innovatív összetétele támogatja a kiváló kötéserősséget és a páratlan széli zárást.

1. Egy lépés – hatékonyság
A GLUMA Self Etch lehetővé teszi, hogy csak egyetlen réteget alkalmazzon savazásra,
primerezésre, bondozásra és az érzékenység megszüntetésére.
2. Egy lépés – biztonság
A GLUMA Self Etch kémiai összetétele lehetővé teszi a hibát maximálisan elkerülő alkalmazást,
még hiperaktív páciensek esetén is.
3. Egy lépés – kényelem
A GLUMA Self Etch használatra kész, egylépéses bond. Nincs előzetes keverés, nincs rázás,
nincs savazás, nem szükséges hűtőszekrényben tárolni.

GLUMA Self Etch előnyei az Ön számára:

- Minimális előkészítési idő
A GLUMA Self Etch rendszer azonnal hatékony.
- Minimális sikertelenség
Csak egyetlen alkalmazási lépés, így elkerülhetőek a
Minimális érzékenység
A GLUMA Self Etch összetétele lehetővé teszi a kezelést még a túlérzékeny területeken is. „A GLUMA – a tökéletes ragasztó minden igényhez!

GLUMA Self Etch – Kiváló eredmények klinikai vizsgálatokban. A GLUMA Self Etch, 7. generációs, „all in one” bond, amely savaz, primerez, bondoz és deszenzibilizál egyetlen lépésben. Számos tudományos vizsgálat és hosszútávú tapasztalatunk is igazolja, hogy a GLUMA Self Etch egyszerű, gyors és kényelmes alkalmazással kombinálja a nagy kötőerőt, a kitűnő széli zárást és a poszt-operatív érzékenység megszüntetését.
A GLUMA Self Etch mindenfajta direkt és indirekt restaurációhoz alkalmazható. Igen gyors applikációs idejének köszönhetően alkalmas gyermekek vagy hiperaktív betegek kezelésére.

GLUMA Self Etch – Több, mint 500 fogorvos, 73000-nél több restaurációban használta a GLUMA Self Etch-et, Európában:

  • A fogorvosok 95 %-a a GLUMA Self Etch-et könnyen használhatónak minősítette.
  • A fogorvosok 86 %-a GLUMA Self Etch-et a jelenleg használt bondjánál jobbnak minősítette.
  • A fogorvosok 93 %-a ajánlaná a GLUMA Self Etch-et kollégáinak.

GLUMA Self Etch – Kényelmes és egyszerű kezelhetőség. Savazás, primerezés és bondozás csak egyetlen lépésben, deszenzibilizáló hatással! A GLUMA Self Etch egyetlen lépésben alkalmazható. A fényes felszín könnyen elérhető levegővel való szárítással, és alapot szolgáltat kiváló, tartós restaurálásokhoz. A GLUMA Self Etch kiváló stabilitása lehetővé teszi a szobahőmérsékleten való tárolást.

A GLUMA Self Etch javallatai:

  • Direkt, fényre kötő kompozit restaurációk rögzítése (kompomerek is).
  • Indirekt restaurációk rögzítése fényre kötő ragasztócementtel kombinálva: porcelán- és kompozit restaurációk (inlay, onlay, héjkerámiák, koronák).
  • Túlérzékeny fogterületek kezelésére.

Hasonló bejegyzések

Hipopláziás kismetszők átalakítása rétegezési technika segítségével

Hipopláziás kismetszők átalakítása rétegezési technika segítségével

A frontfogakon elvégzett kisebb restaurációs bevatkozások gyakran jelentős hatásokat eredményeznek, feltéve, ha közben betartjuk az idevonatkozó általános irányelveket.

2415
Az univerzális bond jelentése: egy anyag mindenre!

Az univerzális bond jelentése: egy anyag mindenre!

Csak 1 anyag az összes technikához! A GLUMA Bond Universal használata esetén szabadon választhat bondozási technikát: Teljes savazás: a zománcot és a dentint is bevonhatja a savazási lépésbe. Szelektív savazás: savazhatja csak a zománcot....

4146

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.