Hívjon minket:
+36-06 1 796 03 94‬
Gondolkodott már azon, mi a legjobb ülő pozíció?

Gondolkodott már azon, mi a legjobb ülő pozíció?

Gondolkodott már azon, mi a legjobb ülő pozíció?
Gondolkodott már azon, mi a legjobb ülő pozíció?
0 835

A válasz egyszerű: “Mindig a mozgást követő!” Az ergonomikus székek megfelelnek ezeknek a követelményeknek: támogatják az ülőpozíciók nem észlelhető és legkiterjedtebb mozdulatait is, valamint stabilak maradnak, mikor a testnek arra van szüksége. Egy olyan székkel, ami követi a mozgásait, sokkal jobban tud koncentrálni a munkájára, mert az izmai szabadon működhetnek. Az egész test észrevétlenül mozoghat. A jó vérkeringés képezi az alapját az egészséges testnek és léleknek.

A CATO számos alternatívát kínál a fent említett igények kielégítésére.

AZ EGÉSZSÉGÉBE VALÓ BEFEKTETÉS MINDIG A LEGTERMÉSZETESEBB.


Az OK széket a lovasok inspirálták: hosszú lovaglás után is megőrizték a jó testtartásukat és a felsőtest tökéletes egyensúlyban maradt. Ez a megfigyelés vezetett az elterjedt “nyerges szék” megalkotásához, mely sokféle beállítást kínál.

  • Az aktív ülésre kifejlesztve
  • Kényelmes minden pozícióban
  • Üléstől függően magas, közepes és alacsony háttámla-magasság beépített lábtámasszal
  • A legkörnyezetbarátabb termékek között van jelen a piacon
  • Új és könnyű
  • Kényelmes, ahol Önnek szüksége van rá

Az OK végtelen lehetőségét kínálja a szabad munkának: ülés, félig egyenes testtartás.
A háttámla egyedi kiképzése tökéletes támaszt nyújt a különféle ülőpozíciókban, anélkül hogy korlátozná a test mozgását.

  1. ÁLLÍTHATÓ MAGASSÁG - a szék állítható az alacsony ülésszinttől a félig állóig.
  2. LÁBTÁMASZ - megtámasztja a lábat és a pozíció is változtatható.
  3. NYEREG ALAKÚ SZÉK - az egyedi kiképzésű ülőfelület ösztönzi a mozgásokat és az ülőpozíció változtatására sarkall.

BEÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK:

A. Ülésmagasság
B. Ülésmélység
C. Háttámla magassága
D. Dőlési ellenállás
E. Dönthetőség zárolása

Az OK szék ösztönösen válaszol a test természetes mozgásaira. Lehetővé teszi a teljes szabadságot, mivel sokféle testtartási beállítással rendelkezik. Az OK alkalmas az aktív és kényelmes ülésre minden pozícióban, ösztönösen követi a test mozgásait a felvett testtartásokban. A háttámla egyedi kiképzése tökéletes támaszt nyúlt a különféle ülőpozíciókban anélkül, hogy korlátozná a test mozgásait. Tökéletes dizájn, amely lehetővé teszi Önnek, hogy szabadon és természetes módon élhessen anélkül, hogy korlátozva lenne a veleszületett  mozgásigényében.

Hasonló bejegyzések
Interjú: Hogyan harcoljunk sikeresen a COVID 19 ellen a rendelőben-németországi tapasztalatok (angol nyelvű) Interjú: Hogyan harcoljunk sikeresen a COVID 19 ellen a rendelőben-németországi tapasztalatok (angol nyelvű)
Dr Markus Tröltzsch tapasztalatai a németországi fogászati magánklinikáról, mely a pandémia egész ideje alatt működött.
A fogorvos által elkövetett 10 halálos infekciókontrollos hiba! A fogorvos által elkövetett 10 halálos infekciókontrollos hiba!
Még ha meg is van győződve arról, hogy ez nem jellemző önre, olvasson tovább, hogy lássa, ténytleg nem követ-e el figyelmetlenségből egyet sem ebből a 10 halálos infekciókontrollos hibából.
Részletek
1902
Megosztás
Hozzászólások
Írjon megjegyzést
3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO Yamahachi
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.