Gyors és egyszerű módszer a csillogó fehér fogakért! - Opalescence GO!

1214
Gyors és egyszerű módszer a csillogó fehér fogakért! - Opalescence GO!

Az Opalescence Go™ előtöltött fogfehérítő sín ötvözi a professzionális fehérítést a páratlan kényelemmel! A forradalmian új UltraFit™ kiválóan illeszkedik a fogívhez, és azonnal alkalmas a használatra a kicsomagolás után. Gyors, egyszerű, hatékony. A tökéletes fogfehérítés után már nem kell tovább kutatnia.

Tekintse meg az Opalescence Go fogfehérítő ragyogó eredményeit:

Előtte és utána

A ragyogó mosolyhoz vezető út most még könnyebb lett:

Az Opalescence™ fogfehérítő rendszerek 30 éve segítik a pácienseket a ragyogóan fehér mosoly biztonságos, megbízható elérésében. Az Ultradent termékei kémiai módon - hidrogén vagy karbamid- peroxiddal fehérítik a fogakat, nincs szükség LED lámpák vagy aktív szén alkalmazására. Az Opalescence Go sínek megfelelő mennyiségű hidrogén-peroxid géllel vannak töltve a hatékony fehérítés érdekében. Hordozhatóak, az  egyedi csomagolás könnyed és diszkrét fogfehérítést tesz lehetővé, mely a mai világban különösen fontos.

Az innovatív UltraFit™ sín egyedi, könnyen adaptálható anyagból készül, mely minden fogívhez illeszkedik. A sín anyaga a test belső hőjének hatására elkezd formálódni a rágó- és az approximális felszínekhez. Az UltraFit sín tökéletesebb fedést biztosít a teljes rágófelszínen és bukkális irányból a lingvális irányba- az egész fogívet fehéríti és garantálja, hogy a lehető legnagyobb mennyiségű fehérítőanyag maradjon a fogakon a fehérítés egész folyamata alatt.

Opalescence Go fogfehérítő jellemzői:

  • Nincs szükség lenyomatra és modellkészítésre

  • A kicsomagolás után azonnal használható 

  • UltraFit sín minden fogívhez illeszkedik

  • Elérhető: 6%-os hidrogén-peroxiddal

  • A fogfehérítő gél kálium-nitrátot és fluoridot tartalmaz a páciens-komfort érdekében

  • Kétféle íz: dinnye és menta

  • Vegán-nincs állati eredetű összetevő

  • Igazoltan gluténmentes

  • Igazoltan kóser

Díjjnyertes kényelem a világ vezető fogfehérítőket gyártó cégei ajánlásával

Az Opalescence Go előtöltött fogfehérítő sínjei a lehető legjobb választás azon páciensek számára, akik a legkényelmesebb fogfehérítési módszert szeretnék alkalmazni bárhol és bármikor. A fogfehérítő sínek egy táskában vagy akár egy zsebben is elférnek és a kicsomagolás után azonnal alkalmazhatók . Az UltraFit™ sín diszkrét megjelenésű és optimális mennyiségű fehérítő anyaggal van töltve. Így akármikor lehetővé teszi a fogfehérítést . Az Opalescence Go fogfehérítő sínek használata egyszerű és kényelmes a páciensek és orvosok számára is, mivel nincs szükség lenyomatra, modellekre, technikai háttérre, egyedi sínekre, LED lámpákra.

Hasonló bejegyzések

Opalescence Go: A Revolutionary Paradigm in Whitening

Opalescence Go: A Revolutionary Paradigm in Whitening

Never a “me too” brand, Opalescence has, from the beginning, sought out new, different, and better ways to make whitening faster, more effective,...

988
Opalescence Boost - Még csak az anti lámpa működik igazán!

Opalescence Boost - Még csak az anti lámpa működik igazán!

A fogfehérítésnek nincs ezer módja: vagy a fogorvosi székben, vagy otthon végezzük. Az ambuláns technika...

3996
MTAFlow cement-finom konzisztenciájú és bioaktív anyag

MTAFlow cement-finom konzisztenciájú és bioaktív anyag

Az MTAFlow (mineral trioxid aggregate) helyreálító cement gyorsan egyenletes állagúra keverhető az alkalmazási területnek megfelelően. Az MTAFlow finom konzisztenciával rendelkezik ultrafinomra őrölt por- és  szabadalmaztatott gél talmának...

513

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.