Hívjon minket:
+36-62 55 40 80
Gyors és egyszerű módszer a csillogó fehér fogakért! - Opalescence GO!

Gyors és egyszerű módszer a csillogó fehér fogakért! - Opalescence GO!

Gyors és egyszerű módszer a csillogó fehér fogakért! - Opalescence GO!
Gyors és egyszerű módszer a csillogó fehér fogakért! - Opalescence GO!
0 357

Az Opalescence Go™ előtöltött fogfehérítő sín ötvözi a professzionális fehérítést a páratlan kényelemmel! A forradalmian új UltraFit™ kiválóan illeszkedik a fogívhez, és azonnal alkalmas a használatra a kicsomagolás után. Gyors, egyszerű, hatékony. A tökéletes fogfehérítés után már nem kell tovább kutatnia.

Tekintse meg az Opalescence Go fogfehérítő ragyogó eredményeit:

Előtte és utána

A ragyogó mosolyhoz vezető út most még könnyebb lett:

Az Opalescence™ fogfehérítő rendszerek 30 éve segítik a pácienseket a ragyogóan fehér mosoly biztonságos, megbízható elérésében. Az Ultradent termékei kémiai módon - hidrogén vagy karbamid- peroxiddal fehérítik a fogakat, nincs szükség LED lámpák vagy aktív szén alkalmazására. Az Opalescence Go sínek megfelelő mennyiségű hidrogén-peroxid géllel vannak töltve a hatékony fehérítés érdekében. Hordozhatóak, az  egyedi csomagolás könnyed és diszkrét fogfehérítést tesz lehetővé, mely a mai világban különösen fontos.

Az innovatív UltraFit™ sín egyedi, könnyen adaptálható anyagból készül, mely minden fogívhez illeszkedik. A sín anyaga a test belső hőjének hatására elkezd formálódni a rágó- és az approximális felszínekhez. Az UltraFit sín tökéletesebb fedést biztosít a teljes rágófelszínen és bukkális irányból a lingvális irányba- az egész fogívet fehéríti és garantálja, hogy a lehető legnagyobb mennyiségű fehérítőanyag maradjon a fogakon a fehérítés egész folyamata alatt.

Opalescence Go fogfehérítő jellemzői:

  • Nincs szükség lenyomatra és modellkészítésre

  • A kicsomagolás után azonnal használható 

  • UltraFit sín minden fogívhez illeszkedik

  • Elérhető: 6%-os hidrogén-peroxiddal

  • A fogfehérítő gél kálium-nitrátot és fluoridot tartalmaz a páciens-komfort érdekében

  • Kétféle íz: dinnye és menta

  • Vegán-nincs állati eredetű összetevő

  • Igazoltan gluténmentes

  • Igazoltan kóser

Díjjnyertes kényelem a világ vezető fogfehérítőket gyártó cégei ajánlásával

Az Opalescence Go előtöltött fogfehérítő sínjei a lehető legjobb választás azon páciensek számára, akik a legkényelmesebb fogfehérítési módszert szeretnék alkalmazni bárhol és bármikor. A fogfehérítő sínek egy táskában vagy akár egy zsebben is elférnek és a kicsomagolás után azonnal alkalmazhatók . Az UltraFit™ sín diszkrét megjelenésű és optimális mennyiségű fehérítő anyaggal van töltve. Így akármikor lehetővé teszi a fogfehérítést . Az Opalescence Go fogfehérítő sínek használata egyszerű és kényelmes a páciensek és orvosok számára is, mivel nincs szükség lenyomatra, modellekre, technikai háttérre, egyedi sínekre, LED lámpákra.

Hasonló bejegyzések
Dynamix®speed System – Nagysebességű precizitás pillanatok alatt Dynamix®speed System – Nagysebességű precizitás pillanatok alatt
    Kapcsoljon dupla sebességre! Ön határozza meg a lenyomatvétel sebességét, mi pedig a hatékonyságot és az időmegtakarítást.
Részletek
1490
Mastering Retraction Cord Placement Mastering Retraction Cord Placement
The most common challenges in getting a quality impression are adequate tissue retraction and sufficient moisture control. Dr. Dan Fischer, president and...
Megosztás
Hozzászólások
Írjon megjegyzést
3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO WASSERMANN Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO WASSERMANN Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO WASSERMANN Yamahachi
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.