IMPRIMO® System - Minden a 3D nyomtatáshoz

1713
IMPRIMO® System - Minden a 3D nyomtatáshoz

Minden a 3D nyomtatáshoz – Fogyóeszközök, Eszközök, Szolgáltatások.


  • IMPRIMO® LC Model Munkamodellek, szituációs modellek, minták
  • IMPRIMO® LC Splint Splintek, Sebészi sablonok
  • IMPRIMO® LC Impression Harapásregisztráló alapok, Funkciós kanalak
  • IMPRIMO® LC Cast Önthető tárgyak
  • IMPRIMO® LC IBT Ortodonciai transzfer maszkok indirekt ragasztási technikákhoz
  • IMPRIMO® LC Gingiva Gingiva maszkok
  • IMPRIMO® LC Temp Ideiglenes koronák és hidak, mock-upok
  • IMPRIMO® LC Temp lt Hosszú távú ideiglenes koronák, hidak, mock-upok
  • IMPRIMO® LC MJF Maxillo-faciális sebészi és implantológiai készülékekek
  • IMPRIMO® LC Denture Fogsor alapok
  • IMPRIMO® LC Try-In Funkcionális try-in-ek

IMPRIMO® LC Model

IMPRIMO® LC Model egy fotopolimerizációs és fényérzékeny rezin, mely a leginkább szilárd  és üreges modellek készítésére alkalmas. A sima és nem porózus felszín optimális körülményeket teremt további  feldolgozáshoz, mint pl. a nyomásformázás. Az anyag csontszínben, szürke és bézs színben is elérhető. DLP technologiát (385 nm)  alkalmazó 3D nyomtatókkal használható.


IMPRIMO® LC Splint

IMPRIMO® LC Splint a leginkább transzparens okkluzális splintek és sebészi sablonok készítésére alkalmas. A  385 nm hullámhosszon történő kötésének köszönhetően az anyag megtartja transzparenciáját. DLP technologiát (385 nm)  alkalmazó 3D nyomtatókkal használható.


IMPRIMO® LC Impression

Az IMPRIMO® LC Impression-nak készített bázislemezek és funkcionális kanalak garantálják a precíz lenyomatvételt és emellett biokompatibilisek.  DLP technologiát (385 nm)  alkalmazó 3D nyomtatókkal használható.


IMPRIMO® LC Cast

IMPRIMO® LC Cast precíziós öntött technológiában alkalmazott nyomtatott tárgyak készítésére alkalmas.  DLP technologiát (385 nm)  alkalmazó 3D nyomtatókkal használható.


IMPRIMO® LC IBT

IMPRIMO® LC IBT az indirekt ragasztási technikában használt bracket transzfermaszkok készítésére alkalmas. DLP technologiát (385 nm)  alkalmazó 3D nyomtatókkal használható.


IMPRIMO® LC Gingiva

IMPRIMO® LC Gingiva rugalmas gingiva maszkok készítésére alkalmas magas precizitású implantátumoknál. DLP technologiát (385 nm)  alkalmazó 3D nyomtatókkal használható.


IMPRIMO® LC Temp

IMPRIMO® LC Temp -et ideiglenes restaurációk és mock-upok készítésére találták ki. A nyomtatható rezin a klasszikus VITA színkulcs A1, A2, A3 színeiben elérhető. DLP technologiát (385 nm)  alkalmazó 3D nyomtatókkal használható.


IMPRIMO® LC Temp lt

Az IMPRIMO® LC Temp lt hosszú távú ideiglenes anyagok gyártására hivatott. A nyomtatható rezin a klasszikus VITA színkulcs A1, A2, A3 színeiben elérhető. DLP technologiát (385 nm)  alkalmazó 3D nyomtatókkal használható.


IMPRIMO® LC Try-In

IMPRIMO® LC Try-In bázisanyagként alkalmazható a digitális módon gyártott funkcionális try-inek készítése során. A nyomtatható rezin a klasszikus VITA színkulcs A1, A2, A3 színeiben elérhető. DLP technologiát (385 nm)  alkalmazó 3D nyomtatókkal használható.


IMPRIMO® LC Denture

IMPRIMO® LC Denture fogsor alaplemezek gyártására alkalmas. Az anyag eleget tesz a fogászati termékek vízabszorbciós és vízoldékony követelményeire vonatkozó ISO 20795-1: 2013 szabványnak. Narancs-pink, halvány pink és élénk pink színekben elérhető. DLP technologiát (385 nm)  alkalmazó 3D nyomtatókkal használható.


IMPRIMO® LC MJF

IMPRIMO® LC MJF az implantológiában és maxillofaciális sebészetben alkalmazott készülékek gyártására alkalmas. Magas százalékos arányú kémiai kompatibilitás és biokompatibilitás jellemzi, amely teljes összhangban van a  világszerte elfogadott jelenlegi állásponttal. DLP technologiát (385 nm)  alkalmazó 3D nyomtatókkal használható.

Hasonló bejegyzések

OnyxCeph3™ CA® SMART 3D 2.0 - Ortodonciai szoftver rendelői és laboratóriumi alkalmazásra

OnyxCeph3™ CA® SMART 3D 2.0 - Ortodonciai szoftver rendelői és laboratóriumi alkalmazásra

A már bizonyított OnyxCeph3™ CA® SMART 3D továbbfejlesztése elsősorban a laboratóriumtulajdonosok igényeire fókuszál, melyek közé tartozik a pontos tervezés, transzpozíció és a digitális fogszabályzó szerkesztés, összetett megoldások kivitelezése....

1487
Ceramill Motion 2

Ceramill Motion 2

A dentál CAD/CAM rendszer egy modern technológia, amely segítségével gyorsan, minőségesen minimális erőfeszítéssel, maximális precizitással tudjuk kidolgozni a protetikai munkákat. A CAD/CAM gép előnye az egyszerű munkafolyamattal szenben a...

1408

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.