Hívjon minket:
+36-06 1 796 03 94‬
Ivoclar Vivadent meghívja Önt a Competence in Esthetics 2019-re

Ivoclar Vivadent meghívja Önt a Competence in Esthetics 2019-re

Ivoclar Vivadent meghívja Önt a Competence in Esthetics 2019-re
Ivoclar Vivadent meghívja Önt a Competence in Esthetics 2019-re
0 108

Az Ivoclar Vivadent által rendezett, éves Competence in Esthetics szimpóziumra 2019. november 15-16-án, Budapesten kerül sor.

2019-ben Ivoclar Vivadent visszatér a városba, ahol minden elkezdődött – a legelső Competence in Esthetics 13 évvel ezelőtt Budapesten került megrendezésre, és sikere azóta is töretlen.

Miről is szól a Competence in Esthetics?

A Competence in Esthetics szimpózium az egyik legnagyobb évenkénti rendezvény fogorvosok és fogtechnikusok számára, ahol azzal a céllal gyűlnek össze a világ vezető szakemberei, hogy bemutassák a fogászat legújabb innovációit. Ezzel az eseménnyel  Ivoclar Vivadent rámutat a folyamatos továbbképzés és élethosszig tartó tanulás fontosságára. Az előadások azokkal az aktuális és valós problémákkal foglalkoznak, amelyek mindennapi kihívásokat jelentenek fogorvosoknak és fogtechnikusoknak, és azokra tapasztalaton és tudományos kutatásokon alapuló megoldásokat kínálnak. Az Ivoclar Vivadent olyan termékrendszerek és okos megoldások kifejlesztésére szakosodott, amelyeknek összehangolt termékkínálata lefedi a teljes kezelési munkafolyamatot, és a minőség tekintetében is etalonként szolgál. A Competence in Esthetics kapcsolatépítő esemény is egyben, mely támogatja a tudományos együttműködést és a tudáscserét.

Mire számíthatnak idén?

Az idei rendezvény átfogó témája a „hatékony esztétika”, amely igazolja „az idő pénz” kifejezést, és amelynek célja egy hatékony kezelési munkafolyamat kialakítása, amely rövidebb idő alatt eredményez kimagasló esztétikát, funkcionalitást és tartós fogpótlásokat.

Az Ivoclar Vivadent vezető az innovációban és a fogászat mindennapos kihívásainak megoldásában. Ennek tudatában megtanultunk magas elvárásokat támasztani a Competence in Esthetics szimpózium felé. Az idei Competence in Esthetics programja tükrözi Ivoclar Vivadent azon törekvéseit, hogy elérje és meghaladja ezeket a várakozásokat.

Az idei rendezvény 13 izgalmas előadást és 8 élő bemutatót tartalmaz. 19 nemzetközileg elismert szakember fogja ismertetni a fogászat és fogtechnika legújabb trendjeit. Számos téma lefedésre kerül, többek között a teljes kezelési munkafolyamat optimalizálása, a digitalizáció okozta kihívások, és az összetett kezelési eljárások szabványosítása és egyszerűsítése. Az élő bemutatók alatt a résztvevőknek lehetőségük nyílik valós időben megtekinteni a kezelési munkafolyamatokat, és hasznos tippeket sajátíthatnak el.

Mint minden évben, az Ivoclar Vivadent idén is elkötelezett a kapcsolatépítésre alkalmas, barát­ságos, nyugodt környezet megteremtése iránt. Élvezze a rendezvény utáni záró partit, és ne hagyja ki a lehetőséget, hogy megismerkedjen az Önnel azonos tudományterületen dolgozó kollégákkal!

Hogyan kell regisztrálni?

Ha szeretne részt venni ezen a nagyszerű rendezvényen és lendületet adna szakmai pálya­futásának, regisztrálhat helyi kereskedőjénél telefonon : 06307896445 / E-mail-ben : info@dental-medical.hu, vagy tekintsék meg a programajánlatot mind két napra, töltsék ki az ONLINE JELENTKEZÉS-i ívet.
 

Jelentkezzen  október 20-ig , hogy  kedvezményesen jusson hozzá a jegyéhez!

Regisztráció:

Early bird (július 31-ig): EUR 190
Normál ár (augusztus 1-től október 20-ig): EUR 230
Késői regisztráció (október 21 után): EUR 270
Diák belépő: EUR 95
Belépő csak az Esthetic partira: EUR 65

Különleges Dental-Medical ajánlat:

  • Bruttó 990 € értékű anyag vásárlása esetén a belépőjegy AJÁNDÉK
  • Bruttó 1235 €  Bluephase Style vásárlása esetén a belépőjegy AJÁNDÉK
Hasonló bejegyzések
Beszámoló a Vertex továbbképzésről Beszámoló a Vertex továbbképzésről
Egyedülálló lehetőségünk volt, hogy részt vegyünk a nemzetközileg is elismert Javier Ubeda előadásán,...
Nondas Vlachopoulos tanfolyama Nondas Vlachopoulos tanfolyama
2017. május 20.-án és 21.-én jelen voltunk a zseniális Nondas Vlachopoulos Belgrádi kétnapos tanfolyamán....
Megosztás
Hozzászólások
Írjon megjegyzést
3m
Amann girrbach
ANAXDENT
Argen
BEGO
Carl Martin
Cato
Coltene
Diadent
Dürr
EMS
Euronda
G&H
GC
GRAMM DENTAL
Hanel
Hereaus
Ivoclar ivodent
Jota
Kettenbach
Kuraray
MANFREDI
Mani
MGF
Microbrush
Miltex/Integra
MPF
Nordiska Dental
Noritake
OCC
ORANGEDENTAL
PREMIER
REITEL
Renfert
Roeko
Ruthinium
Tokuyama
Ultradent
UNIDENT
UNIGLOVES
Valplast
VDW
Vertex
Yamahachi
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.