Kimagasló erősség a fémmentes kerámiákhoz

1831
Kimagasló erősség a fémmentes kerámiákhoz

RelyX™ Ultimate Adhesive Resin Cement egy innovatív duálkötésű cement a 3M TM ESPE TM,-től. Fejlesztésének célja, hogy a legkülönlegesebb szükségleteket is kielégítse a fémmentes kerámiák cementelésével kapcsolatban. A RelyX™ Ultimate biztosítja a határok nélküli eredményeket úgy, hogy garantálja a magas erősségű kötést és a hosszantartó, magas esztétikájú eredményeket. Ez a cement előreláthatóan biztosítja a legjobb eredményeket, amennyiben a Scotchbond™ univerzális adhesivvel párosítják. Ezen két termék kombinálásával szükségtelenné válik más aktivátorok használata és az előkészületekkel kapcsolatos további lépések.

A ScotchbondTM Universal Adhesive egy egykomponensű dental-adhesiv amely kiterjed valamennyi javallatra és szükséges eljárásra. Self-etch, Total-etch, és Selective-etch enamel mellé egyaránt lehet használni a direkt és indirekt dentális restaurációkhoz. Ezen lehetőségek mellé, a Scotchbond-ot egyaránt használhatjuk primerként is fémhez és cirkoniumhoz is, akár csak a silanizátor.
 

Kevesebb lépéssel is lehet nagyobb kötási erő!

RelyX™ Ultimate Adhesive Resin Cement és Scotchbond™ együtt megoldják a legnagyobb kihiívásokat is. A két termék egyszerű használatával az eredmény kimagaslóan erős kötés. Két komponensre van szükség – egy üveg és egy fecskendő amely minden problémát megold a fémmentes munkáknál. Ez egy olyan cement amellyel sikeresen és egyszerűen meg lehet oldani az összes problémát.

  • Vezető kötési erő a fogászatban
  • Egyszerű használat
  • Ideális CAD/CAM illetve más fémmentes munkákhoz is egyaránt
  • Gyors és egyszerű használat – csak két komponens (fecskendő és üveg)
  • Self-etc , total-etch vagy a selective-etch tehnikához is egyaránt
  • Kifogástalan esztétika természetes fluoreszenciával
  • Dualkötésű rendszer beépített aktivátorral, fény nélkül is működésbe lép a Scotchbond univerzalni adheziv
  • Magas ellenállás és szín stabilitás
  • Nagy ellenállást biztosít a nyállal szemben, megoldást nyújt a problémás helyzetekben is

Kevesebb összetevő – könnyebb használat
A RelyX Ultimate akkor kerülhet fölénybe, ha a Scotchbond univerzális adhezívvel együtt alkalmazzuk, amely többféle szerepet tölt be a savazás előkészítésénél, de használhatjuk primerként is javítások előtt a legtöbb felületen. A RelyX Ultimate aktivátort tartalmaz magában, amely fény nélkül is megköt és a Scotchbond univerzális adhezívvel hat, ezáltal nem szükséges külön aktivátort használni, ugyanakkor lerövidíti a folyamatot és elkerüljük a felesleges teendőket.

Kevesebb összetevő – a munkát kevesebb lépéssel is el lehet végezni, minek következtében könnyebben kezelhető és a hibalehetőségek is csökkenek. Emellett csökkenthetik az anyagmennyiség szükségletét, amely a mindennapokban egyébként nélkülözhetetlen.
 

A Scotchbond univerzális adhezív előnyei:

  • Magába foglalja a hozzáférés lehetőségét a total-etch-hez és a self-etch-hez.
  • Beépített primer a fémmentes és fémes kerámiákhoz is.
  • Megtartja a saját formáját nedves és száraz közegben is.
  • Nem érzékeny semmilyen technikára a total-etch-nél és self-etch-nél sem.

RelyX Ultimate cement előnyei:

  • A dualkötés erős kötést biztosít
  • Fluoreszenciája mint a természetes fogaké, magas ellánálló képesség
  • Léteznek próba paszták is

RelyX Ultimate cement automix/önkeverő csomagolásban van, 8.5 gramm bázis paszta és katalizátor található, amely kb. 16 aplikációra elegendő. Négy különböző árnyalatban kapható: transzlucens, B 0.5(Beach), A1 és opak A3. Try-in paszta is ugyan ezen színekben kapható. A termék szavatossági ideje 18 hónap, nem szükséges hűtőszekrényben tartani.
 

RelyX Ultimate cement felhasználható mint:

  • Fémmentes kerámiák, kompozitos vagy fém inlay, onlay, hidak és koronák, két- és háromtagú Merilend hidak valamint inlay/onlay hidak végleges cementezéséhez
  • Kerámia és kompozit héjak cementezéséhez
  • Kerámia, kompozit vagy metál hídfők végleges cementezésére az implantátumoknál
  • Fogcsapok és csavarok végleges cementezéséhez, speciálisan kialakított a fémmentes kerámiákhoz

Hasonló bejegyzések

Ragaszkodjon az innovációkhoz: A modern adhezívek 5 előnyös tulajdonsága

Ragaszkodjon az innovációkhoz: A modern adhezívek 5 előnyös tulajdonsága

A radioopacitástól kezdve a káriesz-érintett dentinfelszínek lezárásáig a modern univerzális adhezívek széles variációs lehetőségekkel hozakodtak elő, melyek a használatot sokkal hatékonyabbá tudják tenni. Itt az ideje, hogy újra felfedezzük az...

1234
A polimerek legújabb generációja - Pekkton® ivory!

A polimerek legújabb generációja - Pekkton® ivory!

Magas minőségű polimer végleges esztétikus implantátumos restaurátumok készítésére.

4699
M.P.F. termékek

M.P.F. termékek

Az M.P.F. Brush Co cég újítással rukkolt elő igényes kerámiásoknak. Az M.P.F. Ceramic Palette, bekeverő tálca a cég legutóbbi fejlesztése.

3306

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.