Hívjon minket:
+36-62 55 40 80
Lágyszöveti emergencia-profil rekonstrukció

Lágyszöveti emergencia-profil rekonstrukció

Lágyszöveti emergencia-profil rekonstrukció
Lágyszöveti emergencia-profil rekonstrukció
0 200

Egy újszerű eljárásról szóló esettanulmány, melyben anatómikus gyógyuló-csavarokat használnak egyfázisú műtéti eljárásban

A periimplantáris lágyszövet formázása alapvető lépés az anatómikusan formázott, élethű és könnyen tisztítható fogpótlás kialakításánál, mely a páciens számára hatékony plakk kontrollt tesz lehetővé. A műtét során alkalmazott anatómikusan formázott gyógyulócsavarok használata  egyszerű módja a lágyszöveti dimenziók javításának, valamint gyors, egyszerű és költséghatékony lehetőség a lágyszöveti topográfia kialakítására.


Kiindulási állapot: szemmel látható a kemény és a lágyszövetek horizontális reszorpciója. Klinikai megjelenés és preoperatív periapikális röntgen.


Periapikális felvétel és klinikai megjelenés egy évvel a beavatkozás után. A foghúzás helyének sikeres anatómikus helyreállítása. A lágyszövet kontúrjai és domborzata harmonikusan illeszkedik a környező fogakhoz, az implantátum osszeointegrációja tökéletes, nincs csontveszteség, az approximális csont magassága kielégítő.

Ez az esettanulmány bemutatja az anatómikus gyógyulócsavar kiválasztásának és elkészítésének egyszerűsített módszerét és protokollját, valamint a kialakított ínyforma lenyomatvételi fej segítségével történő lemásolását. Mindez a periimplantáris szövetek dimenziójának és formájának egy lépésben történő pontos lemintázását eredményezi. Az anatómikusan kialakított elemekhez illeszkedő strandard fogsorelemek kiválasztása és adaptációja a kezelés közben történik egy speciális eszközrendszer segítségével.

 ↓ ESETTANULMÁNY 

Töltse le a teljes esettanulmányt (angolul) az alábbi kérdőív kitöltése után.

  Kérdőív:

Hasonló bejegyzések
Egy egyszerű Cervico eset - hétköznapi fogászat Egy egyszerű Cervico eset - hétköznapi fogászat
Kiértékelési szakasz: A  fogatlan gerincet a Cervico Guide cilindrikus sapkája segítségével mérjük fel, hogy biztosítsuk a megfelelő mesio-distalis dimenziókat az implantátum behelyezéséhez. Tipp:  a cilindrikus sapkára gravírozott szám jelenti annak átmérőjét mm-ben kifejezve (pl. #9 - 9 mm ). Ez az információ segít az implantátum-platform méretének kiválasztásában, mely biztonsággal behelyezhető az adott fogatlan gerincbe, megtartva a 1.5 mm-es távolságot az implantátum platformja és a szomszédos fogak között (biztonságos zóna elve).
Esettanulmány-  A VPI rendszer Cervico használata a rendszer összes lehetőségének előnyeit kihasználva Esettanulmány- A VPI rendszer Cervico használata a rendszer összes lehetőségének előnyeit kihasználva
VPI Cervico-t az elmúlt négy évben folyamatosan klinikailag tesztelték és fejlesztették, bizonyítva annak biztonságos használatát, pontosságát és hatékonyságát. Kövesse az előírt klinikai használati protokollokat az optimális eredmények elérése érdekében. Ezeket a protokollok  alaposan dokumentált tesztek eredményei, melyek hatékonyan működnek. Elképesztő a gyorsaság, amivel a kezelőorvos képes az ideális gyógyulócsavar intraorális kialakítására  és sokkal egyszerűbbnek tűnik a kimagasló eredmények elérése a végleges pótlás esztétikájában.
Megosztás
Hozzászólások
Írjon megjegyzést
3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO WASSERMANN Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO WASSERMANN Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO WASSERMANN Yamahachi
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.