Lubricare 2 - Gyors, hatékony és költségmegtakarításos karbantartás

272
Lubricare 2 - Gyors, hatékony és költségmegtakarításos karbantartás

A Lubricare 2 automatikusan elvégzi a fogászati kézidarabok (tisztítás és kenés) karbantartását, melyek nélkülözhetetlenek a mindennapi gyakorlatban.

Négy kézidarabig rövid idő alatt
Különböző előre beállított működési módoknak köszönhetően a Lubricare 2 rövid idő alatt akár négy kézidarab karbantartását is elvégzi. Kb. 20 másodperc alatt megtisztít egy turbint, és 40 másodperc alatt egy könyökdarabot

 

Tiszta levegőfúvó rendszer
A kettős szolénoid szelepek rendszerének és a tiszta levegőnek kijelölt vezetéknek köszönhetően a rendszer tiszta levegőt szállít olajkeverék nélkül. A olajozás előtti vízelvezetés folyamata során a rendszer eltávolítja a fejben lévő vizet, ami maximalizálja a olajozás hatását, és minimalizálja a gyakorlat előtti üresjárat időtartamát.

Költségmegtakarítás
OLAJFELHASZNÁLÁS 4-SZERES CSÖKKENTÉSE
A Lubricare 2 használatával az olajfogyasztás 4-szeresére csökken a kézi eljárásokhoz képest, így kiváló költségmegtakarítást tesz lehetővé a gyorsabb karbantartás érdekében.

Eltávolítható elülső ajtó
Az elülső ajtó eltávolítható, hogy javítsa a hozzáférést. A Lubricare 2 beépített olajköd-szívó mechanizmust tartalmaz a használat során aeroszol terjedésének megakadályozására.

Lapos vezérlőpanel
A vezérlőpanel lapos, könnyen tisztítható.

Spraynet®
99,99% -OS MIKROBIÁLIS TERHELÉS CSÖKKENTÉSE
A legjobb eredmények elérése érdekében a Bien-Air nagyon ajánlja a Spraynet® és a Lubrifluid használatát. A Spraynet® bizonyítottan csökkenti a mikrobiális terhelést 99,99%-kal.

Teljes kompatibilitásA Lubricare 2 kompatibilis más gyártók kézidarabjaival és tisztítási vagy kenési termékeivel.

↓ BROSSÚRA ↓
Töltse le a pdf-et (angolul) az alábbi kérdőív kitöltése után.

  Kérdőív:

Hasonló bejegyzések

TORNADO X turbina a Bien Air Dental-tól

TORNADO X turbina a Bien Air Dental-tól

Accu-Chuck™- fúrózár és rotációs meghajtó mechanizmus Ez a forradalmian új technológia biztosítja a fúrófej megbízható befogását, meggátolva a vibrációt. Ez az innováció felel a A TORNADO X összehasonlíthatatlan stabilitásáért, mely...

3821
Chiropro PLUS, speciálisan szájsebészeknek kifejlesztve!

Chiropro PLUS, speciálisan szájsebészeknek kifejlesztve!

Egyszerűség. A Bien-Air legújabb generációs implantációs és sebészeti motorja. A két eszköz (Chiropro és Chiropro PLUS)  kifejlesztésekor arra törekedtünk, hogy ezen rendszerek használatát a legapróbb részletekig a lehető legkönnyebbé tegyük....

895
Emelje magasabb szintre páciense biztonságát az EVO.15-tel

Emelje magasabb szintre páciense biztonságát az EVO.15-tel

Az EVO.15 könyökdarab megfelel a megjelenésre vonatkozó elvárásoknak és a páciens biztonságát is növeli. Kombinálja a svájci precizitást és a versenytársaival összehasonlíthatatlan tartósságot és ergonómiát. Fedezze fel, mi teszi az EVO.15...

1232

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.