MCX LED- A legkisebb a legnagyobbak között

2284
MCX LED- A legkisebb a legnagyobbak között

40%-kal rövidebb és 33%-kal könnyebb. Az MCX LED a Bien-Air által valaha tervezett legkisebb és legkönnyebb kefementes mikromotor állítható LED lámpával. Az új Micro-Series eszközökkel együtt használva, melyek kisebekk egy turbinánál, garantált a verhetetlen teljesítmény. Az MCX és Micro-Series eszközökkel példátlan eszközfogást és egyensúlyt érezhet, mely még tökéletesebb kontrollt tesz lehetővé így kevésbé fárad el a nap végére.
Az erő automatikusan alkalmazkodik a különböző nyomáserősségekhez a Smart Logic elektronikus konrollrendszernek köszönhetően. Ez irányítható és állandó erőt jelent a lehető legcsekélyebb rázkódással. Az élettartamú kenéssel ellátott csapágyak teszik az MCX-et karbantartását szükségtelenné. 3 év garanciát adunk termékünkre.

A Bien-Air MCX mikromotora párosítva a Micro-Series kiegészítőivel hasonló mérettel rendelkezik, mint egy hagyományos turbina, de összehasonlíthatatlanul nagy teljesítménnyel bír. Az MCX élethosszig tartó kenéssel van ellátva, így nincs szükség a karbantartására, valamint a Bien-Air által valaha tervezett legkisebb és legkönnyebb kefementes mikromotor. Az MCX és Micro-Series eszközökkel példátlan eszközfogást és egyensúlyt érezhet, mely még tökéletesebb kontrollt tesz lehetővé így kevésbé fárad el a nap végére. MCX és MCX LED kefementes mikromotorok: 1000-40,000 rpm, max. torque 2.5 Ncm. Állítható LED világítás (csak az MCX LED) és belső hűtés. Védelem nélkül sterilizálható élethosszig tartó kenéssel ellátott csapágyak kompatibilisek az E-típusú csatlakozással az ISO 3964-nek megfelelően és a Micro-Series kiegészítőkkel.

TECHNIKAI ADATOK:

  • Alkalmazás: Konzerváló fogászat, Preventív fogászat
  • Típus: Kefementes, belső hűtés
  • Forgási sebesség: 1000-40,000 rpm
  • Max torque: 2.5 Ncm
  • Torque kontroll: Nincs
  • Súly (g): 79 gr
  • Dimenziók: Ø 21 x 42 mm
  • Világítás: Állítható intenzitású LED világítás 
  • Max. zajszint, alkalmazkodva ISO 11498-hoz: 51 dBA
  • Sterilizálható: Igen
  • Csapágyak: Élethosszig tartó kenéssel ellátott csapágyak
  • Cső rotálahtó: 0°-ban
  • Garancia: 3 év
  • Referenciaszám: MCX LED 1600751-001; MCX világítás nélkül 1600780-001

HOGY MŰKÖDIK AZ MCX KEFEMENTES MIKROMOTOR?

Mint bármely más elektromos mikromotor, a kefementes mikromotorok is rotorból és sztátorból állnak. A kefével rendelkező mikromotorokkal ellentétben az MCX rotorja egy mágnessel rendelkezik, a tekercsek pedig a sztátorba vannak beépítve. A mechanikus kapcsoló funkció, ami egy karbon típusú kefés mikromotornál a kefe és a kollektor kombinációjából áll, fel van cserélve egy elektronikus meghajtóra. Ez a nagy teljesítményű és nagy sebességű mikromotorok kifejlesztésével vált lehetővé. Az elektronikus meghajtó elektromos mezőt hoz létre a sztátorban, amely a mégnessel lép kölcsönhatásba. 

KEFEMENTES TECHNOLÓGIA, AZ ÚJ DIMENZIÓ

  • Nagyobb erő és torque.

A Bien-Air mikromotorok jellemzője  a nagyobb teljesítmény állandó torque erő mellett a gyors és megerőltetés nélküli használat érdekében

  • Precíz irányíthatóság.

A szabadalmaztatott Smart Logic™ elektronikus kontroll a Bien-Air mikromotoroknak fokozatmentes, vibrációmentes forgást kölcsönöz a legaprólékosabb és legprecízebb fogászati munka elvégzésére.

  • Kis méret és kis súly.

A Bien-Air mikromotorok lényegesen rövidebbek és könnyebbek a hagyományos modelleknél. Ez optimális eszközfogást és egyensúlyérzetet kelt kisebb kézfáradást eredményezve.

  • Karbantartás szükségtelensége.

A Bien-Air mikromotor csapágyai élethosszig tartó kenéssel vannak ellátva a használat utáni olajozást kiváltandó. Többszöri ismételt sterilizációs ciklusoknak képesek ellenállni, a legszigorúbb higiéniai szabályoknak felelnek meg.

  • Könnyű és gazdaságos a karbantartása
  • 3 éves garancia.


MICRO-SERIES. ÜDVÖZÖLJÜK EGY ÚJ DIMENZIÓBAN.

A Bien-Air új generációs Micro-Series modelljei egyesítik az innovációt a kompakt dizájnnal, amely feljavított teljesítményt és kezelhetőséget nyújt. 30%-kal rövidebbek és 23%-kal könnyebbek a hagyományos modelleknél, jól tervezett markolattal rendelkeznek, amely biztosítja az optimális munkakényelmet, kisebb mértékű kéz-, kar- és vállfáradást ereményezve.

ALACSONYABB ZAJSZINT ÉS KISEBB VIBRÁCIÓ

A Bien-Air elektomos mikromotorja 2x alacsonyabb zajszinttel bír, összehasonlítva egy levegőturbinával. Ez nagy mértékben csökkenti a páciens szorongását és diszkomfortérzetét, valamint a fogorvos számára hatékonyabb munkavégzést tesz lehetővé. Jelentősen kisebb a vibráció, ebből kifolyólag a vágóteljesítmény pontosabb és a finírozás simább lehet.

TÖLTSE KI AZ ŰRLAPOT


Alább letöltheti az MCX LED mikromotor katalógusát és többet tudhat meg technikai adatairól,
valamint megtekintheti összehasonlítását más Bien-Air mikromotorokkal.

  Brosúra letöltése:

Hasonló bejegyzések

CA 1:1- A MEGBÍZHATÓSÁG KÉPVISELŐJE

CA 1:1- A MEGBÍZHATÓSÁG KÉPVISELŐJE

Egyes eszközök még 40 év után is nagy tiszteletnek örvendenek, ezek közé tartozik a Bien Air CA 1:1 és a CA 1:5 elektromos kézidarabja. Állandó fejlesztésük, produktivitásuk és tartósságuk teszi őket a legközkedveltebb modellekké a termékek közül.

1521
BORA LK TURBINA MULTIFLEX-hez a legjobb a Bien Air technológiától

BORA LK TURBINA MULTIFLEX-hez a legjobb a Bien Air technológiától

A Bora LK turbinák rendkívül könnyű és pontos eszközök. A Bien Air turbinái gyártása érdekében a legigényesebb dizájnterületeken inspirálódott, mint pl. a repülés vagy a hajózás tudománya.

3360

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.