Hívjon minket:
+36-62 55 40 80
Minden, amit eddig is kedvelt és még annál több: az új Omni-Matrix Disposable Feszítő és Matrica

Minden, amit eddig is kedvelt és még annál több: az új Omni-Matrix Disposable Feszítő és Matrica

Minden, amit eddig is kedvelt és még annál több: az új Omni-Matrix Disposable Feszítő és Matrica
Minden, amit eddig is kedvelt és még annál több: az új Omni-Matrix Disposable Feszítő és Matrica
0 226

​Az általános fogászatban végzett kezelések 50%-át a másodosztályú tömések teszik ki. Egyes esetek elég trükkösek is lehetnek, az Ultradent pedig pont arra nyújt megoldást, hogy gyönyörű másodosztályú töméseket készülhessenek a posterior régióban. Az Omni-Matrix egyszer használatos rögzítő és matrica kiválóan alkalmazható ezeken a területeken.


Ultradent újratervezett Omni-Matrix egyszer használatos feszítő és matrica

Az Omni-Matrix  új matricafeszítőjénél mindazok a tulajdonságok megmaradtak , amit az elődjénél a kezelőorvosok eddig is favorizáltak. Ide tartozik a szárnyas és szárny-nélküli dizájn, az eldobhatóság, a széles és keskeny szalagok,  a forma viszont teljesen megújult! A csuklós fej és az új dizájn lehetővé teszi az Omni-Matrix feszítő egyedivé alakíthatóságát, így alkalmazkodva bármelyik kvadráns preparációjához a minőség vagy a páciens-komfort feláldozása nélkül. Mindemellett jobb látási viszonyokat is biztosít.


Meet the NEW Omni-Matrix Disposable Retainer and Matrix Band

Az Omni-Matrix  feszítő szóló vagy egyszerre több restauráció kivitelezésére is alkalmas, szárnyas-  vagy szárny nélküli dizájnnal is elérhető. Ahogy korábban is, a fogorvosoknak továbbra is lehetősége van ultra vékony fényes felületű rozsdamentes acél szalagok használatára, széles vagy keskeny kivitelben. A feszítők előtöltöttek és egyszer használatosak, így nem kell őket fertőtleníteni vagy sterilizálni a használat előtt vagy után-megspórolva így értékes időt és pénzt. Az Omni-Matrix feszítő könnyedén eltávolítható a restauráció megsértése nélkül.


Omi-Matrix feszítő szárnyas és szárnyatlan kivitelben.

A minimál invazív fogászatban az Omni-Matrix feszítő használata előnyös akkor is, ha már a szuvasságot eltávolítottuk, de a kontaktusok érintetlenek. Az Omni-Matrix feszítők használatával kapcsolatban előadásaiban Dr. Todd Snyder azt mondja: “Azokban az esetekben alkalmazom, amikor valami olyasmire van szükségem, ami gyorsan alkalmazkodik a fog formájához és helyreállítható vele a morfológia. Ha a preparáció során nem bontjuk meg  a  kontraktusokat, a matricafeszítő kényelmes használata lehetővé teszi a korrekt forma és a jó kontaktus kialakítását.”


Az Omni-Matrix feszítő és matrica kényelmes, hatékony és egyszerű megoldás a fog anatómiájának helyreállítására a másodosztályú posterior restaurációk készítésénél.

Mivel a legjobb eldobható matricafeszítő a piacon, ezért minden rendelőben elengedhetetlenül szükséges eszköz a másodosztályú tömések kialakításához. Az Ultradent újratervezte az Omni-Matrix feszítőt, mely elég jó visszajelzéseket kap az új külsőjére vonatkozóan. Dr. George Freedman szerint “ gyors, egyszerű, kényelmes és eldobható! Mi kell még ennél több?”Dr. Todd Snyder mondta: “ Az Omni-Matrix feszítő lehetővé teszi nekem a minőségi és hatékony munkát. Az igazat megvallva minden, ami minőséget és hatékonyságot nyújt, felbecsülhetetlen az életben és az üzletben egyaránt.”
Ha eddig is kedvelte, most még jobban fogja!


Az Omni-Matrix egyszer használatos feszítő és matrica továbbra is minden olyan tulajdonsággal bír, amit Ön eddig is kedvelt:

 

  • Páratlan megjelenés, mely alkalmas szóló és többszörös restaurációk kivitelezéséhez is
  • Az innovációs forma növeli a munkaterület beláthatóságát és a páciens komfortot
  • Ultra-vékony rozsdamentes acél, mely alkalmazkodik a preparációkhoz
  • Egyedülálló szárnyas vagy szárnynélküli kialakítás, amely az egyedi szükségleteket is kielégíti
  • Az eldobható dizájn, mellyel időt és pénzt spórol

 

Hasonló bejegyzések
Emelje magasabb szintre páciense biztonságát az EVO.15-tel Emelje magasabb szintre páciense biztonságát az EVO.15-tel
Az EVO.15 könyökdarab megfelel a megjelenésre vonatkozó elvárásoknak és a páciens biztonságát is növeli. Kombinálja a svájci precizitást és a versenytársaival összehasonlíthatatlan tartósságot és ergonómiát. Fedezze fel, mi teszi az EVO.15 könyökdarabot nélkülözhetetlen fogászati eszközzé a mindennapokban.

Pontos. Nagy hatékonyság és élvonalbeli technológia egyesül az EVO.15 könyökdarabban. Az új Accu-Chuck PreciPlus™ fúrótartó rotációs meghajtó mechanizmus remek példája ennek. 
Részleges héjak adhezív beragasztása Részleges héjak adhezív beragasztása
A fogászat kezdete óta létezik a vágy a tökéletesen illeszkedő, esztétikailag kifogástalan és minimál invazív technikával elkészített frontrestaurációk iránt.Csak a közelmúltban vált lehetővé, hogy ez a vágy valósággá váljon.
Részletek
2025
Megosztás
Hozzászólások
Írjon megjegyzést
3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO WASSERMANN Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO WASSERMANN Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO WASSERMANN Yamahachi
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.