M.P.F. termékek

3261
M.P.F. termékek

Az M.P.F. Brush Co cég újítással rukkolt elő igényes kerámiásoknak. Az M.P.F. Ceramic Palette, bekeverő tálca a cég legutóbbi fejlesztése. A bekeverő felület, egy fekete tokba ágyazott olasz márvány, amelynél a kapillárishatás érvényesül a kerámiapor benedvesítésénél. Az egyedülálló márvány teszi lehetővé, hogy a rajta lévő nylon munkafelület megfelelően átnedvesedjen és általa a kerámia is egyenletesen vegye fel a folyadékot. A kerámia ideális konzisztenciájú, jól megmunkálható lesz. A márványt borító nylon kíméletes a Kolinsky ecsetekhez, mint például az M.P.F. Spring Activated Kolinsky Brush, és hosszabb ideig megőrzi azok finom hegyű végződését.
A bekeverő két nylon-t tartalmaz, melyek tartósak és könnyen tisztíthatók. Az átlátszó műanyag fedél belső oldalán található ezenfelül még egy műanyag munkafelület is az árnyalatokhoz. A munkalap lehetővé teszi a különböző árnyalatok jelölését minden egyes rétegezésnél, alkoholos filctollat használva ehhez, mely szükség esetén egy törléssel eltávolítható pl. lakkbenzinnel, majd a lap újrahasználható.

Az M.P.F. All Bright gyémántpaszta kerámia és kompozit felszíneken használható, miután finom gumival átpolíroztuk, kismennyiségű pasztát viszünk a rongykorong felszínére és 8000-12000-as fordulatszámon, enyhe nyomással magasfényűre polírozzuk.

Minden tubus 11 gramm gyémántpasztát tartalmaz.

Az M.P.F Brush Pool, ecsetmosó a komplett rendszer megfelelő kiegészítője. Az egyedi dizájn magában foglal egy vizestálat és szivacsot, mindezt egy hátfallal ellátott, praktikus tartóban. Általában a vízfelesleg eltávolításakor, az ecset pöckölésével, szennyezett munkakörnyezetet teremtünk, melytől az M.P.F Brush Pool hátfala ezentúl megkímél bennünket.

Az M.P.F Brush Pool tartós műanyagból készült, mely gondnélkül mosható, vagy akár gőzölhető is. Kialakításánál figyelmbe vettük, hogy jobb, illetve balkezes fogtechnikusok is használhassák!

Hasonló bejegyzések

MPF Optimum

MPF Optimum

The Optimum™ range of brushes and instruments, designed by Nondas Vlachopoulos, is a revolution in the dental ceramic brush industry.

1810
A polimerek legújabb generációja - Pekkton® ivory!

A polimerek legújabb generációja - Pekkton® ivory!

Magas minőségű polimer végleges esztétikus implantátumos restaurátumok készítésére.

4644

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.