MTAFlow cement-finom konzisztenciájú és bioaktív anyag

512
MTAFlow cement-finom konzisztenciájú és bioaktív anyag

Az MTAFlow (mineral trioxid aggregate) helyreálító cement gyorsan egyenletes állagúra keverhető az alkalmazási területnek megfelelően.  Az MTAFlow finom konzisztenciával rendelkezik ultrafinomra őrölt por- és  szabadalmaztatott gél talmának köszönhetően. A készítmény ellenáll a kimosódásnak, ami garantálja a keverék helyben maradását. A termék Ultradent fecskendőkkel és végződéssel is adagolható, biztosítva a pontos felhelyezést a hatékony kezelés érdekében.

  • Bioaktív apatit-formáló tulajdonságokkal rendelkezik
  • Finom konzisztenciájúra keverhető
  • Ellenáll a kimosódásnak
  • 29 ga NaviTip™-fel is felhelyezhető a keverési állagtól függően
  • Kiszámítható, gyors kötés
  • Rugalmas keverési arányok- az alkalmazási területtől függően

 


Bioaktív Anyag

Az erre vonatkozó tanulmányok kimutatták, hogy az MTA cement egy bioaktív anyag, mely támogatja a gyógyulást. Az MTA cement kötés közben kálcium-hidroxidot bocsát ki . Amikor a kálcium hidroxid reakcióba lép a szöveti folyadékokkal, kálcium-foszfát réteg formálódik. Ez a réteg a hidroxi-apatit “testeként” ismert, mely a gyógyulási folyamatokért felelős.

Precíz felhelyezhetőség

Az MTAFlow cementet úgy tervezték, hogy Ultradentes végződésekkel felvihető legyen. A sűrűbb konzisztencia könnyedén felvihető 22 ga Black Micro™ tip-pel, a hígabb konzisztencia pedig a 29 ga NaviTip™ tip-pel, biztosítva a kontrollált bevitelt a csatorna egész felületén.

Finom konzisztencia, rugalmas keverési arányok

Az MTAFlow cement könnyen keverhető, finom konzisztenciával rendelkezik ultrafinomra őrölt por- és  szabadalmaztatott gél talmának köszönhetően. A por és a gél komponensek közötti keverési arány rugalmasan változtatható az alkalmazási folyamatnak megfelelően, a keményebb konzisztenciától a folyékonyig bármilyen állag felvihető a 29 ga NaviTip™ tip-pel.

Fontos kiegészítők többféle alkalmazáshoz

Az MTAFlow cement készlet kiegészítő eszközöket is tartalmaz a cement keveréséhez és felviteléhez. A készlet 8-10x-i alkalmazáshoz elegendő port és gélt tartalmaz. A csomag magába foglal még mérőkanalat, keverőlapot és a pontos felvitelhez szükséges eszközöket- 10 Skini fecskendőt, 10 Luer Lock végződést és 20 db Black Micro Tipse-et.


Hatékony perforáció helyreállítás


Cervikális harmadban perforálódott meziobukkális csatorna


MTA cement felhelyezése utáni gyógyulás


MTAFlow repair cements + 29 ga NaviTip™ tip | Easy, Accurate Delivery

Hasonló bejegyzések

Five Reasons You Should Be Using Opalescence® Whitening Toothpaste

Five Reasons You Should Be Using Opalescence® Whitening Toothpaste

  Whether you've just finished whitening your teeth or you'd like to try a whitening toothpaste before taking on a formal whitening regimen, Opalescence...

1617
Opalescence Boost - Még csak az anti lámpa működik igazán!

Opalescence Boost - Még csak az anti lámpa működik igazán!

A fogfehérítésnek nincs ezer módja: vagy a fogorvosi székben, vagy otthon végezzük. Az ambuláns technika...

3996
Minden, amit eddig is kedvelt és még annál több: az új Omni-Matrix Disposable Feszítő és Matrica

Minden, amit eddig is kedvelt és még annál több: az új Omni-Matrix Disposable Feszítő és Matrica

​Az általános fogászatban végzett kezelések 50%-át a másodosztályú tömések teszik ki. Egyes esetek elég trükkösek is lehetnek, az Ultradent pedig pont arra nyújt megoldást, hogy gyönyörű másodosztályú töméseket készülhessenek a posterior régióban....

610

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.