NextDent Denture 3D+ Classic Pink & NextDent Ortho Flex

1704
NextDent Denture 3D+ Classic Pink & NextDent Ortho Flex

 A teljes színskálát kibővítettük 6 színre, mi által lehetővé válik a fogtechnikai laboratóriumok és klinikák számára, hogy  az elkészült termék teljesen egyezzen páciens ínyszínével, a tökéletes esztétika elérésének érdekében.

A Nextdent forgalomba hozta az új  NextDent Ortho Flex  3D nyomtatóanyagot, valamint piacra dobta a Classic Pink-et, a NextDent Denture 3D+ új árnyalatát. Ezzel az új kiegészítéssel kibővülve, a Nextdent rendelkezik a forgalomban kapható fogsoralaplemez anyagok legszélesebb palettájával.

NextDent Denture 3D+ egy biokompatibilis Class IIa anyag. Az FDA által igazolt egészségügyi segédeszközként van nyilvántartva  Európában. A lehető legjobb választás!


NextDent Denture 3D+
Print Denture Base alkalmazás

NextDent Denture 3D+ egy biokompatibilis Class IIa anyag, mely minden kivehető fogsoralaplemez-típus nyomtatására alkalmas anyag.

Ez az anyag kiváló mechanikai tulajdonságokkal bír, hasonló a hagyományos fogsoralaplemez anyagokhoz. Elérhető színek: Dark Pink, Light Pink, Opaque Pink, Red Pink, Translucent Pink és az új árnyalat: Classic Pink.


NextDent Ortho Flex
Transzparens 3D nyomtatóanyag splintek és retainerek gyártására

NextDent Ortho Flex egy áttetsző, biokompatibilis Class IIa anyag, melyet 3D nyomtatású splintek és retainerek gyártására fejlesztettek ki. Az optikai megjelenés és mechanikai tulajdonságok egyensúlyban vannak, ötvözi a kiváló nyomtatási minőséget a hosszú távú stabilitással, ezért az anyag kiváló választásnak bizonyul a rendelőn belüli splintek és retainerek gyártására.

Ezt az anyagot a tiszta és transzparens megjelenés jellemzi.  A NextDent Ortho Flex magas törésállósággal bír, nagy pontossággal és  rugalmassággal rendelkező anyag.

Hasonló bejegyzések

NextDent 5100-A legjobb a kategóriájában az elérhető technológiai eredmények terén 2018-ban

NextDent 5100-A legjobb a kategóriájában az elérhető technológiai eredmények terén 2018-ban

Ezt a tekintélyes elismerést a fogászati eszközök gyártóinak adományozzák. A NextDent™ 5100-at egy innovatív technológiát alkalmazó cég, amely megreformálja a digitális fogászatot.

1823
CROWNTEC-elsőrendű 3D nyomtatási rezin

CROWNTEC-elsőrendű 3D nyomtatási rezin

A CROWNTEC egy prémium kompozit, amit biokompatibilis végleges pótlások gyártására fejlesztettek ki: koronák, inlayek, onlayek, héjak és fogsorok műfogai. Ez az FDA-tisztított (510(k) tisztaság) és CE-jelölésű II.a osztályú anyag a legjobbat...

893
Ismerje meg a Nextdent új LCD1 3D nyomtatóját!

Ismerje meg a Nextdent új LCD1 3D nyomtatóját!

Ez a kisméretű LCD technológiát használó nyomtató-platform az utómunkálatokat végző NextDent Wash & Cure rendszerrel kombinálva egy komplett munkafolyamatot képes végrehajtani. A megbízható munkafolyamat által sokkal egyszerűbbé válik a magas...

3686

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.