Hívjon minket:
+36-06 1 796 03 94‬
New shade 3D nyomtatási anyag - NextDent Denture 3D+ Classic Pink & NextDent Ortho Flex

New shade 3D nyomtatási anyag - NextDent Denture 3D+ Classic Pink & NextDent Ortho Flex

New shade 3D nyomtatási anyag - NextDent Denture 3D+ Classic Pink & NextDent Ortho Flex
New shade 3D nyomtatási anyag - NextDent Denture 3D+ Classic Pink & NextDent Ortho Flex
0 452

A New shade felül fogja múlni az összes elvárását! A teljes színskálát kibővítettük 6 színre, mi által lehetővé válik a fogtechnikai laboratóriumok és klinikák számára, hogy  az elkészült termék teljesen egyezzen páciens ínyszínével, a tökéletes esztétika elérésének érdekében.

A Nextdent forgalomba hozta az új  NextDent Ortho Flex  3D nyomtatóanyagot, valamint piacra dobta a Classic Pink-et, a NextDent Denture 3D+ új árnyalatát. Ezzel az új kiegészítéssel kibővülve, a Nextdent rendelkezik a forgalomban kapható fogsoralaplemez anyagok legszélesebb palettájával.

NextDent Denture 3D+ egy biokompatibilis Class IIa anyag. Az FDA által igazolt egészségügyi segédeszközként van nyilvántartva  Európában. A lehető legjobb választás!


NextDent Denture 3D+
Print Denture Base alkalmazás

NextDent Denture 3D+ egy biokompatibilis Class IIa anyag, mely minden kivehető fogsoralaplemez-típus nyomtatására alkalmas anyag.

Ez az anyag kiváló mechanikai tulajdonságokkal bír, hasonló a hagyományos fogsoralaplemez anyagokhoz. Elérhető színek: Dark Pink, Light Pink, Opaque Pink, Red Pink, Translucent Pink és az új árnyalat: Classic Pink.


NextDent Ortho Flex
Transzparens 3D nyomtatóanyag splintek és retainerek gyártására

NextDent Ortho Flex egy áttetsző, biokompatibilis Class IIa anyag, melyet 3D nyomtatású splintek és retainerek gyártására fejlesztettek ki. Az optikai megjelenés és mechanikai tulajdonságok egyensúlyban vannak, ötvözi a kiváló nyomtatási minőséget a hosszú távú stabilitással, ezért az anyag kiváló választásnak bizonyul a rendelőn belüli splintek és retainerek gyártására.

Ezt az anyagot a tiszta és transzparens megjelenés jellemzi.  A NextDent Ortho Flex magas törésállósággal bír, nagy pontossággal és  rugalmassággal rendelkező anyag.

Hasonló bejegyzések
Megfizethető digitális gyártás, ez az amit az Asiga feltalált. Megfizethető digitális gyártás, ez az amit az Asiga feltalált.
A DLP technológiának és a felhasználóbarát tulajdonságainak köszönhetően az Asiga MAX™ nyomtató gyors, pontos és hatékony működést tesz lehetővé. A beépített LCD panel érintőképernyővel  jeleníti meg a jelenlegi építési folyamatot és interaktív kommunikációt biztosít a nyomtatóval. A fényszenzor felelős a folyamatos projektor teljesítményért és az egységes rezin kötésért, az intelligens pozícionáló rendszer (SPS) garantálja a pontos nyomtatási eredményeket. A nyomtatási termékek a vezérlőpulttól kezdve tárolhatóak egy várakozási listában,  és átvihetőek Ethernet vagy WiFi segítségével. A nyomtató működhet wireless hotspotként is. Az IMPRIMO® 385 nm anyagválasztéknak és a megbízható DLP technológiának köszönhetően az Asiga MAX™ a fogászat minden területén használható. A nyomtatható munkák az Asiga Composer szoftverrel készíthetők, mely minden rendszer tartozéka és licenszmentes.
Ceramill Motion 2 Ceramill Motion 2
A dentál CAD/CAM rendszer egy modern technológia, amely segítségével gyorsan, minőségesen minimális erőfeszítéssel, maximális precizitással tudjuk kidolgozni a protetikai munkákat. A CAD/CAM gép előnye az egyszerű munkafolyamattal szenben a precizitás, amely által lecsökken a munkafolyamatok és a hibalehetőségek száma. A Ceramill CAD/CAM rendszer technológiai fejlődéssel arányosan bővíthető.
Megosztás
Hozzászólások
Írjon megjegyzést
3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO Yamahachi
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.