NextDent 5100-A legjobb a kategóriájában az elérhető technológiai eredmények terén 2018-ban

1822
NextDent 5100-A legjobb a kategóriájában az elérhető technológiai eredmények terén 2018-ban

A NextDent 5100-at 2018-ban a Cellerant Consulting csoport a legjobbnak ítélte meg kategóriájában az elérhető technológiai fejlesztések terén.

 

Ezt a tekintélyes elismerést a fogászati eszközök gyártóinak adományozzák. A NextDent™ 5100-at egy innovatív technológiát alkalmazó cég, amely  megreformálja a digitális fogászatot.

NextDent™ 5100- Figure 4™ technológiát használ- meghaladja a hasonló termékek lehetőségeit, köszönve a 4x-es gyorsaságnak és összehasonlíthatatlan flexibilitásának.

 

A specifikus fogászati 3D nyomtatónak  Figure 4™ technológiával (mely a 3D Systems találmánya speciálisan a NextDent fejlesztésében), vezető szerepe van a gyártástechnológiában. A márka kompatibilis külünféle anyagokkal, lehetővé teszi a fogtechnikai laboratóriumok és rendelők számára sokféle indikáció kielégítését, 4x gyorsabb a többi konkurens rendszertől. 
Ez egy egyedülálló kombináció mely csökkenti a hulladékképződést valamint az alapfelszerelés elhasználódását, valamint a frézcentrumok megbízhatósága ma már kiemelkedő.

 

A NextDent 5100 kompatibilis a vezető intraorális szkennerekkel és a hozzájuk tartozó szoftverekkel a fogászati iparban, precízebb eredmények elérését teszi lehetővé  összehasonlítva a hagyományos manuális gyártással.
Az ilyen jellegű “az elejétől a végéig” digitális munkavégzés minőségesebb és előreláthatóbb munkaidőt tesz lehetővé, jelentősen csökkentve a hibalehetőségeket.
A páciens haszna mindebből az, hogy a fogművek és a fogszabályzó készülékek sokkal gyorsabban készülhetnek el, emellett csökken a rendelői látogatások száma is.

 

 

..

Hasonló bejegyzések

A 3D nyomtatás innovációja - NextDent gépek

A 3D nyomtatás innovációja - NextDent gépek

A világ hatalmas sebességű technológiai előrehaladással gyorsabban fejlődik, mintvalaha. Az egyik legdinamikusabban fejlődő iparág a 3D nyomtatás. 3D Systems NextDent vezető szerepet tölt be a forradalmian új 3D nyomtatási technológia...

2640
3D nyomtató NextDent™ 5100

3D nyomtató NextDent™ 5100

Köszönhetően a Figure 4™ technológiának, a NextDent 5100 megkönnyíti a nagy sebességű 3D nyomtatást a fogászati készülékek és próba öntvények számára.

7722

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.