Hívjon minket:
+36-62 55 40 80
NOVA - JOBB LÁTÁSI VISZONYOK,  KÖNNYEBB MEGKÖZELÍTHETSŐSÉG

NOVA - JOBB LÁTÁSI VISZONYOK, KÖNNYEBB MEGKÖZELÍTHETSŐSÉG

NOVA - JOBB LÁTÁSI VISZONYOK,  KÖNNYEBB MEGKÖZELÍTHETSŐSÉG
NOVA - JOBB LÁTÁSI VISZONYOK, KÖNNYEBB MEGKÖZELÍTHETSŐSÉG
0 425

A Bien-Air 60 évnyi tapasztalatát felhasználva állandóan fejleszti termékeit. Folyamatosan vezeti be újításait, termékeiben optimális ergonómiára és extrém megbízhatóságra törekszik. A Bien-Air hisz abban, hogy az eszközeik minősége és megbízhatósága az alapja a minőségi és precíz munkának.
A Nova kézidarab kialakításánál  a cég kikötötte, hogy nem köt kompromisszumokat…Kis fejének, vékony markolatának, könnyedségének, alacsony zajszintjének, extrém tartósságának köszönhetően az egyik legkorszerűbb kézidarab a piacon.

KÖNNYEBB MEGKÖZELÍTHETŐSÉG A SZÁJBAN
A Nova kis feje és vékony markolata miatt a látómező szélesebbé válik, emiatt könnyebb hozzáférhetőséget biztosít a hátsó régióban. A Nova a Bien-Air legkisebb fejű és legvékonyabb markolatú könyökdarabja.

KÖNNYED DIZÁJN
A Nova rozsdamentes acél konstrukciója a legkönnyebb könyökdarab a szériában. A könnyed dizájn növeli az ergonómiát, ezért enyhíti a csukló egész napi munka során fellépő  fáradását.

CSÖKKENTETT VIBRÁCIÓ
A Novát a kezdetektől fogva úgy tervezték, hogy megfeleljen azoknak a magas elvárásoknak, aminek a hagyományos könyökdarabok nem tudnak. A tökéletesen optimalizált szerkezet, a rozsdamentes acél konstrukció és a monoblokk markolat csökkenti a vibrációt és a zajszintet a felhasználó kényelme érdekében.

MOST ROZSDAMENTES ACÉLBÓL
A rozsdamentes acél-szerkezet jelentősen csökkenti a könyökdarab kopását, így négyszer jobban ellenáll a rázkódásnak, mint a vetélytársai.

4X ELLENÁLLÓBB
Az új dizájnnak köszönhetően a Nova élettartama hosszabb a korábbi generációkhoz képest.

  1. HOSSZABB ÉLETTARTAM.  A Cylcro alkatrészekeket úgy tervezték, hogy csökkentsék a súrlódást és kopásállóak legyenek. A Nova új dizájnja miatt nőtt az eszköz élettartama.
  2. MEGBÍZHATÓSÁG. A fúróbefogó rendszert új PVD bevonat borítja. Mindez a nyitó/záró rendszert megbízhatóbbá teszi és 30 %-kal megnöveli élettartamát a hagyományos könyökradabokhoz képest. Kisebb eséllyel szorul bele a fúró, ezáltal a fogorvosi munkavégzés zavartalan és folyamatos.
  3. FOKOZOTT BIZTONSÁG. A beépített kerámia nyomógomb termikusan elválasztott a Nova fejétől, így a szabadalmaztatott “cool touch+ hőtárolásos” technológia megakadályozza a hő terjedését, védve ezzel a páciens lágyszöveteit az égési sérülésektől.
  4. TEGYE KÉNYELMESSÉ A MUNKAVÉGZÉST. A munkaterület optimális irrigációja érdekében a Accu-Spray Quattro Mix rendszer 4 db, lézer precizitású asszimetrikus víz/levegő sprayt összpontosít a fúró végére. Bármelyik LED-es mikromotorhoz csatlakoztatható, mely üvegszálas fényvezető-kábellel a napfénynek megfelelő fényviszonyokat biztosít a munkaterület kivételes megvilágítása érdekében.
  5. A KERESZTFERTŐZÉS VESZÉLYÉNEK CSÖKKENTÉSE. A visszacsapó szelepnek és a zárt fejnek köszönhetően a keresztfertőzés veszélye csökkentett. A visszacsapó szelep jelentősen csökkenti a folyadék visszaáramlását a szájból a fogászati egység csöveibe. Mindemellett a zárt fej-mechanizmus csökkenti a folyadékok aspirációját az eszköz fejébe.

SZÓRÓLAP - NOVA 1:1L i 1:5L
↓ A szórólap letöltéséhez kérem töltse ki a kérdőívet. ↓ 

  Szórólap kérdőív

Hasonló bejegyzések
CA 1:1- A MEGBÍZHATÓSÁG KÉPVISELŐJE CA 1:1- A MEGBÍZHATÓSÁG KÉPVISELŐJE
Egyes eszközök még 40 év után is nagy tiszteletnek örvendenek, ezek közé tartozik a Bien Air CA 1:1 és a CA 1:5 elektromos kézidarabja. Állandó fejlesztésük, produktivitásuk és tartósságuk teszi őket a legközkedveltebb modellekké a termékek közül.
Részletek
1293
BORA LK TURBINA MULTIFLEX-hez a legjobb a Bien Air technológiától BORA LK TURBINA MULTIFLEX-hez a legjobb a Bien Air technológiától
A Bora LK turbinák rendkívül könnyű és pontos eszközök. A Bien Air turbinái gyártása érdekében a legigényesebb dizájnterületeken inspirálódott, mint pl. a repülés vagy a hajózás tudománya.
Részletek
2908
Megosztás
Hozzászólások
Írjon megjegyzést
3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO WASSERMANN Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO WASSERMANN Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium Sagemax SCHEU-DENTAL Septodont Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO WASSERMANN Yamahachi
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.