OnyxCeph3™ CA® SMART 3D 2.0 - Ortodonciai szoftver rendelői és laboratóriumi alkalmazásra

1448
OnyxCeph3™ CA® SMART 3D 2.0 - Ortodonciai szoftver rendelői és laboratóriumi alkalmazásra

A már bizonyított OnyxCeph3™ CA® SMART 3D továbbfejlesztése elsősorban a laboratóriumtulajdonosok igényeire fókuszál, melyek közé tartozik a pontos tervezés, transzpozíció és a digitális fogszabályzó szerkesztés, összetett megoldások kivitelezése. A meglévő funkciók mellett, mint pl. a 2D és 3D adatok feldolgozása, fogak szegmentálása, bemutatók készítése, digitális bracket elhelyezés, nyomtatási anyagok exportálása, az újonnan hozzáadott modulok a 2.0, V.T.O. 3D és Kylix 3D verzióban lehetővé tesznek további funkciókat, mint pl. az szerkesztési folyamatok egyes lépéseinek exportja és a bracketek pozícióinak átvitele.

Az Aligner 3D és Bonding Trays 3D önálló moduljai külön-külön is elérhetőek az OnyxCeph3™ felhasználói számára.


Rendszerkövetelmények

Hálózati szerver és Intel 2.3 GHz (vagy gyorsabb) processzor, 8 GB RAM, 64-bit-es rendszer, 200 GB HD tárhely, Windows 7 vagy későbbi operációs rendszer / Server OS, 1000 Mbps Ethernet,  NVIDIA GeForce GTX / GTS vagy annak megfelelő grafikus kártya.

Egy független szoftver megoldás a digitális fogszabályozó készülék tervezésére és virtuális bracket pozicionálására számos interfésszel a gyakorlati szoftver számára. A beállítások alatt a transzpozíciók automatikus kontrollja a   CA® CLEAR ALIGNER kezelési filozófia által definiált és ennek megfelelően jelenik meg a szoftverben. Az összes kezelési lépés  egész végig a felhasználó kezében van. 2D képadatok  (pl. röntgenképek) is bevonhatóak a kezelésbe. 20 hálózatba kötött munkapultnál használható licensszel és egy további teljesen független egyéni felhasználói licensszel elérhető.

OnyxCeph3TM CA® SMART 3D 2.0 A már bizonyított OnyxCeph3™ CA® SMART 3D továbbfejlesztése elsősorban a laboratóriumtulajdonosok igényeire fókuszál, melyek közé tartozik a pontos tervezés, transzpozíció és a digitális fogszabályzó szerkesztés, és  az összetett megoldások. A meglévő funkciók mellett, mint pl. a 2D és 3D adatok feldolgozása, fogak szegmentálása, bemutatók készítése, digitális bracket elhelyezés, nyomtatási anyagok exportálása, az újonnan hozzáadott modulok a 2.0, V.T.O. 3D és Kylix 3D verzióban lehetővé teszik  az átfogó  funkciókat, mint pl. az szerkesztési folyamatok minden lépésének exportja és a bracketek pozíciójának átvitele.

Hasonló bejegyzések

SCHEU DENTAL – RÓLUNK

SCHEU DENTAL – RÓLUNK

A cégalapító fogorvos, Rudolf Scheu  1926-ban hozta létre az alapítványt SCHEU-DENTAL néven. Büszkék vagyunk a 91 éves németországban alapított cégünk múltjára. Immáron harmadik generációs családi cégként fogászati termékeket és...

2172
CA® CLEAR ALIGNER - A MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTŐ MEGOLDÁS.

CA® CLEAR ALIGNER - A MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTŐ MEGOLDÁS.

Nagy hatékonyságú hőre formálható anyag rugalmas elasztomer réteggel. Nagyobb tartósság, kisebb erőkifejtéssel: a CA® Pro új standardokat állít fel a láthatatlan fogszabályzó kezelésben. A rugalmas elasztomer mag kemény, de elasztikus rétegbe...

1693
SMART FLOW - A TELJES DIGITÁLIS GYÁRTÁSI FOLYAMAT EGYETLEN GYÁRTÓTÓL FOGSZABÁLYOZÁSI ÉS FOGTECHNIKAI LABOROK SZÁMÁRA

SMART FLOW - A TELJES DIGITÁLIS GYÁRTÁSI FOLYAMAT EGYETLEN GYÁRTÓTÓL FOGSZABÁLYOZÁSI ÉS FOGTECHNIKAI LABOROK SZÁMÁRA

Vásárlóinknak egy “komplett szerszámosládát” kínálunk, mely mindent tartalmaz, ami szükséges lehet a munkafolyamatok digitális elvégzéséhez A-tól Z-ig. A SMART FLOWT az , amit nyújtunk- egy komplett géppark a digitális folyamatok elvégzéséhez-...

1504

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.