Pentamix Lite - Automata Lenyomatanyag-keverőgép

1592
Pentamix  Lite - Automata Lenyomatanyag-keverőgép

Az első lenyomatanyagok több étvizeddel ezelőtti bevezetése óta a 3M ESPE folyamatosan fejleszti és bővíti eszköztárát a lenyomatvétel terén. Mára kínálatában megtaláljuk a különböző A-szilikon és poliéter lenyomatanyagokat, gyors működésű és könnyen használható keverőkészülékeket, valamint egyéb lenyomatvételi termékeket és kiegészítőket, illetve a digitális lenyomatvételi megoldást is. A kereskedelmi kiadványok által adományozott számos díj és a pozitív vevői visszajelzések mind arra mutatnak: minden 3M ESPE terméket úgy terveztek, hogy megbízhatóan pontos lenyomatokat lehessen venni velük a tökéletesen illeszkedő pótlásokhoz, tehát segítsék a fogászati szakembereket a lenyomatvételi eljárás lehető legtökéletesebb végrehajtásában.

A fogászati szakemberek a világ minden táján egyre inkább a lenyomatanyagok automatikus keverését választják, a kézi- vagy pisztolyos keverés helyett. A 3M ESPE, a Pentamix rendszert újabb, rég várt modellel egészíti ki: ez nem más, mint az új Pentamix Lite, egy kompaktabb, könnyen kezelhető készülék, melyet Németországban terveztek és gyártanak.
 
Hatékonyabb munkavégzéssel szolgálja az eredményességet
 
Pentamix Lite – az új nagyteljesítményű és hordozható keverőgép
A 3M ESPE belépőmodellje az automata keverés világába
Különleges, forgatható felépítésével a Pentamix Lite egy kisebb csoda: a függőleges készenléti pozícióban minimális a helyigénye és helytakarékosan tárolható. Egyetlen könnyed mozdulattal visszafordítható a munkapozícióba.
Kicsi súlyának és ergonomikus fogantyújának köszönhetően szükség esetén egyik kolléga egyszerűen átviheti a készüléket a másiknak. Csak be kell dugni a konnektorba és már keverhetünk is!
 
Minden 3M ESPE
Lenyomatanyaghoz
Az új Pentamix Lite Keverőgép erejéhez adjuk hozzá a kiváló Express™ XT VPS és 3M ESPE (Soft) Monophase Poliéter Lenyomat- anyagokat – az eredmény: a precízió és a pontosság tökéletes elegye! Mindenféle viszkozitáshoz alkalmazható – a magas viszkozitású putty anyagoktól a közepes konzisztenciákig.
Express™ XT - A-szilikon lenyomatanyag
Az a-szilikon lenyomatanyag Ott nyújt JÓ teljesítményt, ahol kell: Klinikailag releváns tulajdonságainak nyerő kombinációi révén az Express XT anyag lehetővé teszi, hogy azonnal első osztályú lenyomatokat vegyünk:
  • Kitűnő részletgazdagságú reprodukció kiváló hidrofilitásának és nagyszerű folyékonyságának köszönhetően
  • Torzulás nélkül távolítható el a szájból kiváló szilárdsága révén
  • Kisebb az újra-lenyomatolás esélye, mivel majdnem 100%-ig deformáció álló
  • Hosszú ideig tárolható kiváló dimenzióstabilitásának köszönhetően
Az express xt a-szilikon lenyomatanyag a naponta használatos anyag korona, híd, inlay és onlay lenyomat készítéséhez az egylépéses vagy kétlépéses technika alkalmazásakor.
 
3M ESPE (Soft) Monophase
Poliéter Lenyomatanyag
A díjnyertes 3m espe poliéter lenyomatanyagok első osztályú lenyomatvételt jelentenek. A 3M ESPE (Soft) Monophase anyaggal folytatódik a sikertörténet
  • Precíz, buborékmentes lenyomatvétel a kiváló hidrofilitás révén
  • Kitűnő részletgazdagságú reprodukció kiváló folyékonyságának köszönhetően
  • Állandó feldolgozási és kötési idő, az egyedülálló „snap-set” kötésmódnak köszönhetően
  • Kiváló leolvashatóság a világos szín miatt, plusz a páciensek elége- dettségéért olyan tulajdonságok, mint a friss menta íz és a könnyű eltávolíthatóság
A 3m espe (soft) monophase anyag az Ön közvetlen útja a tökéletesség felé, elsősorban az implantátumokhoz és fogatlan állkapcsokról egyfázisú technikával készülő lenyomatok esetében.

Hasonló bejegyzések

3M ESPE(Soft) Monophase Poliéter lenyomatanyag

3M ESPE(Soft) Monophase Poliéter lenyomatanyag

Az új 3M™ ESPE™ (Soft) Monophase Poliéter lenyomatanyag világos színe javítja a lenyomat olvashatóságát....

2268
Pentamix™ Lite – belépőmodell az automata keverés világába

Pentamix™ Lite – belépőmodell az automata keverés világába

Pentamix™ Lite – belépőmodell az automata keverés világába. Keverési sebessége egyaránt kényelmes a kezdők számára, ahogy akár olyan fogászati praxisokban is, ahol naponta számos lenyomatvételt készítenek. A Pentamix Lite készüléket úgy...

1882

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.