Renfert gépek

2872
Renfert gépek

Calipretto S - Precíziós mérőműszer

Precíziós mérőműszer a fogászati technológiai tárgyak anyagvastagságának meghatározására.



Két pár felcserélhető mérőcsúccsal. Az egyik pár mérőcsúcs oly módon került módosításra, hogy kritikus részek – például elülső koronák incisalis része – ezáltal pontosabban mérhetők. A másik pár mérőkorongokkal van ellátva a viaszlapok vastagságának ellenőrzéséhez.




A csúcsok úgy vannak méretezve, hogy a nullahelyzet csekély állítása szükséges. A mellékelt beállító hüvely szolgál a standard csúcsok rögzítésére.


Hotty LED - Viaszsapkák - mártás pontossága


Működés és teljesítmény
A hotty és hotty LED viaszmártó edények optimális eszközök mérettartó, egyenletes vastagságú viaszsapkák másodpercek alatt történő készítéséhez.

Előnyök

  • Gyors, folyamatos melegítési szakasz.
  • Pontos eredmények a legkisebb hőmérséklet-ingadozások állandó kompenzálása révén.
  • Az egyenletes hőmérséklet-eloszlás biztosítja a viaszborítások egyenletes rétegvastagságát.

Jellemzők
A hotty LED fóliabillentyűzete lehetővé teszi a hőmérséklet egy fok pontossággal való beállítását. A hőmérséklet állapotát folyamatosan mutatja a LED-es kijelző. A hotty hőmérséklet-beállítása és jelzése potenciométerrel történik.




Részletek

  • A forma bemártási területén a mindenkori érték jelzése.
  • Fokozatmentesen állítható hőmérséklet 60 – 110°C (140 – 230°F) között.
  • Az ergonómiai kialakítású ház optimálisan támasztja alá az ujjakat.
  • A speciálisan kialakított viasz-visszafolyó edénynek köszönhetően a készüléket nem szennyezi a viaszmaradék.
  • A beépített fedél a szennyeződés és por ellen nyújt védelmet.

 

Twister Evolution

A Twister evolution vákuumkeverő gép megbízható, optimális és biztonságos keverést tesz lehetővé, kényelmes, időtakarékos és megkönnyíti a fogtechnikus munkáját. Jellemzői: Mindig azonos eredmény érhető el, mivel a fogtechnikus 7 keverési paramétert rögzíthet a különféle anyagokhoz (gipsz, beágyazás, szilikon duplikáció, alginát stb.). 10 programválasztási hely.


Nagyon egyszerű működési logika. Az egyéni keverési programok gyorsan és könnyen beállíthatók. A Twister evolution kezeléséhez nem szükséges nyelvtudás. Paraméterek: vákuum-kijelző, programhely-kijelző, paraméter-kijelző, paraméter-választás, intuitív programozás, magas fordulatszámú motor (150 – 450 ford/perc), nagy teljesítményű vákuum-szivattyú, keverőtál 5 méretben.



 

Hasonló bejegyzések

5 fogászati ​​laboratóriumot mutatunk be a régióban

5 fogászati ​​laboratóriumot mutatunk be a régióban

Sokéves fennállásunk során csapatunknak alkalma volt találkozni több sikeres fogtechnikussal és részt venni sikertörténeteikben. Pár évvel ezelőtt úgy döntöttünk, hogy széles közönség elé tárjuk ezeket a laboratóriumokat abból  a célból,...

1646
Andreas Chatzimpatzakis – fogtechnikus

Andreas Chatzimpatzakis – fogtechnikus

A Kuraray - Noritake hivatalos demonstrátora, illetve tagja a Noritake görög tanulmányi csoportjának - ‘Noritake Greek Study Club’.

2184
A GAMMAT Optimo2 bemutatása

A GAMMAT Optimo2 bemutatása

A GAMMAT Optimo2 készülék a „felhasználóbarát“ gépek közé tartozik, mivel egyszerű a használata. Az aranyfogyasztása - amely felolvad az elektrolitban- optimális, a végtermékek kiváló kémiai és mechanikus tulajdonságokkal rendelkeznek.

2074

Hozzászólások

Írjon megjegyzést
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.